Új hozzászólás Aktív témák
-
szecska24
tag
Sziasztok!
Nagyon furcsa problémám van. Egy Sapphire 6950 2GB (ref.) van összekötve displayporton egy Dell U2312HMmel. Van kép (már amikor bebootol), de amikor a gép kikapcsolt állapotban van (táp is lekapcsolva akár), a videókártya folyamatosan sípol. Van olyan, hogy ilyenkor újraindítva a gépet be sem bootol. DVI-al teljesen rendben működik. Szerintetek mi lehet a hiba? A kábel rossz? -
proci985
MODERÁTOR
válasz
po1son #16980 üzenetére
keress rá a nevemre itt a topikban, nekem ilyenem van és írtam róla élménybeszámolót.
gyárinál rövidebb pcb, alapból halkságra belőtt hűtővel, nekem a tápom túlharsogja. Adda venti, borda valszeg zalman, de mindenképpe hatalmas darab. unlock nem megy vele, tuningot meg nem próbáltam: pár mhz nekem nem ér annyit, hogy terhelve hangosabb legyen a kártya
.
-
panses
aktív tag
válasz
lala42 #16979 üzenetére
OK! Stimmel, csak gondoltam hátha valakinek sikerült biosból megokosítania egy ilyen kártyát! Arra rájöttem: hogy valami driver okosság lesz a háttérben, mert amíg nincs fent a Catalist addíg megy a winfos rendesen a módosított biossal! Azt nem értem hogy akkor hogyan működnek a gyárilag tuningolt karik, ugyan azzal a hardverrel és szoftverrel
? Meg mi a francnak adnak ki egy videókártyát tuning hűtéssel és dual biossal ha éppen biosból nem lehet tuningolni? Ez egy nagy PARASZTVAKÍTÁS! Mint említettem a 4850-em simán ette az át írt órajeleket, igaz az ASUS volt de legalább dual bios sem volt rajta...
Nah! Kidühöngtem magam! Bocsi.
Azért ha valakinek van ötlete azt szívesen veszem.Bontok egy sört...
-
prokxy
veterán
válasz
Turbolada II #16983 üzenetére
Prémium? Ez komoly?
Ezt nem tudtam... -
po1son
addikt
válasz
Turbolada II #16983 üzenetére
Nem tudtam róla, mivel még soha nem találkoztam sehol evvel a márkával. Most már viszont kicsit jobban utána jártam és hát kellemes meglepetés ért.
-
po1son
addikt
Sziasztok!
Erről a kártyáról van vkinek tapasztalata HIS 6950 IceQ X 2GB GDDR5 PCI-E vagy magáról a HIS márka névről?
Nézelődtem neten, de nem nagyon találtam semmit róla csak a gyártó weboldalát link.
Előre is köszönőm a segítséget. -
-
panses
aktív tag
Köszi! vissza toltam az 1GB-os biost mert a mem stress test kifagyasztotta, de sejtettem hogy nem tiltanak le 1GB-ot biosból. Igen órajelet szeretnék emelni meg adni neki egy kis feszt, de nem jövök rá hogy miért nem lehet! Az előző 4850-en meg tudtam csinálni gond nélkül...
-
panses
aktív tag
Ja! Azért mert itt a fórumon újonc vagyok, nem kell hülyének nézni! Még 286-ossal kezdtem a szakmát, ha valaki nem tudná mi az, annak nagyon szívesen elmagyarázom. Nem hazudni jöttünk itt össze! Csak kérni kellett volna egy képet, ennyi! Amúgy tisztelettel kérdeztem mert nem tudom ki ül a többi gép mögött!
-
panses
aktív tag
Üdv Szakik! Decemberben vettem egy Sapphire 1GB-os 6950-est. RBE-al sikerült feloldani a kikaocsolt shadereket, azóta tökéletesen használom! Viszont ha bármi mást (Mhz, feszültség) módosítok a bios-án akár + akár - irányba akkor bootoláskor kékhalál és nem indul el a win7.
Ötlet? Ja és fel toltam rá próbából a 2GB-os kari biosát, azt meg ette sőt a GPU-z is azt írta hogy 2GB
Valakinek sikerült már biosból tuningolni? Útálom a Trixxes, After bournes, szoftveres szarakodást...
-
steve0707
tag
válasz
kockaharcos #16961 üzenetére
Az ellenséged fegyverzetét tisztelned kell..
És ráadásul "méltó" ellenfél
.
Peace.
-
steve0707
tag
válasz
F e Z o #16939 üzenetére
Hi.
Grat a konfigodhoz.
Igen sokat számít a CPU.erő,pl.min FPS.(#16936) kockaharcos
1180mV 970/1400Mhz a "itt a vége"(#16950) Cris99.:tetszik a 1300mV.
grat a karinak,szép eredmény
Üdv.steve0707
[ Módosította: Barthezz2 ]
-
válasz
- = Zk = - #16954 üzenetére
Azt adom, eszméletlenül sz@r v-sync nélkül a kép
-
prokxy
veterán
válasz
- = Zk = - #16954 üzenetére
Nekem nincs ilyen gond. Ha ON, akkor rosszabb játszani, sztem.
De ha nem ok, akkor jó az így is, ki hogy szokja meg. -
prokxy
veterán
válasz
- = Zk = - #16938 üzenetére
Kapásból: VSYNC = OFF!
-
Speed®
titán
válasz
F e Z o #16949 üzenetére
Értettem mire céloztál, csak arra próbálok rávilágítani, hogy DM11/Pben bizonyos szint felett kell lennie a VGAnak, hogy a procin múljon. Ezt a szintet a friss csúcsvasakon és az előző széria CF/SLI megoldásain kívül nem üti meg egyik VGA sem, így felesleges kínozni a karikat..ráadásul a rendelkezésre álló eredmények okán sem, hisz alig lenne mivel összehasonlítani, mert ~senki nem mér Xben ezen a szinten. Persze mindettől függetlenül mindenki azzal mér, amivel és ahogy szeretne
-
F e Z o
veterán
válasz
- = Zk = - #16948 üzenetére
DrávaNet (ex TV-Network) ADSL 5Mbit/512kbit.
(#16947) Speed(R) : 3D Markokban Performance módban ugyanolyan VGA-val, egy jobb procival, sokkal több grapics score-t kapsz, míg extreme beállítás mellett ez töredékére csökken. Ilyesmire akartam kilyukadni, nem tudom, hogy jól fogalmaztam-e meg. Számomra ezért mérvadóbb egy VGA tesztnél a nagyobb felbontás és nagyobb részletesség, ahol kvázi nem annyira számít két procitípus közötti nagy mértékű órajel különbség.
-
Speed®
titán
válasz
F e Z o #16946 üzenetére
Mint írtam, ezen a szinten.
A friss nagyvadak alá kevés lenne az a húzott FX, de ide bőven elég..ki lehet próbálni, vegyen vissza a prociból..közelítőleg ugyanannyi pontot fog kapni. Nálam sem hatotta meg igazán, mikor 3.8ról 4.1re emeltem..pedig GTX480..
Egyébként itt a PHs lista, Xtreme presettel kb. senki sem méreget. -
F e Z o
veterán
válasz
Speed® #16941 üzenetére
3D Mark11-ben performance beállításokkal, nem a proci számít, hogy full kihajtsa a gpu-t 1280*720-ban? Egy 4 magos Athlon-tól 3 GHZ-n nem annyi graphics score-t érünk el, mint egy i7 2600-tól 4GHz-n. Extreme beállításoknál már nincs ekkora különbség.
(#16942) - = Zk = - : Nálam megy szépen a játék, nincs lagg, pedig nem egy überproc van alatta, ráadásul a felbontásom 2048*1152. 950/1375-ön 1536 shader egységgel.
-
Pietrosz
addikt
válasz
- = Zk = - #16942 üzenetére
Rakjál mindent lowra és utána egyenként emeld a beállításokat, amíg meg nem találod melyik okozza. Lehetőleg restart is legyen minden állítás után, mert van ami csak úgy aktiválódik.
-
synthattik
aktív tag
válasz
- = Zk = - #16938 üzenetére
Ez multi beállítás vagy single player?
-
steve0707
tag
válasz
kockaharcos #16936 üzenetére
Köszönöm
.
Bepróbálok egy 1180mv.feszt +C.c otÜdv.
-
F e Z o
veterán
válasz
- = Zk = - #16933 üzenetére
Milyen beállításokkal tolod? Ha fullon akkor lehet microlagg, ha nem fullon, akkor én a netre gondolnék.
(#16930) steve0707 : Ilyen géppel 2012-ben miért 1280*720-ban futattok teszteket? Egyértelműen a proci dominál ilyen felbontásban. Extreme beállítás...
Egyébként kérdés, 2 megjelenítőnél az energiatakarékos üzemmód nálam 500/1375, egy megjelenítőnél 150/250. Ez normális?
-
- = Zk = -
félisten
mi a rákért laggolok Bf3-ban?
...
a vicc, hogy fps csökkenéssel jár lagg közben..... vga? net? alaplap? cpu?...
-
steve0707
tag
válasz
kockaharcos #16931 üzenetére
Okk....jogos átnézem a beállításaimat.
-
steve0707
tag
válasz
synthattik #16929 üzenetére
-
-
adolfka00
tag
válasz
SkyS1gn #16919 üzenetére
Az a gond,hogy mivel elég nagy teljesítményű így minden meleg. De az alaplapról olvasgattam fórumokon és mondták,hogy ez széria hiba sajnos és az után néztem meg az alaplapomat szóval szerintem az lesz a ludas
Azért köszönöm a segítséget csak így nekem is elég nehéz be határolni rá kellene mérni mindenre más is ezt csinálná vele
-
V8TommY
tag
Sziasztok!
Van valaki itt olyan tulaj aki 6950/6970-et Thermaltake Shark-ban használ?
Van egy kihagyhatatlan Sapphire 6950 ajánlatom és kíváncsi vagyok, hogy befér-e.üdv
Tomi -
asuspc96
senior tag
Hali!
észlelt már valaki olyat, hogy egyszerűen az aero ablakot amikor a felső széléhez érinti az egérrel akkor becsíkoz a böngésző ?
asuspc96
-
steve0707
tag
válasz
kockaharcos #16914 üzenetére
FX.8150.....Miért is?
-
adolfka00
tag
Gigabyte 970A D3 lapnak van topikja ? Mert nem tudom,hogy kellene le hűteni az Északi Hidat.
-
adolfka00
tag
Meg van a gond alaplapon melegszik az egyik híd csak nem tudom miért és melyik de szerintem az északi.
-
steve0707
tag
válasz
adolfka00 #16906 üzenetére
Hi.
Nekem is ez van,gyárilag a BIOS"2"Shaders-(1536 )feloldva,TRIXX-el tudsz feszültséget-frekit állítani.
Nálam 65-fok fölé nem ment levegővel,nálad ott valami nem okk.(pasztázás?)
Most 1150mV-950/1400Mhz.vízhűtés mellet.(50-54fok max.)
Kiváncsi vagyok a tiéd mit tud
Üdv.steve0707 -
adolfka00
tag
válasz
- = Zk = - #16902 üzenetére
ilyen egész pontosan
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest