Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
asuspc96
senior tag
válasz
prokxy #16178 üzenetére
Szerbusz!
én rendelkezem vele...
A 30-40FPS az így olvasásra is elég soványka...bár ha EGY kártyára érted 1080p-ben ultrán még reálisnak is tartom
tweaktown.com-os teszt nem BF3 de közel van hozzá...Mindjárt lövök egyet....64fő-meg valami gépagyat tépkedő pályát
Gondolom ilyen alapvető hiba nem is léphet fel minthogy a cf-híd nincs fent ?
CCC-ben a CF engedélyezve van ? (volt restart ?)üdv, asuspc96
-
realist
őstag
válasz
- = Zk = - #16191 üzenetére
játék-napi használat még nem volt
egyébként én vagy 6 éve után használtam 3dmark-ot, ezért is ismeretlen az eredmény
körülnézek a 3dmark topicban
-
realist
őstag
3dmark11: 5616
6970 + i5 2500k (minden alapon)
Ez jó eredmény?
-
- = Zk = -
félisten
(#16187) ricshard444 + (#16188) Cris99
a francbe. benéééztem, bocsssánat
-
SkyS1gn
félisten
válasz
- = Zk = - #16186 üzenetére
pont hogy a cf-ből külték ide meg a bf3-ba
jól elvagyunk
-
válasz
- = Zk = - #16186 üzenetére
"Az ATI Crossfire topicból elküldtek ide meg a BF3 topicba, h ezt megtudjam:"
-
- = Zk = -
félisten
válasz
ricshard444 #16182 üzenetére
na igen. az meg azért nem semmi..
lehet átfutok pár tesztet 6950CF vs 6990-ről. fogyi, fps stb.nem CF topikból, hanem BF3 topikból küldték ide. nem tetszett olvasni? azzal indított
-
-
SkyS1gn
félisten
válasz
de lehet hogy neki nincs is csak most akar, legalábbis ezt nem említi hogy neki is cf-je van
Pietrosz egy rugóra jár az agyunk
-
Pietrosz
addikt
válasz
Szvsz nincs is cf-je, csak érdeklődik, cf-el hogy menne..
szerk.:
-
válasz
- = Zk = - #16181 üzenetére
1 kari kevés, de itt mégiscsak 6990+ szintről beszélünk, 100%,hogy nem megy a 2GPU vagy csak nagyon kis hatásfokkal
-
DjDanee87
addikt
-
-
prokxy
veterán
Az ATI Crossfire topicból elküldtek ide meg a BF3 topicba, h ezt megtudjam:
Akinek 6970CF rendszere van, dobjon mar egy atlag FPS szamot BF3 alatt FullHD-s felbontasban, ultran! Ha lehet ilyet kerni...
A Sapphire 6970 30-40 kozott mocorog, eleg keves nekem.Köszi válaszotokat!
Krisz
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
realist #16118 üzenetére
nálam a táp (fsp 500gln) elnyomja minden terhelésen hangban. 92mmes ADDA venti, üresen nálam 800-900rpmet forog, teljesen megterhelve -furmark- olyan 1600rpmet.
eyefinity miatt nálam üresen se nagyon veszi vissza magát a kártya, szóval ez alacsonyabb lehet kisebb terhelésnél (pl egy kijelző esetén).
persze a kérdés, hogy Neked mi minősül hangosnak, szerintem teljesen elfogadható.
asuspc96: nvidiából két kártya kell három kijelzőre. szóval ha három kijelző a cél, akkor nvből csak a kétgpus/sli jöhet szóba.
tetejében három kijelző 4m pixelt jelent alsó hangon, ott pedig a 6950 már tényleg eléri teljesítményben is.
-
asuspc96
senior tag
válasz
danikabaf #16165 üzenetére
Javaslatom vagy az egyik vagy a másik és jó estét....
Pl ha komoly megjelenítésre kell...(nV-Surround vagy Eyefinity) akkor valamelyik kompetensből egy komolyat és békésen éldegélsz majd vele...
tegyük fel:
7970 -
6990 - 590
6970 - 580
6950 - 570Ha meg mindenféleképpen fizikáztatni szeretnéd akkor egy jóval gyengébbet rakj be...egyrészt olcsó másrészt nem lenne annyi elpazarolt kajdli amit ki se használsz...
asuspc96
-
F e Z o
veterán
válasz
- = Zk = - #16162 üzenetére
szerk
-
F e Z o
veterán
válasz
danikabaf #16167 üzenetére
Egyáltalán minért is szeretnék, kb 8-10 játék használja a physics-et.
(#16162) - = Zk = - : Egymástól 53 mm-re vannak a furatok közepei, átlóban pedig 75mm. Anno csináltam lefogatót ordasi blokkhoz 4870-hez, ami jó volt 5850-hez is, persze ide is jó lett volna, de találtam olcsón egy heatkiller blokkot.
-
danikabaf
tag
És vmi ötlet hogy , hogyan kell ilyet csinálni?
-
danikabaf
tag
Össze lehet kötni egy msi 6970 lightningot egy gtx 570-el hybridfireban? Tudom hülye kérdés csak érdekelne xD.
Üdv és köszi!
-
04ahgy
nagyúr
válasz
- = Zk = - #16162 üzenetére
Teljesen szabványos, mint a HD4870-en is.
HGyu
-
- = Zk = -
félisten
emlékszik vki, hogy a ref 6950-en mekkorák a GPU-nál a lefogatók luktávolságai(átlóban értem)
az is jó, ha képet találtok erről. nekem nem sokat segített a gugli. -
robyg
senior tag
válasz
csucsbicep #16159 üzenetére
Köszönöm a segítséget mindenkinek.
-
robyg
senior tag
válasz
- = Zk = - #16156 üzenetére
Nincs hiba még meg se vette csak le akartam csekkolni az Atit hogy ne járjon úgy mint én a GTXel.
-
robyg
senior tag
Az uncsim akar majd venni egy ilyen kártyát.
Legelőször egy Asus GTX560at akart venni.Nekem Gigabyte GTX560SO van csak én szívok vele a BF3 alatt.Már agyonfórumoztam az agyamat a hiba miatt (de úgy néz ki megvan hiba).
Csak meg akartam erősíteni abba hogy a 6950et vegyen.
Azért kérdeztem meg tőletek hogy nektek milyen tapasztalatotok van a kártyával kapcsolatban.De ezek után erre beszélem rá.
Nem akarom hogy úgy szívjon mint én a GTXxel. -
robyg
senior tag
Üdv mindenkinek.
Egy kérdés van akinek fagy a BF3 6950 alatt?
-
04ahgy
nagyúr
válasz
- = Zk = - #16145 üzenetére
Hehe.
Nitró alatt elfogy a VRM 1,6V GPU körül. A Lightning esetén meg nem.
HGyu
-
04ahgy
nagyúr
válasz
- = Zk = - #16143 üzenetére
Naja, de azért nem mindegy, hogy 6950-t veszel meg moddolhatóan. És az sem, hogy milyen nyákkal.
HGyu
-
Pietrosz
addikt
válasz
ricshard444 #16141 üzenetére
Sajátját átírod az is elég.
RBE/Clock settings/GPU registers -
-
Pietrosz
addikt
válasz
ricshard444 #16139 üzenetére
Bios edit.
-
Ha nemlehet majd feszt emelni sem az Afterburnerrel ,sem Trixx-el a 6970-t,mint a mostani ASUS-nál akkor milyen alternatív megoldásom marad rá? Mert Smartdoctort használok,de az nem fog működni VTX-el
-
-
-
Insolent
aktív tag
válasz
ricshard444 #16132 üzenetére
Akkor neki csak a hűtés miatt kell valszeg, és mennyit dob rá? Egy tizest?
-
válasz
Insolent #16129 üzenetére
Kipróbáljuk nála a 6970t,mindent megnézek,tesztelem egy heavenel,és ha mindent rendbentalálok oké, most is azt használja
sephi: Asus 6950 DCII 2,5 év garis,nagyon halk ,tuningpotenciálja is kielégítő,csak kell a pénz,és 6970t ajánlott fel + kis kp-t
Ha minden oké lesz, májusban talán jobb áron is eltudom majd adni ezt,mint amennyiérta 6950t adtam volna -
04ahgy
nagyúr
Került a karmaim közé egy vadonat új, full dobozos MSI Radeon HD6970 2GB Lightning. Azon kívül, hogy megnézem, biztosan hibátlanul működik-e (
), mi pénzt lehet érte fullosan, garisan elkérni?
Hamarosan jelentkezek tuningeredményekel.
HGyu
-
Insolent
aktív tag
válasz
ricshard444 #16127 üzenetére
A szimpátia az baromi kevés ne az alapján ítélj, a pirosak száma sem mérvadó minden eseteben engem már b@sztak át egyszer itt hardveraprón, és akkor sem a szimpátiát néztem hanem az illető pirosait, úgymond kevéssel károsított meg de akkor is.
A te esetedben nem kicsi tételről van szó azért az mégis csak egy 70rugós kártya.
Figyelj oda, nem viccből írtam a sumákság dolgot.... -
F e Z o
veterán
válasz
ricshard444 #16127 üzenetére
Milyen karit adsz érte cserébe?
-
-
Insolent
aktív tag
válasz
ricshard444 #16125 üzenetére
Jogos a melegtől, nekem is kezdett lejönni de mégsem jött le, kívánom hogy ne legyen vele semmi gond.. Ha megbízható az illető és belement a cseregariba akkor hajrá...
Amúgy mi is lesz? Lemaradtam -
válasz
Insolent #16124 üzenetére
A melegtől gondolom,barátom kártyájáról is lejött annó.Sumákságról MÉG nemtudok
Kértem rá 1hó cseregarit +ba,ha valami gond lenne vele akkor vissza az egész
Közben megérdeklődtem: 6990el használta ,és szépen melegíthette a 6990 a karit,amúgy gyári ventiprofillal 85 fok felé nemmegy -
Insolent
aktív tag
válasz
ricshard444 #16123 üzenetére
Nem biztos hogy jó vétel lenne az,nincs ott valami sumákság? Mi az, hogy lejött róla a matrica? Leolvadt? Vagy mi?
-
-
DjDanee87
addikt
válasz
ricshard444 #16120 üzenetére
Lejött róla a matrica? Valaki szégyellte, hogy VTX?
-
válasz
ricshard444 #16119 üzenetére
Most olvasom,hogy szinte nincs is hozzá semmi, ezesetben: ha lejött a matrica és megvan a garipapír attól még cserélniük kell ha gáz van nemde?
-
Szerintetek egy garitlan 6970(lejott rola a matrica meg hianyzik a driver cd es egy dvi atalakito doboza megvab) am meg garis az mennyit erhet? VTX3D
-
realist
őstag
Ilyen van valakinek? ATi Radeon HD6950 2Gb IceQ-X (H695QN2G2M)
érdeklődnék, hogy mennyire hangos
kösz a segítséget!
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
csucsbicep #16110 üzenetére
jaja
sapphiret többen dícsérték itt a topikban, elvileg CFben is kultúrált volt. dupla venti miatt talán picit hangosabb lesz (ez se biztos), de garantáltan nem lesz annyira érzékeny a házszellőzésre, mint a HIS megoldása.
-
Boogie33
senior tag
Tiszteletem. Azt szeretném kérdezni hogy , vettem egy MSI kártyát és két kérdésem lenne .
1: Azok a venti csatlakozók mire valók a kártya oldalán?
2: Az apró kis világító piros ill zöld ledeknek a kártya végén van valami jelentése vagy "dizájn"? -
proci985
MODERÁTOR
egy jól szellőző, esetlegesen zajcsillapított, rezgéscsillapított ház hosszú távon jó befektetés, ha az ember nem szereti a zajt. használtan meg pl egy Haf 932/Raven2/Cosmos S se annyira vészesen drága.
69X0eseknek meg kell rendesen szellőzés, kártyától függetlenül. referenciák valamennyit kitolnak a melegből (attól még a PCB melegít felfelé is), viszont a jobb hűtősök szinte mind a házon belül mozgatják a meleget. 200-250W pedig nem kevés.
kieg: még a 16107ben arra utaltam a feltételes móddal, hogy mostanában örülök, hogy aludni van időm. shift2 biztosan szépen megy 3x fHDben, mást (metro2033 kivételével) tesztelni se volt időm nézni sajnos.
-
Giii
senior tag
válasz
proci985 #16107 üzenetére
Igen van egy 8-as ami tollja a procinak a "friss" levegöt.Én is aházra tippeltem mert elötte nem produkálta a kártya ezt a szörnyü zajt.Raidmax házban fekszika lap.Holnap lesz egykis idöm akkor belekukkantok,mert megvan engedve hogy leszedjem az oldalát ha takarítani akarom.Vinyó is produkált hülyeséget,csavar vmiért meglazult,de mostmár hangja sincs
Vinyónak is akkora hangja volt és fura,azt hittem a szomszéd mászik be az ablakon
-
proci985
MODERÁTOR
-
Giii
senior tag
válasz
proci985 #16105 üzenetére
Szépek a Sapphire kártyák ez tény.De mint mindenki talán utolsó szemponta kinézet,ha melette k..a jó a hütése.A másik gépembe Sapphire 3850-es van.Megvagyok vele elégedve és a mai napig szépen teszi a dolgát.Nem én vettem a Club3D-s karit.Tudtam hogy létezik.Mi konfigosan vettük a gépet.SAJNOS.
Nem volt hirtelen kp csak sz.gépre. Amikor megvolt hirdetve Sapphire kártyát írtak.Megis lepödtem hogy Club3D Coolstream van benne.Sokban nem térnek el egymástól kinézetben.Nem reklamáltam mert stabil és jó a hütése.0-2% terhelésnél vagyis ha csak msn-ezek 30 fok a GPU szobahömérsékleten.Egyedüla DIRT és a BF3-nál max 86 fokig ment az árnyaló. Ha én állítottam va össze agépet akkor énis Sapphire-t vettem volna,de csakis azért ert megvoltam elégedve az elözövel,és a tesztek is azt mutatták hogy... Lényeg a lényeg hogy megszerettem a Coolstreamet.Remélem kiszolgálja amostani játék igényeket Full Hd-ban.Nekem pl tetszik az MSI,HIS,Powecolor is.... Nincs nagy eltérés a teszteben....
Jajám jól írtad turbulencia. Ma annyira berezonált(házra tippelek) akkora hangja volt hogy bejelentkezett Houston,de hála égnek nem emelkedtt el a talajtól.
-
proci985
MODERÁTOR
HIS, Powercolor, XFX, Sapphire Dirt3, Asus DC2 erre kb egy árban volt svédeknél, MSI picit drágább volt, de nem sokkal. Giga SoC 2GB meg nem is volt.
gondolom Magyarországon az is indok lehetett, hogy Asus és Sapphire disztribútor van, többiek kisebbek.
His egyébként szép darab, elvileg egy Zalman borda van rajta. ami méretre kb akkora, mint egy Thermalright HR03GT. egyébként kép alapján az Asus és a Sapphire Dirt3 tényleg feltűnőbb, mégiscsak két ventisek, ha nem nagyon van akciózva a HIS, akkor nekem is lehet másmilyenem lett volna (de nagyon akcióban volt
). gyakorlatban meg tökéletes megoldás nincs, két venti turbulenciát okozhat, helyet is vesznek el borda elől, vagy nem fér el két sloton a megoldás.
-
Giii
senior tag
válasz
proci985 #16103 üzenetére
Így igaz proci.Véleményem szerint és ateszteket látva a HIS jó darab... Kicsit úgyfest,hogy z üzletek arra alapoztak hogy a Sapphire-t jobban ismerik az emberek és talán jobban szeretik is.Pedig úgy vélem ez nem így van.Mi akik "folyamat" olvassuk(vagyis megpróbálunk képbe lenni) a külföldi és a Prohardvert,azok tudják hogy több gyártó is van,és nem mindig a "legjobb" kárty a legjobb.Nekem ez a véleményem a boltok marketing felfogásáról.... Természetesen itt most csak a 6000-es szériáról beszélek.Nem tudom hogy az 5000-es HIS,Powercolor stb.. mennyire volt kapható itt Mo-n
-
proci985
MODERÁTOR
HIS ICEQval is egyedül vagyok, pedig kifejezetten jó darab.
úgy néz ki Asus és Sapphire került Magyarorszgára inkább.
egyébként lehet én érzem rosszul, de azért annyira nem vagyunk sokan a topikban, főleg pl a 68x0 topikkal összevetve. pláne most, hogy már nem ez a széria az Ati legerősebb egyGPUs megoldása.
-
Giii
senior tag
válasz
proci985 #16100 üzenetére
Így van.Én pl az én Club3D Coolstream kártyámat még eddig nem olvastam itt a forumon.Gyakorlatilag nem is találtam erröl magyar leírást.Coolstreamröl Nem.De ez van... Am jóféle nekem bevált.Igaz kicsit hangosnak vélem 50% fordulatnál.De ez lehet a ház gyengesége is,lehet berezonál egy kicsit.De ennek utánanézek és megpróbálom finomítani
-
Pietrosz
addikt
Powercolor is halk, de csak leszabályzás után. A hőfok így is bőven rendben van, szóval nem értem alapból miért hangos
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 9900K / RTX 3070Ti / 64GB DDR4
- Seagate Exos X18 16TB SAS merevlemez
- Dell Precision 5810 Intel E5-1650 v3 128GB RAM 2x512GBHDD 1x512GB SSD Quadro K4200
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest