Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Giii
senior tag
válasz
ZetorGumi #21538 üzenetére
Értem! Ha lekapcsolom a gépet és a kártyán átkapcsolom a 2-esre,akkor mit fog kiírni?hogyan tudok belépni?Kell a Tech Power progi? Leírnád nekem?
Mennyire húthatom fel a gpu-t? a CCC-ben 950-ig engedi.Memória tuning miben számít? Mennyi többletfogyasztással jár csak mert 450W-os tápom van. előre is köszönöm!
-
kenny596
tag
válasz
ZetorGumi #20702 üzenetére
Hd6970 most azoknak jó akiknek nincsen 50-60 ezer forintjuk 7870 re de szeretnének elfogadható beállításon játszani és inkább 32 ezerért vesznek egy hd6970 et .. Hiszen 45 körül is újonnan 7850 1 gb os karit kap az ember normálisabb fajtából.. viszont a 7870 se elég mindenhova teljesen fullon 60 fps re.. full hd ra stb..
Szóval aki jót szeretne játszani még egy darabig de kevés pénze van vagy még procit is venni kell vagy lapot annak ajánlom ezt a remek kártyát... Majd ha jön a HD8xxx akkor érdemes olcsón beruházni egy 7950/7970 kárgyára mert akkor annak is a béka segge alatt lesz az ára , de ha van zséd amit mindig elbasz gépre akkor vedd meg mindig a legújabbat...
De ez csak az én véleményem... -
Apollo_21
addikt
válasz
ZetorGumi #20698 üzenetére
300/ 2 db?
Vagy ennyire kitolódik a tdp keret?...vagy nemjól tudom és nem 250 a tdp kerete 1db-nak
Én vennék meg minden, foglalkoztat mit tudhatnak 2en...vagy akár egyedül is, a mostanihoz viszonyítva, de nem ölnék észnélkül lapba+prociba ha nemmuszályTehát ha egy fx 6300 elég akkor jó..ha a 8350 is épph..akkor nemvalósul meg
-
priti
addikt
válasz
ZetorGumi #19916 üzenetére
"A 6970 mod sebességre kb 3%-ot hoz."
Az nem sok. Annyiért én nem unlockoltam volna. Persze ha most a konkrét FPS értékből számoltál százalékot és nem a szintetikus pontvadászatból akkor azért nem rossz ha erre még rájön az órajelemelés is.
Az FC blokk meg rohadt sok fokot hoz hőmérsékletben
Egy léghűtőhöz képest mindenképpen, de egy GPU blokkhoz képest egyáltalán nem biztos. Eleve hardverspecifikus tuningnál, hogy melyik darab mekkora hőmennyiséget disszipál. A másik, hogy a hőleadón múlik mi történik a rendszerrel. Az, hogy magasabb órajelet értél el a második típussal szerintem semmit nem jelent, mázlisabb 6950 és ennyi.
Nekem egy triplaradi meg egy XSPC 500 a hőleadó a rendszerben, utóbbit a ház rendszerventije meg a tápventi huzata hűti, mert a CM830-nál be lehet úgy tenni a tápot, hogy a venti felfelé néz és a ház feneke felé fúj, mert van egy légcsatorna a ház tetején, de így se sokat számít a bordázott tartály, de azért valamit ér. Én azért használom, mert megy a 830-hoz stílusban. Jól néz ki a seggén a fekete tartály és ennyi.
Nyilván nem mindegy hány soros az a trilaradi és milyen venti van rajta, szóval lehet másnál másképpen van.
Nálam két FC blokk jobban emeli a rendszerfolyadék hőmérsékletét, mint két sima GPU blokk így minden vízhűtött elem hőmérséklete emelkedik 1-2 fokkal biztosan a melegebb lötty miatt, hiszen ventifordulatot nem emelek. Nálam az egész arról szól elsősorban, hogy halk legyen a gép és csak utána a tuning. -
priti
addikt
válasz
ZetorGumi #19910 üzenetére
Szerintem neked a 6970 mod hozott inkább, mint az FC nem? Azért az unlock az nem ugyanaz, mint a sima órajelemelés.
Volt nekem is FC már párszor de az EK-t utálom, az nekem maga a balsors, egy 4870X2 meg is döglött alatta, vagy hamisítják vagy én nem tudom, de nem kóser, vagy a menet szakad be, vagy olyan PCB-re marják amit égen földön nem találsz itthon, valami mindig van vele. A Koolance FC a 9800GX2-őn, na az zsír volt. Az bejött, de az nem is fűtött, mondjuk nem is plexis volt, ú a nagy dög Black Pearl, mennyit GTA-ztam vele
Nemtom ki hozta be az apróra, de meghívnám egy sörre
(#19911) Insolent
Fú te lövésem sincs, egy 220V-os relés megoldás volt, lehet vagy 10 évig használtam, de nemtom milyen típus.
-
priti
addikt
válasz
ZetorGumi #19904 üzenetére
Ha volt hozzá léghűtő is, akkor az a csere fríben ment
Én a 460-at cseréltem 6870-re így, hogy addig bizniszeltem amíg egyszercsak kicserélődött, pont jó áron adtam el, persze nem sokkal erősebb a 6870, de egy OC ASUS volt amit picit még tudtam emelni, szóval azért erősebb lett, de a lényeg az volt, hogy a 460 GPU-ja túl nagy volt, nem fedte le a blokkom, elsősorban ezért kellett mennie.Az a gondom, hogy most cseréltem pumpát (DDC-re váltottam) és ennek 12V-on van egy magasfrekis sikítása amitől rögtön elkapartam a sebeimet és letettem 5V-ra imádkozva, hogy legyen így is elég az emelési magassága. Hála Istennek így is oké, de így már lövésem sincs, hogy mennyi lehet a szállítása. Összerakás előtt meg kellett volna nézni, de mindenki dícsérte a DDC-t, azt hittem naívan, hogy 12V-on is hangtalan, de nem. Mondjuk kilőtte a levegőt a rendszerből egy pillanat alatt 12V-on az is igaz, szóval kajdi az van benne.
-
F e Z o
veterán
válasz
ZetorGumi #19105 üzenetére
Azt ne mond már, hogy felvételhez raid0 vagy ssd kell.
Most vettem fel BF3 multit fix 60 fps játék felvétel alatt, 2048*1152-ben 30 fps-sel fraps-szal másodpercenként 45Mbyte-ot rögzített a vinyóra, ennyit egy mai vinyónak simán tudnia kell írnia. (11838 MByte 4perc 20 mp)
-
Alpachino
veterán
-
ZetorGumi
addikt
válasz
ZetorGumi #18388 üzenetére
Ezóta megcsináltam azt a verziót is, hogy a 6950 alatt letakarítom az összes drivert, gép leállít, VGA csere, aztán újraindít.
Ugyanolyan hibás.
Windowst nem akarok újrahúzni, úgyhogy a 6950 vs 7850 tesztből a 7850 sajnos kimarad. :/ Na mindegy, azért az alap 6950, és a moddolt között megcsinálom a kis kísérletet, sőt, még lehet tuningos tesztet is teszek bele. -
-
-
MontyCrew
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3 Év Gari - Asus RTX 3060 12GB Dual V2 OC 192bit
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- Eladó egy használt MSI RTX 3060 Ti Gaming X 8GB LHR videókártya
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- MSI GeForce RTX 5080 16G GAMING TRIO OC majdnem új 2028.04.22-ig magyar garis
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest