- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Hobby elektronika
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Azonnali fotós kérdések órája
- Szélesre tárt ablak: Teszten az LG UltraGear 45GX950A OLED monitor
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
az túl egyszerű (vagy nincs hozzá felszerelése) De még forrasztani sem kell rájöttem. Leszedi az ember a mikrokapcsoló felső házrészét, kisollóval levág egy másfél milis csíkot polírpapírból, lenyomja a kapcsoló rézlemezét, közé a polírcsík oszt huza-vona. Aztán ugyanez lefelé fordítva. Aztán a felső házrész a kis pöcökkel visszapattint és kész. Ha meg a "gomb" nyomófelülete kopott ki, elvileg sütőpor-pillanatragasztó (olyan lesz összekeverve, mint az üveg; a gitárok megkopott "szemöldökét" is ezzel szokták javítani) rá és méretre reszelni.
-
törölt tag
-
Orbb
aktív tag
Szép Jó Reggelt Urak!
Van valakinek INVITELES netje? -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Synthwave #10387 üzenetére
* 6500
KÖZÉRDEKŰ KÖZLEMÉNY: : D
Ha valaki vesz nekem egy ilyet (a Salmosa) és bontatlanul el is küldi, annak adok 4 egeret alkatrésznek + grátisz fejest (ha pesti illetőségű a delikvens, Etelén / Déliben / Moszkván akár össze is futhatunk személyesen - sőt ebben az esetben inkább ezt szorgalmaznám);
1) Razer Salmosa: jobb gomb hol megy, hol nem, de inkább nem. Egy talp hiányzik, amúgy működik.
2) SS Kinzu v1: jobbra-balra disconnectel. Nem tudom, mi van. Mindenesetre alkatrésznek biztos jó (burkolat, kapcsolók, szerintem a kábel is, mert nem hiszem, hogy az a gond).
3) Logitech G100s: halott. Nem tudom, mi a baja. Jaffa-teflonnal, csak kell nekik egy új adag kétoldalú ragasztószalag. Súly nincs benne. Tudtommal simán garis még, de nincs affinitásom küzdeni vele. Az RMA-t már jóváhagyták, de igazság szerint nem szeretnék megint G100s-t.
4) MS WMO: van valami gebasza, megbolondul a kurzor, ha egy picit is gyorsabban mozdítod az egeret. Az is lehet, hogy javítható vagy csak valami bagatell szarság van vele, nem tudom. Alkatrésznek még azért biztosan hasznát lehet venni.
És hogy végképp megérje, rádobok még egy lájtosan viseletes (az egyik fülpárnán picit meg van repedve a műbőr), de amúgy zsír Superlux HD 681B fejest.
Ez egy 8-9 rongyos cucc, árkategóriájában NAGYON jó. A PH! lapcsalád fejesszakértőjét, fiziket is meg lehet róla kérdezni. Hosszú, gumis kábel, aranyozott csati, nem túl nagy szorítóerő, kategóriájában igen kellemes hangzás (egy Koss Porta Pro pl. fényévekre van tőle, negatív tartományban) és térérzet. Egy évig filmeztem és zenét hallgattam vele, amikor halott volt az erősítőm. Meg persze Quake-eztem is.Valakit érdekel ez a verzió esetleg?
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
#10691584 #10386 üzenetére
Akármennyi is, nekem még nem sikerült sehogy ~8,5ezer alá szorítani az árat.
Ha lenne rá, annyiért is simánlazán venném, mert minden garast megér. Csak momentán nincs. Ami külön jó, mert a Goliathus-om már kezd kriminális állapotba kerülni - és ez még csak a kisebbik baj.
A nagyobbik, hogy az MX300 pihenőpályán van; az új kábellel is disconnectelt (vagy ez a kábel is rossz, vagy az egérrel van valami - amitől NAGYON befordulnék), ill. csinált még egy új dolgot is: néha teljesen lehal a mouse HID USB. Legjobb volt, amikor először produkálta; duel vs ischju, ZTN, 4-4, overtime első 15 másodperce.. Lehet, hogy csak a ház kivezetésével van valami, még nem tudom. Bedugtam hátra, ott még nem csinálta, viszont a disconnect-reconnectet igen..
Az ezen kívüli egyetlen egerem, ami valahogy működik, az egy Salmosa, aminek a jobb gombja gyakorlatilag halott (ergo, ha kvékelni akarok, akkor át kell bindolnom a +speed / +zoom / weapon 8 bindokat és baromi szar 15 év beidegződés után ezzel variálni) és az egyik talpa hiányzik, így nem mondanám kiegyensúlyozottnak sem..
Alternatív megoldásnak lenne most bay-en postával 6000 <--- pénzért vadiúj, DOBOZOS Salmosa. Persze nyilván ilyenkor, amikor záros határidőn belül nem lesz ilyesmire keret, nemhogy padra..
-
törölt tag
A kisgyerekek imádják ami zörög, csattog, dudál, világít, zenél, lehet nyomkodni és reagál. Irtó jópofák
Amúgy szerintem azért csinálják, mert így lehetnek hatással a környezetükre, látják a visszacsatolást. Az ő szintjükön ez lehet, hogy nagyobb élmény, mintha te felnőttként rácsobbannál, hogy megnyerted a lottó főnyereményt. Egyébként a macskák is csinálnak valami hasonlót, odajönnek és b@szogatják a billentyűt, mikor írsz, azt hiszik valami játék. Mondjuk a macskák mindennel ezt csinálják
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Nincs is jobb, mint a hajnali harmat az asztalon.
Amellett, hogy soha jobb, gusztább és tartósabb padom nem volt, nevetségesen olcsó is. 15 dollár (amazonon most 11...). Csak a posta a drága EU-ba, azzal együtt durván 9-10 rongyra jön ki. Más kérdés, hogy még úgy is megéri..
Ha nincs, akkor marad a sejtelmes éj.
De méginkább a narancsligetes verzió, a fémhengerrel.
-
.LnB
titán
válasz
#10691584 #10377 üzenetére
Bizony aranyos.
De a kicsit genetikailag rá vannak izgulva a billentyűzetre, az én két éves kisfiam is szereti. Bár próbálom távol tartani még a számítógéptől.
Tegnap Sp!ttie-vel dueleztünk párat, és miután felkelt a kicsi, már jött és húzott el a géptől. Persze azt a kezemet rángatja amiben az egér vanFélbe is kellett hagynunk azt a meccset.
És amit még szeret, az az mikor írom a kommenteket itt a fórumon és ott alul mozognak a beilleszthető smiley-k. Mindig mondja, hogy "kis bogyók".
-
törölt tag
Jóvammá he. Ne öljetek meg vázze
-
.LnB
titán
válasz
#10691584 #10371 üzenetére
Egy sima Qck Heavy. Semmi extra.
Én egy Xtrfy XGP1-L4-et próbálnék ki szívesen. De nem nagyon kapni errefelé ha jól tudom. -
törölt tag
Gyerekek EZ az egérpad annyira durván jónak néz ki!
-
törölt tag
Alvó Quake ügynökök...
-
törölt tag
Rájöttem milyen sz@rságok is beleszólnak a célzásomba.. Beállítottam a monitor frissítést 125Hz-re, így szinkronban van a játék 125FPS-ével (külön progi kellett "egyedi" edid profil készítéshez) kikapcsoltam a "triple buffering"-et CATában és 1-re tettem a flip quene size-t. Kb. ég és föld a különbség. Ennek hatásait pedig most fogom tesztelni, bár a C2D-t nem tudom mennyivel dobálja mögfele
-
törölt tag
-
.LnB
titán
evil 2013-ban kapott ki legutóbb a 125fps league playoffjában más játékostól mint Cypher. Szóval eddig csak Cypher tudta legyőzni őt a playoffban 2013 június óta!
Elég durva adat. -
ncc1701
veterán
[Cooller cooller cooller]. Odabaszott rendesen.
Nem hittem volna, h ennyire összeszedi magát. Vagy Cypher lehetett maga alatt.
-
törölt tag
-
törölt tag
Basszus ezt nem hiszem el. Most ezen komolyan csodálkozol
A CA tönkreteszi a "belső" item timeredet. Az FFA ugyanúgy, de régebben azért könnyebb volt váltani Duel és FFA közt, míg a loadshit meg nem jelent. Ha kíváncsi vagy mennyit árt, próbálj meg X loadout-os meccs után hirtelen átnyergelni "classic"-ra. És a CA sokkal sokkal rosszabb ilyen szempontból.
-
Most mondjátok meg... Olyanok ellen veszítek duelbe, hogy besz*rok! Egyszerűen nem értem CA megy, FFA megy. Úgy érzem aim is van valamennyi azért. De nekem az átlagnál is szarabbul megy a duel... [link] A stat alapján is egész jó vagyok, de ez az item controll nem megy.. Duel-t csak nézni jó és ennyi!
-
törölt tag
Cooller nagyon durván nyomja, viszont Cypher eléggé fáradtnak tűnik. Kb. 1 órája néztem, egész más tempóban játszott. azért így végigtolni X meccset egyhuzamban eléggé kimerítő lehet idegileg.
-
törölt tag
válasz
ncc1701 #10332 üzenetére
RIP. Ismét egy legenda távozott el..
Muckyman meg kórházban van állítólag nincs jó bőrben.. Ma mondták Yakuék, hogy ezért tűnt el hetekkel ezelőtt. Lehet hogy bolond, de én bírom és drukkolok neki. Azt hiszem ezt a vaszkuizét mondták és hogy műteni kellett
-
ncc1701
veterán
Meghalt Spock.
-
Sotho
őstag
Base is egy állat.[link]
-
törölt tag
Hát.. azért a 2013-as QuakeCon stábot végigverte. Egész Rapha-ig nem nagyon volt ellenfele. Rapha-val egyébként mi van? Lesz még, vagy totál abbahagyta? Legutóbb nagyon kivolt, még a "kommentátorok" is megjegyezték, hogy mi az hogy Rapha ideges és kibukik? Tox-on meg annyira látszott a jetlag, vörös is volt a szeme, mint a bagzó nyúlé
-
Orbb
aktív tag
Hírlik róla, hogy nagy "brain"játékos, de amióta nézem Őt, ez totál igaz.
nagyon előkészít mindent, és semmi kockázatot nem vállal fel.
Vagy igen, tegnap nagyon adta Cyphernek a QL, dem0n-nak meg semennyire...
mintha gép ellen játszott volna, rombolt rombolt...
Csak nehogy közben megjöjjön a PIZZA.(Azt a döntőt láttad?)
Evil-nél amúgy kiváncsi vagyok mikor fog beérni pl egy QC LAN cím.(DHW-er után)
Mert Neten mindent nyer, de LANON árnyéka magának.
Már már furcsa is.=)
Sajnos nem láttam, de idővel szerintem vissza nézem.
-
.LnB
titán
-
törölt tag
"Cooller amúgy kegyetlen, hogy pár freggel úgy elvegatál, hogy beszarás"
Ifjonc bika és az öreg bika ácsorognak a dombtetőn és nézik a völgyben legelésző teheneket.
- Ifjú bika: Oda less fater, látod ott jobbra azt a jóféle tehenet? Lerobogok gyorsan megdugom mint aállat, hogy porzik, oszt örülünkvinszent!
- Öreg bika: Nem, nem fiam. Szépen lesétálunk, oszt megdugjuk aösszeset
hehe
-
F34R
nagyúr
Ezeket a streameket hol lehet visszanezni?
-
.LnB
titán
Cooller nagyon érdekesen játszik. Képes hosszú másodpercekig csak várni, hallgatózni.
Aztán képes hülyeségeket is csinálni.
Cypher Demon lehet ekkora különbség. Lehet Cypher ennyire felszívta magát most. Ha ez így van akkor evil gondban lesz. De bízok evil-ben. Majd megint kikészíti idegileg a trollkodásával Cypher-tAsh-t is meglepte, hogy kiesett. Nem is viselte nyugodtan
Osztották egymást elég rendesen. Bár "ruszkiul" szóval nem sok mindenki értette
De volt anyázás ha jól hallottam
-
Orbb
aktív tag
Hajháló!
Cypher Demon meccset visszanéztem, de ez gyenge volt mint a harmat...
Szóval akkora különbség nincs köztük, Demon cseh2-őt nézte vagy mi?Cooller Clawz meccset sem láttam, viszont az utolsó meccset nem rögzítette senki?
Cooller amúgy kegyetlen, hogy pár freggel úgy elvegatál, hogy beszarás.
A meglepetés (számomra), hogy Ash kipottyant.
GGS!
-
törölt tag
"As part of QuakeCon’s 20th year, The Quake Live Tri-Master Tournament will be held July 23-26, 2015 in Dallas, TX, USA in the Wedgwood Ballroom at the Hilton Anatole Hotel. Teams with professional or extensive Quake Live experience are encouraged to rally around a strong dueler and sharpen their CTF and TDM skills"
Idén (ősszel/télen) volt 125FPS-en kívül valami, mittomén DH vagy ilyesmi
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
ncc1701 #10305 üzenetére
Alap. Nekem 2006 óta megvan, kell az ilyen mocsadék napokra mint ez is. Előbb voltam pár meccsen, de azt hittem bealszom rajtuk. Egy 10 pinges holland alázta a szanaszét warpoló 10+accos noobokat fenenagy boldogan, míg egy másik másodpercenként bindelte, hogy "lame". Viszont találtam olyan jókis monitor progit, hogy ihaj
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Formula-1
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gitáros topic
- Trollok komolyan
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nagyon meghúzza a nadrágszíjat az Intel
- Ez a kompakt csúcsmobil sem kapható itthon
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged