Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
ncc1701 #14589 üzenetére
xiphos = xiphos, div1-es CA, meg high div2/div1 CTF/insta CTF, TDM-ben újonc még. Néha streamel is. Az egyik CTF Draft Cupon találkoztunk, csapattárs volt. Tetszett, hogy lehet rá támaszkodni, sokat kommunikál és chill, szóval meginvitáltam hozzánk, mivel kellett még egy ember a max létszámhoz headz távozása (brühühü
) után. Érdekelte, aztán egyelőre úgy fest, hogy marad.
Mindegy, utolsó mapon van bőven kamera-time. Előtte is volt pár szerencsésebb megmozdulás, amit cooke elkapott.
Most nézem, majdnem 1900 glicko vagyok TDM-ben. \(: D)/
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
ncc1701 #14568 üzenetére
Ja, hát az Alsotraz - om3n páros dobott rajtuk. Ezért is kéne néha practice-olnunk, mert így is majdnem nyertünk a második forduló két meccsében; közel volt eléggé, na.
Nem nagyon. Megint szüttyögni kéne OBS-sel, normálisan beállítani, mert a mostanival full screen applikációt valamiért nem tudok streamelni.
Meg +input lag. Közeljövőben tervezem az i5-3470 --> i7-3770 / 3770K upgrade-et, talán majd akkor jobban rá tudom magam venni.
Mér mentél le? A dolog itt kezdődik. )
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
ncc1701 #14565 üzenetére
Köszi, van egy varázsa, igaz a div átlagszínvonala azért már gyengébb, mint mondjuk 5 évvel ezelőtt.
Ellenben pl. a (tavaly óta tovább erősödött!) b52 elleni második két meccsünk nagyon szoros volt, igazából nyerhettük volna, szóval van még remény. Majd kikupálódik ez; az első div1-es szezon inkább csak tapasztalatszerzés, bár ha a qb elleni második fordulót nyerjük (utolsó ligameccs tavasszal), akkor bronzérem. Meg kő csinálni.------------------------------------------------------
(#14566) izee: ^_______^
-
.LnB
titán
válasz
ncc1701 #14459 üzenetére
Mi meg összejöttünk páran a Quake Champions miatt. Próbálgattuk, aztán van akinek bejött van akinek nem. Én inkább nyomtam újra a QL-t helyette. Freyia is váltott most QC-ről kicsit másra, de ezt a bejelentést meghagyom neki, még ha ideiglenesen is kóstol bele abba a bizonyos game-be.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
ncc1701 #14248 üzenetére
Most újra végignéztem, ERRE ("mi az anyádat kempelsz?") gondolsz? Nem emlékeztem rá. 2x kellett végignéznem ahhoz, hogy egyáltalán észrevegyem, de tényleg megtörtént. Igaz anyádhoz nem sok köze volt, de azt el kell ismerjem, hogy tényleg irtam ilyet és tényleg szerepel a felmenőd, amit előzőleg megkérdőjeleztem. Ezért tehát bocsánatot kérek, hogy megsértettem anyádat, meg téged is egyúttal
Mondanám, hogy legközelebb "mi a retkes, viagrától aszott faszt kempelsz?" lesz helyette, de erre már nem kerülhet sor. Meg aztán nehézkesebb is lenne "megszemélyesiteni" legalábbis baromi bugyután és magyartalanul hatna a "mi a retkes, viagrától aszott faszodat kempelsz?" esetleg röviditve "mi a faszodat kempelsz?" vagy lehelletnyivel bonyolultabban "mi a retkes viagrádtól aszott faszodat kempelsz?" és ugye ez utóbbi esetben nem lenne egyértelmű, hogy a kempelésedet, a faszodat, vagy a pfizert, esetleg mindhártmat egyszerre dicsérgetem. Nekem legalábbis nem áll billentyűzetre egyik sem.. Lényegtelen. Tényleg anyáztam, bocsánatot kérek.
-
törölt tag
válasz
ncc1701 #14237 üzenetére
Gyorsan tanulsz.. (deformálódsz)
Ezt nekem is előadta, de túl sok mindent láttam már ahhoz, hogy ne peregjen le, mint kacsa tolláról a viz..
Mondok neked én is egyet, az meg az én elvem: Ha pulykákkal kapirgálsz, nem repülhetsz a sasokkal. Téged egy sasnak álcázott kigyó tanitgat vadászni, akár sas vagy, akár pulyka. Csak még nem jöttél rá, mi lakik legbelül és hogy nem elég a legyeket levenni a teritékről, a kigyókat is kerülni kell. Ha nincs szerencséd, rábaszol. Ha szerencséd van, csak kis mértékű lesz a károsodás.
-
törölt tag
válasz
ncc1701 #14222 üzenetére
Elhiszem neked, hogy roppant kemény gyerök vagy, meg is ijedtem piszkosul, főleg a tepsitől, hisz eddig burokban éltem, sőt konzervdobozban nőttem föl és te vagy az első figura, akitől ilyesmiket hallok, úgyhogy magam alá is csináltam. Viszont üres fenyegetőzés, keménykedés és utalgatás helyett inkább dobd csak ide hol is anyáztalak, mert érdekel. Ki tudja, talán én emlékszem rosszul! Van időd (nem sok, de van még mig végleg kitiltanak) ráérünk, de ha már igy rámsütötted, illik bizonyitani is. Tudod az is "ziher". Mindig olyan állatira oda vagy a "szakmai" hozzáértéseddel, fentebb is konkrétan PC-idiótának állitottál be szokásos sumák stilusodban, gondolom akkor a mai technikai vivmányok megléte mellett nem okoz majd túl nagy kihivást megoldani. Az elmegyógyássszal igazság szerint az a gond, hogy (pár, téged és a hozzád hasonlókat nem érintő, a tiédnél kevésbé "markáns" jellemhibát leszámitva) még kezelés előtt is több gerinc kerülne diagnosztizálára, mint a te esetedben. Felétek valszeg csak a könyveknek van olyan, feltéve hogy fellelhető arrafelé könyv persze.. Az ingerküszöb dolgot megértem. Én sem állok le ilyen neten keresztül vergődő pumpagyulákkal amperkedni, de nem is utalgatok rá bátor gyerek. Egyébként én meg abban a bilincsben nem lennék olyan biztos a "helyedben". Mi van ha épp csak rád várok hogy együtt röhögjünk kharón bácsi pofájába? Ha én megyek, te is jössz abban biztos lehetsz
Nem tudsz rólam semmit.. Nem nekem kell kezeltetnem magamat, hanem az ilyen torzult egójú lelkeknek mint amilyen te vagy és amilyenekből újabban sajnos dunát lehet rekeszteni. Mégis honnan veszed a bátorságot, hogy ilyeneket irj nekem?? Elment a maradék józan eszed? Tepsi? És még nekem kellene "elmegyógyászhoz fordulni"... Ha tudnád hány ilyet mondtak nekem nálad khm.. kissé keményebb parasztgyerekek és mennyi valósult meg belőlük, lehűtenéd magad sürgősen. Pedig akkor még volt mit vesztenem. Most már konkrétan semmit. Valószinűsithetően örökre kitiltanak (mondjuk pontleszarom) de még leirom, hogy okulj egókám: SOHA ne fenyegess olyan embert, akiről nem tudsz az égvilágon SEMMIT! Nem túl reális/nem túl ésszerű/nem túl célravezető hidd el nekem. Úgy látszik a baromi nagy egód eddig megakadályozott és az eddigi "tapasztalataid" még kevésnek bizonyultak ahhoz, hogy ezt az alap tételt megtanuld.. Ha fenyegetsz valakit, tartsd is be, vagy ne fenyegetőzz. A "bizonyitásodat" még látni fogom, ha kiraknak akkor is, szóval csak szorgosan
Mellesleg: Régen sem voltam "normális" a TE fogalmaid szerint. Ha az lettem volna, olyan lettem volna, mint te és azt nagyon nagyon nehezen, talán drogokkal, alkohollal vagy hasonló eszközökkel viselném csak el. Inkább nem irom le mit érzek a gyomromban, ha rád, meg újdonsült cimborádra gondolok. A végeredmény mindenesetre vörös és darabos, főleg a másik fickót illetően.. Na majd nézlek! Sok sikert
-
törölt tag
válasz
ncc1701 #14213 üzenetére
1. Közöd nincs a gépemhez, nem is neked irtam róla
2. Fogalmad nincs (konkrétan semmilyen tekintetben) hogy egyáltalán milyen gépem van (és hogy hogy működik/nem működik, mi "egyre szarabb" és főleg mihez képest) mit "buzizok/tam" rajta, de szerintem egy OS feltelepitése driverekkel egyik univerzumban sem számit "buzizásnak" maximum a te világodban.
3. Az, hogy te nem látsz valamit, még nem jelenti azt, hogy nincs is, különösen annak fényében, hogy ha egy évben 2x összefutunk ugyanazon a szerveren, már sokat mondtam (kb. a fele törzstagság a "main" /értsd: olyan szervereken, amiken vannak is minden este és nem ketten/ szervereken, a szerver tulaját is beleértve folyamatosan panaszkodik "horribilis lagra" és "játszhatatlanságra" hónapok óta. Téged nem látlak egyiken sem, igy a véleménykéd sem tekinthető túlzottan khm.. relevánsnak) 70-90-100 pinges játékosok esetén, akiknél specből a lagométerükön világosan látszik, hogy még csak nem is stabil, hanem össze-vissza ugrál (pl. a mai fő nyertesé 40-90 között) ha nem látod hogy warpol/lagol, akkor vak vagy, vagy pedig annyira elrugaszkodtál a valóságtól, hogy már azt látod, amit hiszel. De egyébként nem kell hozzá túl nagy ész, vagy szakértelem belátni, hogy 70-100 pingekkel varpolnak/lagolnak mint az állat, bármelyik játékban.
4. Marha fura, hogy ismersz "mindenkit". Ha te tényleg ekkora volumenű figura vagy, nem ismerek hozzád hasonló entitást. Rólam, az ismeretségemről (QL-en, vagy bárhol másutt) illetve hogy kivel milyen viszonyban vagyok/nem vagyok, miken sértődök/nem sértődök meg jogosan, vagy jogtalanul "mint egy kislány": lövésed nincs és hál'istennek nem is lehet, maximum elképzeléseid, amiket megálmodtál 1-2 emberrel való konfliktusomra alapozva hallomásból másod/harmadkézből származó infók alapján. Mellesleg nem "veszem össze mindenkivel" de ha a veled való, afférnak sem nevezhető semmire célzol, miután gondolkodás nélkül töröltelek és mentél a helyedre a tiltottak közé, az sem volt "összeveszés" mindössze kitakaritottalak a látóteremből, mert taszitottál és mert az viszont qrvára igaz, hogy képtelen vagyok elviselni a bunkókat, különösen akkor, ha úgy állnak neki bunkózni, hogy okot sem adtam rá, derült égből.
5. Befészkeled magad egy sarokba 10 percekre és onnan loserkedsz railllel, lehetőleg a respawn pontra, mindigis ezt csináltad első naptól feltűnt, hogy "játszani" láttalak. De akkoriban még azért volt némi "változatosság" és néha elugrottál ide-oda quadért/lőszerért, ma már annyi sem. Szánalmas. Azokra emlékeztet, akik anno csapatostul ellepték a QL szervereket loadout idején és meccs elejétől fogva szórták a gránátokat a csomópontokra. Az tény, hogy a raillel célozni is kell, de az elv ugyanannyira alantas. De tudod mit? Küldjél csak demót és főleg azt mutogasd meg, hol szidtam az anyádat, vagy bármelyik felmenődet, ha már "anyázok" szerinted. Mutasd csak meg bátran. Más jelzőket (amik illenek rád és a "játékstilusodra") használtam, de azok között nem szerepelnek felmenők. Azért csak mutogasd, ha már hivatkoztál rám, mint anyázóra., addigis jó röhögést.
6. Élőben képtelenség, hogy bármiféle önkéntes kapcsolatba kerüljek egy ilyennel, mint amilyen te, meg a cimbid vagytok. Ennyire nem toltam még padló alá a lécet, annak ellenére sem, hogy lenne/lehetett volna rá okom és indokom bőven.. Nem szokásom aggódni. Nem lakunk mi annyira messze, haverod a pontos cimemet is tudja, úgyhogy nem kell itt utalgatni, kopogtass be és meglátjuk "más lenne élőben" vagy sem és mennyire találod viccesnek. Hozhatod őt is, párosan jobb röhögni nemde? Úgyis múltkor ugyanezt a dumát erőltette, hát csak rajta, járjunk utána!
Az ilyen "minőséget" képviselő fickókat száműztem hosszú ideje az életemből. Te ugyan sosem voltál része, viszont szerencsétlenségünkre itt, meg QL-en összefutottunk párszor az internet káros mellékhatásai egyikének következtében. Itt bármit bárkivel megetethetsz, főleg ha egy követ fújnak veled és amúgyis hasonló erkölcsi szinten állva veled, testvériséget éreznek és/vagy kellő utálatot más valaki iránt, aki felé egységfrontba lehet tömörülni mint a hülyegyerekek. Ilyenkor te, meg a hozzád hasonlók hivatkozhatnak "mindenkire" meg "mindigre", "senkire" csak a dologban ott a bibi, hogy a "mindenki" azonos a gittegylettel, ahogy érdeknek megfelelően a "senki" is. Az a beszólogatás, amit te szerényen csak "piszlicsáré dologként" emlegettél, elárulom NEM az, hanem a végtelenül bumburnyák és buzis volt, bármit is hiszel, vagy állitasz. Alap, hogy fénysebességgel töröltelek, ahogy azt a másikat is, amelyik először tahózni kezdett, aztán cigányozással folytatta, utána idejött bepanaszolni, megforditotta az egész szitut, majd letagadta az egészet oszt besült, mert készült fotó bocsika. Maradjunk annyiban, hogy te hiteltelen vagy én meg népszerűtlen. Hiteltelen előttem, ahogy a cimborád is az, "mindenki" (itt lézengő) szemében meg egy szent, én pedig épp forditva, "mindenki" előtt népszerűtlen. Inkább legyek az, mint hozzád hasonló képződmény.. Nem sok tükör lenne épen a lakásban.
-
törölt tag
válasz
ncc1701 #14201 üzenetére
Hozzá méltó gitárt csinált neki az ESP és egészen különleges hangzású, egyedi aktiv pickup-ot az EMG
Rég hallottam ennyire összetett gitárhangot. Egyszerre crunch-os, egyszerre zúzós, egyszerre "búgós és vastag" közben meg nem lesz kásás hanem tisztán szól mint azállat. Na ez együtt tényleg baromi ritka. Ráadásul a nyak pickup eskü majdnem úgy szól, mint a bridge pickup: öblös hangzású, mint az összes neck pickup, viszont megmarad élesnek, tisztának és zúzósnak, mint ami a bridge pickup-okra jellemző. Mondanám, hogy a világ 8. csodája, de talán jobban illik rá a "gitárpickup-szent grál", amit eddig majdhogynem lehetetlennek hittek
Remekmű!
-
-
Sotho
őstag
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
ncc1701 #14085 üzenetére
A Dota 2-őt nézik több tízezren, meg a LoL is szokott jópárezer lenni. Ehhez hozzávéve, hogy milyen pénzekért játszanak (dollárMILLIÓK), vicc kategória. Mondjuk egy CS LAN-qualifier is 100,000 dodó..
CS:GO, ahogy írtam, 1-2-3 ezer néző legtöbbször.
Utóbbi napokban amúgy az ESL CS:GO twitch-e körül lézengtem és azt kell mondjam, nagyon jó a coverage. NON-STOP (szó szerint) stream, re-runok, a nap bármely szakában leülsz és tudsz pro-grade meccseket nézni, 2-3-4-5 kommentátor, jóféle spectator-funkciók, minden kutyafüle.
Ha éppen nem live, akkor a korábbi tournament meccseit ismétlik, ha azok is kifogytak, akkor más nagy CS-csatornák stream-jét hosztolják - ahol szintén van kommentár. Így kéne ezt Quake-földeken is..Most jön a blaszfémia; gondoltam is rá, hogy esetleg be kéne szerezni a CS:GO-t.
lulCS meg krumplisebességű botorkálás, de azért kell hozzá skill (ezt soha nem is tagadtam) és van taktikai mélysége, meg aztán régen relatíve sokat cséztünk (főleg LAN-okon), kezdve az 5.0 Beta-tól az 1.6-ig, így néhány mapot már nagyjából (nagyjából, mert a GO-ban van némi változás) ismerek is és ezt számba véve a cucc lehetne alternatíva, amikor QL-ben uborkafesztivál van (ez sajnos különösen jellemző bizonyos napszakokra, főleg a Steam-exkluzívság óta - vagy mehetek növényeket hentelni FFA-ban (de nem, mert a 3 növény szerverből 2-ről banolva vagyok), vagy mehetek CA-zni (szó szerint) retardáltakkal.. aztán van, amikor ezek sem igazán; főleg a reggeli órákra gondolok) és nem kellene teljesen az alapoktól kezdeni, lenne egy kis hátszél. Gép is megvan a 200-200+ fps-hez. Pubolni sem kéne vele mindig, mert PH!-sok szoktak szervezni 5v5 mixeket voice chattel, úgy meg azért csak jobb.Ha esetleg valakinek van egy használaton kívüli CD-kulcsa, valami módon szívesen átszipkázom, ne porosodjon.
-
Sotho
őstag
válasz
ncc1701 #14016 üzenetére
Így legalább ki tudom kapcsolni az agyam teljesen. Napi pár meccs belefér, de nem is tolom minden nap. Edzeni kéne igaziból
2 napja meg vannak kergülve a gyerekek, nekem meg olyan volt mintha a jobb szememen keresztül egy kötőtűt toltak volna az agyamig.
Van egyébként erre egész jó (gyógy) szer csak sajnos nem legális és üldözik és drága is
-
Sotho
őstag
válasz
ncc1701 #14014 üzenetére
Szerintem itt mindegy lett volna mert egyszer csak átmentem totál esélytelenbe. Tegnap majd széthasadt a fejem még úgy is volt egy normális meccsem ahol a 3. lettem de ezeket a 2k elos stabos szintűeket simán ütnöm kéne és szerinem megy a kapcsolgatós aimbot mert olyan hirtelen akkora durván nagy különbség lesz hogy csak pislogok. Menti a demot amugy automatikusan valahová?
-
.LnB
titán
válasz
ncc1701 #14001 üzenetére
Meg azért nem árt belátni ez mögé a dolog mögé, hogy ennek a bevándorlós ügynek a felerősítésével mit akarnak éppen takarni. A közbeszerzési pénzekkel való mutyi és az egyéb finomságok. Ez egy elterelés. Viszont ebben az egyben én is úgy gondolom, hogy jól döntöttek. Csak mellette folynak a további ügyek amiről az eccerű embör nem is tud.
Részemről is ennyi. Én is messziről kerülöm a polikát egyébként.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
ncc1701 #13974 üzenetére
Az mindegy, utólag neveztem el eddig is.
De jól felidegesített. Múltkori alatt meg a hang nem ment, mert véletlenül valahogy kikapcsoltam a Desktop Audio Device-ot. Azt ma már külön ellenőriztem. Oszt bazzeg, HANG, az volt..
Na mindegy, az egyik menetet mán rendereli az igmdb, jó kis Gothic Rage-es übermészárlás, hihi.Ettől függetlenül egész termékeny volt a mai nap Quake-szempontból: kicsit összespanoltam proZaC-kal, délelőtt CA-zgattunk, aztán késő délután két új friend és egész jó kis FFA-k mentek volna stream-en is.
Majd legközelebb.
Amúgy gondoltam arra, hogy esetleg csinálnék ilyen FFA-tippes twitch-micsodát, mapokra külön lebontva. A mikrofon működik, ha meg lapin nézem a stream-et, ilyen Awaiting Gamestate-es trágyadombba sem futok bele többet.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
ncc1701 #13928 üzenetére
Nem nagyon, inkább csak érzésre, cycling vagy éppen terültetet próbálok tartani, meg figyelem a team markereket, igyekszem úgy helyezkedni, hogy jó legyen. Ha mindenki voice com-on van, akkor azért kicsit más.
dm20-on lg volt a dolgom (TDM-ben azt is és a rail-t is időzíteni kell, talán még fontosabbak, mint bármilyen armor vagy MH) és ha megnézed a meccs statjait, akkor abból az jön le, hogy shaft nem sűrűn volt a másik csapatnál (ahogy az lg YA sem).
A baj inkább az volt (a non-egzisztens Quad-rushon kívül), hogy akiknek a rail lett volna a dolguk, nem igazán jutottak semmire és ezt nem kommunikáltuk le időben.
A quad time-ra rábambultam, de ez van - a többiek se nagyon mentek érte, az 1v4 egy szűkös helyen meg nem a hobbim. Inkább get lg + ez-az és ninjázgatás, amíg a power up le nem jár. Legtöbbször bejött.A Ragnarok meg hagyjuk. Azt se tudtam, hogy merre az előre meg a hátra. Pont olyan game is volt - szerencsére relatíve hamar vége is lett. A közepétől kezdve már csak passzívan néztem a moniort, amin történtek a dolgok. Szóval full immersion.
Na, az a lényeg.
-
törölt tag
válasz
ncc1701 #13889 üzenetére
Nem változott, de (tudtommal) az új generációs Intel prociknál egy ideje már csak a K-s modelleket tuningolhatod amúgy is (BCLK tuning kb. 2014 óta kilőve, vagy mégkorább)
Mellesleg, ha már AMD-s vagy, élvezd az előnyeit is, ITT egy kis adalék, ha már homár legyen kövér alapon. Neked persze nem kell fluidmotion elfogadtatásával trükköznöd, az új(abb) generációs GCN kártyákon nem tiltja le AMD (A rizsa nem neked szól, egy másik f@szinak készült)
-
törölt tag
válasz
ncc1701 #13882 üzenetére
Nem márkagyűlölet, vagy ilyesmi. MSI kártyám van most épp, de csak mert olcsó volt és gyorsan kellett, ráadásul karácsony előtt pár nappal nem sok vacilálni való időm maradt. MSI=spúr, minden lehetséges apróságon, alkatrészen spóroló CÉG. Az egyik nV kártyámon (tőlük) batárnagy egészkártyás "hűtés" volt pölö. Egy egészkártyás lidércnyomás, mint utóbb kiderült: NEM IS FÉMBŐL VOLT! Réz szine volt, ha megkopogtattad "fém csengése" volt, úgy nézett ki mintha oszt mégse! (letört belőle egy darab venti kicsavarozás/tisztogatás közben, valami szemcsés porózus anyag volt fémfestékkel bevonva ez igy elmond valamit?) Vagy az MSI lapjaim: Egészen apró, szerintem kizárólagosan MSI-nek gyártatott, lefelezett, vagy inkább harmadolt méretű, hamar döglő és száradó kondik TÖKIG a proci tokozására tolva (hogy ha netalán cserélni akarod SEHOL ne kapj hasonlót se, ha mégis cseréled nem fér rá a hűtő) + a konkurenciához képest halálra butitott bios, ami opciókat meghagytak azoknak is minimum fele kiszürkitve. Sorolhatnám tovább az MSI termékekkel kapcsolatos tapasztalataimat, de mindegyikre jellemző ez a fajta "hozzáállás" (a jelenlegi kártyámra is, ilyen gagyi hűtőt 10 éve nem láttam; hálistennek nem melegszik de ez inkább a GPU gyártástechnek tudható be, meg alig zabál valamit) Úgyhogy én nyugodt lelkiismerettel általánositok vagy "húzom le" az MSI-t, mint "komplett céget". Spúr g**ci cég
-
válasz
ncc1701 #13867 üzenetére
Nem tudom mi fog kelleni elsősorban a VR-nek, meg úgy általában a jövőnek, de 3G RAM nem akkora gáz. Szabad egy kicsit visszavenni és/vagy optimalizálni. Egyelőre kb 5-10 játékról lehet szó nem? Szerintem GTA V-öt teljes nyugalommal irrelevánsnak tekintheted. Azt figyelték meg (PH írásban kell keresni ami lehet, hogy 1 éves), hogy nem profitál a program a ramból, csak fogyasztja. Mindet ami van. Ott a memóriazabálás egy feature. (amíg el nem ismerik a hibát)
Nick, az ember titkon szurkol, hátha a kis taknyos márka felnő
Én EVGA, Zotac, MSI, Own hatására még a PNY-ból választanék valamit. Sokkal inkább a kártya összerakása miatt, mintsem a hűtő miatt. De amúgy Giga, Asus is képben van.
Úgy tudom, Zotac regisztráció után 5 év gart ad.
EVGA reg. és € után 5 vagy 10 évet ad.
Ha a márka hivatalosan elismeri a boltot/terméket. -
.LnB
titán
válasz
ncc1701 #13869 üzenetére
Mielőtt majd veszel bármit is, nézz utána a dolgoknak. Strix hűtéssel vannak bajok. Néhány embernél.
[link] Mondjuk ilyenek elolvasásával. És ne Nick-re hallgass kérlek. Nem reagálhatok semmit, az MSI-s felvetésére mert nekem MSI Gaming X van, szóval biztos "hazabeszélnék". Járj utána ennek te magad.
Ui: "Az MSI a tesztek és az itteniek körében is nagy sikert aratott, nem igazán olvastam rossz példányról. A hűtése nagyon eltalált lett, mint az utóbbi 3 szériánál. Korábban sem volt soha ezzel a hűtéssel probléma, kitesztelt példány, megbízható. Ezek miatt ajánlottam leginkább az MSI-t." -forrás
-
törölt tag
válasz
ncc1701 #13856 üzenetére
Nem csak a teljesitmény szemszögéből kell nézni. A támogatottságuk csapnivaló. Win10-hez képtelenek voltak értékelhető drivert irni 1 évvel a megjelenése utánig! Az azután is visszatérő bugokról nem beszélve (pl. olyan apróságok, hogy nem veszi vissza idle-ben az órajeleket) Kedvencem, amikor egy kártya TUD jelentős ficsöröket, pl. fluidmotion, de driverből letiltják, hogy ne használhasd, helyette vedd meg az újonnan kiadott kártyájukat, mert csak.. (persze én mindig visszakapcsolgatom új driver felhúzása után) Bevezettek olyan fos ficsöröket, mint pl. a crimson power saving, ugyanakkor kivették a régebbi játékokhoz való directplay támogatásukat a DX9 optimalizációkkal együtt, ahogy a képjavitó megoldások felét is. az RX4xx.ed ugyanerre a sorsra fog jutni, csak nem most, mert még új és vegyed vigyed hűha! De eltelik egy/másfél év és AMD bácsi szép csöndben faragja majd először a teljesitmény optimalizációit, majd a ficsöreit csonkitgatja. Régen egyszerűen betették a régi (tényleg régi, 3-4-5 éves) kártyáikat Legacy státuszba, fabrikáltak hozzá legacy drivert oszt úgy hagyták rohadni. Manapság túlságosan sok idő telne el a számukra ahhoz, hogy igy megérje, ezért már az RX2xx/3xx-eket is butitgatják driverből egy ideje szépen csöndben.
Ezzel szemben még az nV üzletpolitikája is szebben fest, főleg, hogy nincs olyan videovágó, vagy videorögzitő szoftver, amiben egyedül a cuda használható. De ugyanez igaz a többi programra is, amik hardveres gpu gyorsitást használnak.. Ezzel együtt felőlem azt veszel, amit akarsz (egyéni szoc.probléma és történeti esetlegesség
)
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
ncc1701 #13861 üzenetére
Ha abba is belegondolsz, hogy 25-ért már i5-öt veszel (i5-2400), szerintem a Zen ennyiért nem fog i5-teljesítményt adni. A proci meg tipikusan az a hardware, amit amúgy is kb. mindig érdemes másodkézből venni.
A legjobb vétel még mindig (és szerintem még egy jó darabig) Sandy / Ivy Bridge Intel i5 + Maxwell nVidia.
-
.LnB
titán
válasz
ncc1701 #13858 üzenetére
Én elvakult idióta voltam. De nem bántam meg a váltást. Talán csak a VGA-t kell még megemésztenem. De a teljesítmény kárpótol.
1060 nem feltétlenül drágább mint a 480. + a tuningot is sokkal jobban bírja.
De nem akarlak tényleg meggyőzni. Eszem ágában sincs, csak leírtam én is a véleményem.
-
.LnB
titán
válasz
ncc1701 #13856 üzenetére
Én is így voltam sokáig. Csak AMD. Aztán előbb a procinál kellett belátnom, hogy bizony butaság lenne tovább kitartani az AMD mellett. Így lett Intel. Aztán idén a VGA-t is lecseréltem (erről írtam hosszabban a logout blogomba), belefáradtam az állandó várakozásba AMD oldalról. Ígéretek, mesék. Aztán sose valósul meg semmi belőlük.
Semmi közöm hozzá. De tanácsként írom, hogy procit legalább gondold meg. AM4-et is ígérgetik nagyon, nem vagyok jós de lehet annyira lesz nagy szám mint az RX-480-as VGA-juk, semennyire.
-
törölt tag
válasz
ncc1701 #13850 üzenetére
"Átszaladni" egy játékon olyan silány, mint részegen dugni (Anno mikor kijött a Max Payne, még a képeket is végignéztem a falakon, graffitiket az aluljárókban, bámultam a hóesést a párkányról stb
)
(#13852) Te most komolyan Rx4xx-et akarsz venni, nem csak viccelsz
Ráadásul olyan szövegkörnyezetben, hogy "mazohista nem vagyok"
OMG maaan watafaaakk?!
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile 2
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- PlayStation 5
- Autós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- HP 17-bs075ng kisfogyasztású 17"-os olcsó laptop kezdéshez!!!AkciÓÓ
- A Legolcsóbb!!!! Asus core i7-es notebook GeForce VGA kiárusítás!!!AkciÓÓ!
- Apple MacBook Pro (2010 MID, Geforce , SSD)
- Precision 5570 15.6" FHD+ IPS i7-12700H RTX A1000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- ÚJ Bontatlan Apple Watch 10 46mm Cellular Rose Gold !! aktiválástól 1Év nemzetközi APPLE GaranciA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 11T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest