- Milyen videókártyát?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Androidos fejegységek
- Riasztó topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós kamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
ncc1701
veterán
Nocsak, digi sávszélt emelt. Megint. Lett 100/100M.
Ki sem használom, váltok sztem a legkissebb csomagjukra lassan. Teszt, torrenttel a háttérben.
-
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Hát ez nem igaz, hogy mekkora rakás szar laghegy ma reggel minden. Egér állandóan random fordulgat magától mindenfelé.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
ncc1701 #11081 üzenetére
Jó, de ők streamelnek. Ahhoz kell konfig, hogy normális legyen. Combosabb i5 legalább, 8-12 GB RAM legalább, GeF 750 GTX legalább és ilyen géphez már a többi alkatrész sem lesz ócska - meg nem szar net.
ash meg a másik véglet; neki csak a fejese 80 rongy.Igen, de szinte mindenkinek volt már alapból PRO-ja.
-
ncc1701
veterán
válasz
Synthwave #11079 üzenetére
Én inkább nyugdíjra teszek félre. Nekem már csak a mostani fizum reálértékének a 30%-át igérik az állami nyugdíjból. Az szép lesz.
Az a vicc, h mire eljutottam oda, h negyed, meg fél millás gépem is lehetne, már nem érdekel a dolog.
Pláne QL-re felesleges. Tegnap néztem gpu-z-vel, játék közben vmi 650MHz-en ketyeg a vga, annyira visszaveszi az órajelét.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
És Sync beaktiválta az 1 éves PRO-t. ^____^
-
bbdzyx
senior tag
Megnéztem én is, well played! nézve a
demotstreamet, felmerült bennem, hogy minden nyomorult pro kvékes orosz? Már csak ez a játék indul el a Pentium 4-eseiken vagy mi? -
Synthwave
HÁZIGAZDA
Köszi mindenkinek, de azért ettől nem lettem világsztár. Meg vegyük azt is hozzá, hogy ezt a mapot még nem játszották 352523423-szor, így valamivel "kisebb" volt az előnye. Mindenesetre jó kis motiváció volt, egyszer talán még leszek tényleg jó. Vagy nem, idővel kiderül.
-
.LnB
titán
válasz
Synthwave #11054 üzenetére
Most nagyon haragszom rád! Tudnék olyan csúnyát írni,
hogy bazdmeg miért nem szóltál? Vagy a picsába!De nem szabad mert a modiktól majd kapok xD
Jó megértem, utolsó pillanatban kerültél be, de nagyon szívesen néztem volna live!
Sebaj, legközelebb tessék szólni!
Most megnézem a meccset.... -
válasz
Synthwave #11054 üzenetére
Szívmelengető volt. Magyar zászló is plusz pont. Köcsög külföldiek azt hiszik noobság van ideát.
Most hány percnél vesztetted el a fonalat, 7?Néztem már többször és a kommentátor is elismerte, hogy szépen mászkálsz azokon a pálcikákon. (lávában megkövesedett (nem befagyott
) hosszú csőrű gyíkokon - utalás a half-life lény hasonlóságára.) Ejj, de szeretnék megtanulni járni!
Amúgy később néztem rá és bealudtam larslars-nak valami 1-1 overtime-os meccsén.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Nem gondoltam rá, hogy reklámozzam. Az utolsó pillanatban neveztem, mert 125fps oldalán nem találtam napok óta a sign up linket és kb. 15 perccel kezdés előtt szólt StingerDnDz egyik ismerőse, hogy zoot fb-oldalán van kint.
Aztán brühühü volt, mert csomó ideig nem tudtak senkit berakni a bracketembe, 20 perc után végül ash-sel kezdtem, öröm és bódottá. Mindig ez van, ha indulok valami kupán; első ellenfélnek kikapok valami 2100-2300+ elo-s duelert, aki alsóhangon 15x annyit 1v1-zett csak 5 év alatt, mint én egész életemben. : D Eddig 3 ilyen volt, sorrendben strenx->larslarslars->ash. Szívmelengető, de már hozzászoktam.
Az ash game lett streamelve ZLive-on meg cooke twitch-én is, ha jól tudom, az volt a kupanyitó.
Orosz barátunk nem akart DEU-n játszani, SWE-t erőltette inkább, ott meg 60-as pingem van (neki is 55 körül) - ami aztán warmup alatt felment 90-re. Szerencsére net_port -1; net_restart visszavitte 60-ra és úgy is maradt - de emiatt nem is annyira erőltettem az lg-dolgot. Mindenesetre teljesen átszellemültem tőle; kupakezdés előtt még izgulok kicsit, aztán össze-vissza variálják a bracketeket, majd 20 percig várok IRC-n, aztán ofc ash-sel kezdek, ráadásul SWE szerver, de legalább még 50-en is vannak specben, hogy lássák a roflstompot.
Najóvan, whatever, levettem a fejest és fucks given: 0-val kezdtem neki a dolognak. Gondoltam elpuffogok kicsit, forfeit-elni nem fogok, végignyomjuk a 10 percet, oszt lesz, ami lesz, nem érdekel. Losers brackets-ben még legalább egy game vár rám, szóval jóvan.Ha érdekel, itt a ZLive stream, 01:04:00-nál kezdődik.
ash után losers bracket-ben még volt 3 játékom, abból az első kettőt nyertem 19-1, ill. 20- -1-re, de kb. plazmával funoltam végig, a 4. roundban meg StingerDnDz komával játszottunk, azt 9-3-ra vitte ő, az vitte (asszem) a quarter finals-be.
Végeredményben azért jó kis este volt.
-
sto1911
veterán
We are going to stream 125 FPS QUAKE LIVE Elder Cup today. Join us on http://www.twitch.tv/deliberatemurder 20:00 CEST.
-
Vanir
veterán
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Nem.
A második Delirium, de már .LnB megfejtette.
-
Vanir
veterán
válasz
atidzsiforc #11004 üzenetére
0-n van. Kipróbáltam, hogy kitörlöm a qz és repconfigokat és az alappal megnézem, de így ledobálja magát.
-
Vanir
veterán
Nekem jobb találós kérdésem van: vajon mitől dobálja magát az FPS-em folyamat 200 alá? Eddig a 250 beton stabilan megvolt és abszolút nem ment lejjebb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- Sony WH-1000XM6 - hajtás, pajtás
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Szólánc.
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Új Dobozos Asus TUF GAMING F15 Gamer Vágó Laptop 15,6" -30% i7-13620H 32/1TB RTX 4070 8GB 144Hz
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- Samsung 42" Full HD plazma TV eladó olcsón
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest