Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Synthwave

HÁZIGAZDA

válasz Synthwave #10387 üzenetére

* 6500

KÖZÉRDEKŰ KÖZLEMÉNY: : D

Ha valaki vesz nekem egy ilyet (a Salmosa) és bontatlanul el is küldi, annak adok 4 egeret alkatrésznek + grátisz fejest (ha pesti illetőségű a delikvens, Etelén / Déliben / Moszkván akár össze is futhatunk személyesen - sőt ebben az esetben inkább ezt szorgalmaznám);

1) Razer Salmosa: jobb gomb hol megy, hol nem, de inkább nem. Egy talp hiányzik, amúgy működik.

2) SS Kinzu v1: jobbra-balra disconnectel. Nem tudom, mi van. Mindenesetre alkatrésznek biztos jó (burkolat, kapcsolók, szerintem a kábel is, mert nem hiszem, hogy az a gond).

3) Logitech G100s: halott. Nem tudom, mi a baja. Jaffa-teflonnal, csak kell nekik egy új adag kétoldalú ragasztószalag. Súly nincs benne. Tudtommal simán garis még, de nincs affinitásom küzdeni vele. Az RMA-t már jóváhagyták, de igazság szerint nem szeretnék megint G100s-t.

4) MS WMO: van valami gebasza, megbolondul a kurzor, ha egy picit is gyorsabban mozdítod az egeret. Az is lehet, hogy javítható vagy csak valami bagatell szarság van vele, nem tudom. Alkatrésznek még azért biztosan hasznát lehet venni.

És hogy végképp megérje, rádobok még egy lájtosan viseletes (az egyik fülpárnán picit meg van repedve a műbőr), de amúgy zsír Superlux HD 681B fejest.
    Ez egy 8-9 rongyos cucc, árkategóriájában NAGYON jó. A PH! lapcsalád fejesszakértőjét, fiziket is meg lehet róla kérdezni. Hosszú, gumis kábel, aranyozott csati, nem túl nagy szorítóerő, kategóriájában igen kellemes hangzás (egy Koss Porta Pro pl. fényévekre van tőle, negatív tartományban) és térérzet. Egy évig filmeztem és zenét hallgattam vele, amikor halott volt az erősítőm. Meg persze Quake-eztem is.

Valakit érdekel ez a verzió esetleg?

Új hozzászólás Aktív témák