Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Synthwave

HÁZIGAZDA

válasz #10691584 #10386 üzenetére

Akármennyi is, nekem még nem sikerült sehogy ~8,5ezer alá szorítani az árat.

Ha lenne rá, annyiért is simánlazán venném, mert minden garast megér. Csak momentán nincs. Ami külön jó, mert a Goliathus-om már kezd kriminális állapotba kerülni - és ez még csak a kisebbik baj.

A nagyobbik, hogy az MX300 pihenőpályán van; az új kábellel is disconnectelt (vagy ez a kábel is rossz, vagy az egérrel van valami - amitől NAGYON befordulnék), ill. csinált még egy új dolgot is: néha teljesen lehal a mouse HID USB. Legjobb volt, amikor először produkálta; duel vs ischju, ZTN, 4-4, overtime első 15 másodperce.. Lehet, hogy csak a ház kivezetésével van valami, még nem tudom. Bedugtam hátra, ott még nem csinálta, viszont a disconnect-reconnectet igen..

Az ezen kívüli egyetlen egerem, ami valahogy működik, az egy Salmosa, aminek a jobb gombja gyakorlatilag halott (ergo, ha kvékelni akarok, akkor át kell bindolnom a +speed / +zoom / weapon 8 bindokat és baromi szar 15 év beidegződés után ezzel variálni) és az egyik talpa hiányzik, így nem mondanám kiegyensúlyozottnak sem..

Alternatív megoldásnak lenne most bay-en postával 6000 <--- pénzért vadiúj, DOBOZOS Salmosa. Persze nyilván ilyenkor, amikor záros határidőn belül nem lesz ilyesmire keret, nemhogy padra.. :W

Új hozzászólás Aktív témák