- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Milyen notebookot vegyek?
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
#10691584 #10386 üzenetére
Akármennyi is, nekem még nem sikerült sehogy ~8,5ezer alá szorítani az árat.
Ha lenne rá, annyiért is simánlazán venném, mert minden garast megér. Csak momentán nincs. Ami külön jó, mert a Goliathus-om már kezd kriminális állapotba kerülni - és ez még csak a kisebbik baj.
A nagyobbik, hogy az MX300 pihenőpályán van; az új kábellel is disconnectelt (vagy ez a kábel is rossz, vagy az egérrel van valami - amitől NAGYON befordulnék), ill. csinált még egy új dolgot is: néha teljesen lehal a mouse HID USB. Legjobb volt, amikor először produkálta; duel vs ischju, ZTN, 4-4, overtime első 15 másodperce.. Lehet, hogy csak a ház kivezetésével van valami, még nem tudom. Bedugtam hátra, ott még nem csinálta, viszont a disconnect-reconnectet igen..
Az ezen kívüli egyetlen egerem, ami valahogy működik, az egy Salmosa, aminek a jobb gombja gyakorlatilag halott (ergo, ha kvékelni akarok, akkor át kell bindolnom a +speed / +zoom / weapon 8 bindokat és baromi szar 15 év beidegződés után ezzel variálni) és az egyik talpa hiányzik, így nem mondanám kiegyensúlyozottnak sem..
Alternatív megoldásnak lenne most bay-en postával 6000 <--- pénzért vadiúj, DOBOZOS Salmosa. Persze nyilván ilyenkor, amikor záros határidőn belül nem lesz ilyesmire keret, nemhogy padra..
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest