Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- RAM topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen notebookot vegyek?
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Autós kamerák
- AMD Ryzen 7 / 5 2***(X) "Pinnacle Ridge" (AM4)
- Kompakt vízhűtés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
AXisBOLD
addikt
Uncharted 2, LBP2(ha kijött),PoP The Forgotten Sands, Assassin's Creed 2, Crysis 2, GT5(ha kijön
), Maffia II, Medal of Honor, Infamous, Lost Planet 2
, és az előttem szóló ajánlatai.
vagy várj a Move-ig, ha kibírod
szerk: Heavy Rain-el játszott már valaki? tényleg kell hozzá angol tudás?
-
kelzsoca
félisten
Az a game olyan játékélményt ad, hogy az egyszerűen hihetetlen, én is azt mondom egy nagyon erős PS3 húzócím, többek között ez is döntő szempont volt amikor konzol vásárlásra adtam a fejem
A grafika pedig még az első részt is túlszárnyalja.
(#13471) DM-Fan
Csak nem a platinum trófeára mész?
-
DM-Fan
nagyúr
Én is ennyiért vettem még decemberben az Uncharted 2-met. Nagyon megéri. Ez az a játék, ami szerintem még kétszer ennyit is megérne. Már kétszer végigtoltam, nemsoká elkezdem Crushing-fokozatban is, egyszerűen megunhatatlan és nem győzök ámulni a grafikán. Szerintem a PS3 vitathatatlanul legnagyobb címe.
-
kelzsoca
félisten
Így van csak fat gépekre működhet ez a dolog, de még ha használható megoldás is kerekedik belőle, akkor sem fog úgy elterjedni mint PS2-n vagy Xboxon a warez.
Aki warezolni akar az eddig is megtalálta a számításait, aki nem az vette a PS3-at, és az eredeti játékot hozzá, valszeg ezután sem fog biztonsági másolattal játszani, és még a gépet is meg kellene buherálni, hardveres és szoftveres úton is
-
Edgeri
senior tag
Vííííí de rohadt öreg vagyok már
Egyébként meg tényleg ajánlom a PURE-t, nagyon rá lehet kattanni, nekem valahogy jobban bejött, mint akármelyik autós, vagy egyéb játék, elég sajátos hangulata van. De persze ez szubjektív vélemény. Szedd le a demót a PSN-ről és el tudod dönteni tetszik-e, vagy sem.
-
Def26
félisten
Miért kell neked a Japán? Hong Kong nem jó?
Kis segítség. Ez is, talán jobb mint az előző. -
orkester
őstag
-
alien_
őstag
Küldhetném közvetlenül is, de azért Zalaegerszegről mennek a cuccok, mert csak így lehet megoldani az postai utánvételt.
DiVaD: Köszi, jó ötlet! Valamiért úgy emlékeztem, hogy egy vegyes konzol rovatba raktam.. Ez megmagyarázza a viszonylag kevés PS3 rendelést az X360 -hoz képest
-
k.
őstag
Igazábol a gond ott van hogy a 60as kb mint egy uj slim.És azért az hogy 2 éves vs használt nehéz megemészteni föleg hogy ps2m van(de jobban birom a minden egyben gépeket).
Viszont ugye ha 80gbosat vennék mehetne mellé egy távirányitó(gyári sony) meg egy blu-ray film.Játékokat késöbb veszek rá nálam még a ps2 ilyen szempontból az ur(4 hónapja van csak meg).Tehát egy csöndes minőségi gép kell igazából.És attol félek a 60as ezt nem nyujtaná.Viszont amit nyujt nagyon tetszik.Jááj nehéz szülés lesz ez.
Aztán győz az ész és veszek egy 80asat de erröl pssszt
-
AXisBOLD
addikt
a beállításokat végigzongorázom, mindent auto-ra és disable-re állítok és a beállítások végén a tesztnél az ip címnél fail.
nem tudom mi lehet, mert router nélkül se ment, de nem értek a hálózatos dolgokhoz, wep ppoe vagy mi meg ip...áhhh fogalmam sincs mi a baja. de lehet csak a kábel-net szarozik és csak várni kell kb 2 órát, hogy felengedje az új gépet. legalábbis PC-nél valahogy így volt.
-
blazsey2
senior tag
Köszi!Sikeresen létrehoztam egy UK és egy US profilt is most már semmi más dolgom nincs mint játszani.Esetleg annyi észrevételem van hogy ez a slim verzió azért elég meleg levegőt fúj ki,ennél egy kicsit hűvösebbre számítottam.De remélem annyi ideig kitart mint a Ps2-őm az 2002 óta hibátlanul megy.
-
DM-Fan
nagyúr
Azt azért hozzátenném, hogy a pendrive-os megoldásnál a pendrive-on létre kell hozni a PS3 és azon belül az UPDATE mappát és ebbe kell tenni a PS3UPDAT.PUP nevű fájlt, aminek a nevét sem szabad módosítani. Csak így működik a dolog.
Tehát így kell kinézzen a könyvtár- és fájlszerkezet:
X:\PS3\UPDATE\PS3UPDAT.PUP
-
AXisBOLD
addikt
ez nem tetszés vagy nemtetszés kérdése, működjön rendesen, tegye a dolgát, pláne ennyi pénzért. ha túladnék rajta akkor meg buknék nem is keveset. meg egyébkét is úgy érzem "szükségem van rá", és egy box rosszabb döntés szerintem. wii-t vennék, csak arra meg nincs annyi cím.
PC-ről váltottam mert az sok szarakodással jár, PS2 meg rendben tette, teszi a dolgát évek óta(1x fagyott 6 év alatt!). ez meg már vagy 10x fagyott meg kilépésnél. remélem ezt egy új firmware orvosolja, bár ha egyedi eset akkor b.....tom.
-
oddsmaker
tag
Shift és Grid is kiváló választás. Grid szinte minden magazinban etalonnak számít, egyik személyes kedvencem
Real szimulátor.
Shiftet pedig inkább akkor ajánlom, ha kevésbé vágysz valóságközeli élményekre.
Jaaa, majdnem elfelejtettem:
Colin McRae Dirt 2, méltó a Colin sorozatokhoz, én most ezt csapatom!
-
MrPG8
aktív tag
Ég és Föld lesz a különbség. Na jó, annyira nem, de azért sokkal jobb lesz, mint simán.
Nekem 52"os Samsung-om van (Full HD-s). De például GTA IV-ben nem látom a különbséget a 720p és az 1080p között. Kivéve azt, hogy 1080ban rosszabban fut, és míg mondjuk 720ban 50méterre tölti be előre az árnyékokat, 1080ban meg 20méterre.
-
DM-Fan
nagyúr
Hát én ebben nem volnék biztos. A GT5P grafikája messze elmarad a Shift-étől. Jó, tudom, az még nem a végleges játék, de az eddig látottak alapján nem javult látványosan a grafika. Ezt már csak az is mutatja, hogy még a GT5P (és tudtommal a GT5 is) 1080p-ben is képes futni, addig a Shift csak 720p-t tud, nem véletlen: nem bírná a vas szuflával a Shift-et 1080p-ben megjeleníteni (ahogy elnéztem az adatlapján a PC-s gépigénye sem gyenge). Ha a GT5 esetében bírja, akkor abból következik, hogy nem olyan számításigényes a dolog, kevésbé részletgazdag a grafika.
Én általánosságban azt érzem, hogy hatalmas a hype a GT5 körül, ami nem is csoda, hisz mindenki úgy várja, mint a messiást, tekintve hogy már vagy 5 éve készül. Na ezekből szoktak születni a hatalmas csalódások. Engem már valahogy a GT5P sem nyűgözött le, szerintem rövid úton kifejezetten unalmassá válik. A sebességérzet sehol sincs a Shift-ben látottakhoz képest. Most az hogy lesz benne x ezer autó megintcsak olyan dolog, hogy becsülendő ugyan, de ha maga a játékélmény nem az igazi, akkor nem oszt, nem szoroz.
Maradjunk annyiban, hogy majd meglátjuk, ha kijön a GT5, de annyit mindenképpen el lehet mondani, hogy a Shift merőben más, mint az eddigi NFS-ek és szerintem a változás pozitív. Nézzétek már meg az Undercover-hez képest... pfff...
-
Def26
félisten
Huhh, de rég láttalak.
Ezt láttátok már? Ilyen lesz a Tekken 6 PS3 -on? Mi is ennek a stilusnak a neve, RTS vagy mi? Nekem nagyon tetszik...
-
asadasad22
őstag
"csak annyi, hogy részletgazdagabb lesz a kép, és kisebbek a pixelek."
végülis egy sd és fullhd között is éppen ennyi a különbség, sőt, egy modernebb számológép egy egy fullhd között is. a 720p és 1080p között 2,25-ös szorzójú a felbontáskülönbség, ami minden, csak nem elhanyagolható - ez alól kivételt jelentenek a vakok, gyengén látók és nem fullhd tv-vel rendelkezők
-
BaliJack
aktív tag
Persze, kipróbáltam 1080p-n is úgy, hogy a menüben kivettem a 720p elöl a pipát. De más játékok így az 576i-t választották, ezért inkább visszatettem a 720p elé is a pipát, és a GTAIV így "csak" 720p-ben fut.
A játékon belül hol nem látod rendesen az utcaneveket? Térképen, városban? Mert ilyet nem fedeztem fel
.
-
DM-Fan
nagyúr
Én mindkettőt kikapcsoltam. Az upscaler-nek nem látom értelmét, a plazma TV-m alapból fölskálázza a képet, ha szükség van rá, de többnyire nincs értelme a 720p-s játékot 1080p-re skálázni, jobb nem lesz. Tökéletes élményt nyújt 42"-on HD-Ready-ben is játszani. A PS Smoothing meg csak elmos egy csomó részletet és ráadásul FPS-csökkenést is okoz. Szóval szerintem baromság mindkét opció, úgyhogy az én meglátásom szerint csak visszafelé dob a minőségen.
-
-
M@trixfan
addikt
Csak a PS3 demóról tudok nyilatkozni, lehet a végleges más. Szerintem játékélményben ugyanazt kapod mint PC-n. Az irányítás sokkal jobb PS3-on mint PC-n billentyűzeten és talán a betöltési idők is rövidebbek valamennyivel. Amúgy tökéletesen ki lehet trükközni a billentyűkkel is, csak annak semmi köze az autóvezetéshez ha időosztásban adagolod neki a fék-gáz-kézifék-irányok kombót
Sajnos kevés az élsimítás és borzasztóan sokszor szétszakad a kép (Screan tear) a V-sync hiánya miatt. Nagyobb tévén vagy vetítőn baromira idegesítő. Ha több autó van jelen és füstölnek akkor érezhetően leesik a framerate. Leteszteltem 720P felbontáson a bemeneteket váltogatva és sokkal szebb volt a PC képe 60+ fps mellett.
-
DM-Fan
nagyúr
Vagy például a firefly punch-nál, amikor nem elég az ütés gombot nyomni, de arra is kell hirtelen rántani a kontrollert, amerre az ellenfél van.
Nagyon jó kis játék, már az összes challange-ban sikerült silver fist-et elérnem, de a gold sok helyen elég elérhetetlennek tűnik egyelőre, bár elég jól fejlődök.
-
BaliJack
aktív tag
A Shopto.net-en van, nemrég kezdődött, de hamar elkapkodták a jobb címeket.
Van a Game.co.uk-n is van akció most, és ott még látni jobbakat, mint pl. PoP, GRID, PES 08, FIFA 08 és 09, Civilization: Revolution, Mirrors Edge, Bioshock, Star Wars: Force Unleashed, Far Cry 2, Tomb Raider: Underworld, Mercenaries 2.
Én most már ezeket nézegetem legfőképpen, mert az hihetetlen, hogy itthon milyenek a boltok
.
A Nyugatihoz közeli boltban akartam megvenni múltkor a LEGO: Batman mellé a Tomb Raidert is, de amikor megláttam, hogy a borítója nyomtatott és kék tokos (használt persze, igaz, hogy a honlapon még oda volt írva, hogy új), akkor inkább kintről rendeltem meg, mert még így is olcsóbbra jött ki.
-
Remélem, valaki csak lesz...
Írtam előbb, hogy bár a komponens kábelre 1080p is rá van írva, mégis csak az 1080i-t tudja.
Nem akarom, hogy az legyen, megveszem most a HDMI-DVI kábelt, és az sem tudja az 1080p-t mert ez lenne a cél.
Nemsok gama viszi még az 1080p-t, de van olyanom, amelyik igen, akkor miért játsszak 720-ba, ha a monitorom tudja az 1080p-t -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gombászkönyvek egyben
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest