Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen széket vegyek?
- Más termékek kárára gyárt több AI gyorsítót idén az NVIDIA
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPad topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
TazLeacher
üzenetére
Jó lett, THX!

Egy dolog a következő verzióhoz: PlayStation a Facebbokon
Valamint a Forrsások
-
válasz
TazLeacher
üzenetére
Elsőre átfutva jó lett!

A gamercard-okat anno elvetettük:
- nehéz megbízható forrást találni
- nagyon belassíthatja a betöltést
- túl sok helyet foglalValamint az alábbi linkeket bennehagynám:
PS3 Official user guide (Angol, mindig az aktuális verzióhoz)
PS3 hivatalos Felhasználói útmutató magyarul (2.50-hez)
Playstation 3 a Wikipédián
PS3 játékok listája
Letölthető PS3 játékok listájaValamint a jelenlegi első mondatot is súvasszuk bele - bár minimálisan aktuális, de még így is rendre előjön a téma:
Kezdetnek: Warezzal (játékok másolása, letöltése) kapcsolatos kérdéseket ne tegyetek fel!!! (csak hogy az alapelveket ne is említsem...) -
Sports Champions-höz DLC-ket csak én nem találom a UK és a magyar store-ban? Az USA store-ban megvan, de az az itteni lemezhez tudtommal nem jó...
-
válasz
papajoe007
üzenetére
Valószínűleg igen - bár nekem PS3-ra nincs meg, tehát nem tudok nyilatkozni róla!

@Zolar: Ez természtesen igaz, de azt azért láttuk már, mit lehet kihozni belőle a korlátai ellenére!
-
válasz
papajoe007
üzenetére
Mégis sokmindenre elég, csak tudni kell programozni! Pl.: Heavy rain, Uncharted széria...
A nagyobb gond az, hogy bonyolult, és sokan gyorsan akarják megoldani a dolgot - ez főleg a multiplatform játékoknál jö elő. Így lesz néhány játék gyenge a PS3-on, és jön utána a "gyenge a vas" és hasonló szövegek! -
válasz
papajoe007
üzenetére
256MB a rendszer-memória és ugyanannyi a video-RAM, de ezek két teljesen külön dolog...
-
Nyugi, emberek! Feltett egy értelmes kérdést, választ is kapott rá, nem kell tovább osztani!
Ha tudta volna a választ, akkor nem kérdezi! Esetleg ti születésetektől fogva tudtatok mindent? -
Innen rendeltem: Konzolok Szervize
A rossz hír: Vasárnap nincsenek nyitva... -
Tegnap jött az e-mail: A mai nap folyamán a futár megérkezik az Unchared 3-mal!
-
válasz
TazLeacher
üzenetére
Ez egy szép megfogalmazás rá, egyet kell értenem!
-
válasz
emerzse
üzenetére
Ajánlom figyelmedbe az 1. hsz.-t:
Méltányossági garancia:
A vásárlástól számított három éven belül lehetőség van méltányossági javításra (amennyiben megvan az eredeti SONY garanciapapír). Ez annyit tesz, hogy bármilyen meghibásodás esetén 16.500Ft a javítás, ami egy burkolat-cserét és a javítástól számított fél év garanciát is magában foglal. A hivatalos szerviz a Hireltech Kft., rajtuk keresztül lehet intézni. A javítást (tudtommal) Franciaországban végzik, a várható időtartam 2-4 hét. -
válasz
r3dsnake
üzenetére
Feelőtlenség-e? Igen.
Ettől etikus lesz, hogy feltörik a rendszerüket, és jó pár ember szórakozását teszik tönkre? Nem. Ugyanúgy bűntény marad, és már csupán a hülye önös egoizmusuknak tudják megmutatni, hogy milyen kuuuurta okos és ügyes droidok!Részemről befejeztem, mert kezd felforrni az agyvizem ettől a visszatérő témától...

-
válasz
karakpecze21
üzenetére
Újraregisztrálni ugyanazt a címet esetleg?
-
Ha valakinek megvan a Portal 2, akkor a következő kérdésem lenne:
- Tényleg jár hozzá a PC/Steam verzió is?
- Hogyan lehet azt aktiválni? -
válasz
BLUE TORNADO
üzenetére
Először is: PS3 topic
Másodjára: A nagy PlayStation téma (PS1-PS2)
Harmadjára: Alapelvek:
- a mértéktelen és értelmetlen hangulatjel használatot. A smiley-k arra valók, hogy egy többféleképpen értelmezhető mondat hangulatát megmutassák, nem pedig sormintának, díszítőelemnek.
- figyelj a helyesírásra és az érthető fogalmazásra. Sokkal nagyobb valószínűséggel kapsz választ egy összefogott, érthetően tagolt kérdésre, mint egy nehezen értelmezhető betűhalmazra. -
válasz
memoril
üzenetére
A PlayStation Network használata ingyenes, azon keresztül lehet online játszani.
Az első hozzászólásban a Playstation store résznél leírtak alapján érdemes regisztrálni. Mivel magyar store nincs, ezért inkább angol vagy USA címmel regisztrálj. -
válasz
SaMURaIDrAkE
üzenetére
Ezzel nem értek egyet... A Heavy Rain move-val nagyon jó lett, direkt move-hoz készült játékok közül pedig a Sport Champions nagyon jó. Kisebb társaságban kevés alkohollal hihetetlen jó mókát szoktunk rendezni vele!

-
válasz
dilipok
üzenetére
Ez sajnos ilyen... Minden héten más program:
- Xbox vs PS3
- Plazma vs LCD
- Custom FW/warez vs mi eredetit veszünkEzért is járok ritkábban ide! De ahogy látom, a régi kemény mag nagy része szintén megunta.
@Djuree (22722): A Sony sem szent, sőt...! De a MS sem, sem pedig a többi profitorientált cég. Én egyelőre kivárok, mi lesz a Sony vs CFW sztori vége, addig sokat nem tehetünk.
-
válasz
SweetWally
üzenetére
Külön borítékban adják fel őket, 1-2 napos csúszás sajnos megeshet.
Ha pedig mégsem ér ide, akkor 30 napnál korábban nem is fogadnak el reklamációt, szóval türelem... -
Egy virágszirommal kell végigmenni a pályán úgy, hogy minél több virágot érints (kinyiss). Az irányítás: a kontrollert mozgasd arra, amerre menni szeretnél, bármelyik gomb gyorsítja a haladást.
Mindemellett pedig lazíts! Meglepően magával ragad a hangulata, hihetetlenül megnyugtató (Nem, nem szívok semmit - szigorúan csak sima bagót)
-
-
-
Boldog Új Évet a Topic-lakóknak! 
-
-
-
válasz
illusion1112
üzenetére
Ez csak egy saját tapasztalat, sok minden okozhatja, úgy a vinyó hibája, mint valami SW hiba...
-
válasz
illusion1112
üzenetére
Nekünk egyszer jött elő, amikor rosszul szellőző helyen volt 1-2 napig. Amint kapott egy kicsit több levegőt, nem jött elő több ilyen gond.
-
Kontrollert (SixAxis Dualshock) mindenképpen eredetit érdemes beszerezni megbízható forrásból (pl. konzolboltok), mivel sok "utángyártott" kontroller használhatatlanná tesznek a firmware-ek újabb kiadásaival.
A navigációs kontroller csak a Move-hoz kell, annak a kiegészítője. A Move-ról nem sokat tudok, ezért arról én is várok még infókat!
-
válasz
TerryBogard
üzenetére
Mi az a játék - ha megkérdezhetem?
Tippek:
Zavvi
GAME.co.uk -
válasz
LEFTHORSE1
üzenetére
Így elsőre nekem olvasófej-hibának hangzik.
-
válasz
DM-Fan
üzenetére
Sajnos ezzel nem értek egyet. Amennyiben a venti hangja már irreálisan magas,akkor érdemes a pasztázást megejteni. Sajnos a mi gépünk is veszettül hangos lett, pedig ugyanazon a helyen van, mióta megvettük.
Az újrapasztázás óta megint normális a hangja.Ha van még rá gari, akkor mindenképpen vidd be, de három éven belül méltányossági garancia is kérhető...
-
"Mo-ra is ingyen kihozzák?"
Ingyen szállítás csak UK-be van, az EU egyéb területeire 1Ł."Mennyi a szállítási idő és hogy kell fizetni?"
A szállítási idő változó, a két szélsőség eddig a 3 nap és a több, mint 3 hét volt! Fizetni dombornyomott vagy internetkártyával lehet."Kell UK-s számla vagy van más módja is?"
Ezzel nem értem pontosan mire célzol... Beregisztrálsz a saját itthoni címeddel, kártyával fizetsz, és ők küldik a cuccot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen széket vegyek?
- Napelem
- Más termékek kárára gyárt több AI gyorsítót idén az NVIDIA
- PlayStation 5
- Milyen monitort vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Vicces képek
- További aktív témák...
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
- Egyszer használt Xbox Series S 512 GB Eladó!
- Újszerű Sony PS4 500GB + 1db DUALSHOCK 4 kontroller
- Xbox One S 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Nintendo Switch 2 - Mario Kart - Gyári tok - Gyárli fólia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1060 3GB Zalman T3 Plus 400W
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- Apple iPhone 13 128GB,Vodafone,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Tegnap jött az e-mail: A mai nap folyamán a futár megérkezik az Unchared 3-mal!

Egy egoista hacker, nem több! Kész vagyok tőle, amikor a mártír meg szabadságharcos-mítoszok alakulnak körülöttük...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)