Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Gaming notebook topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Alaplap-proci probléma
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- E-book olvasók
- LG LCD és LED TV-k
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
-
PROHARDVER!
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vapor
aktív tag
Nem segített.
Ellenben a szétszedett irányítón találtam egy pici fekete gombot, amiről a neten azt írták h restart gomb, úgyhogy adtam neki egy esélyt megnyomtam. Először nem történt semmi, úgyhogy kikapcsoltam a ps-t, elkezdtem összerakni az irányítót, miközben raktam össze véletlenül benyomtam a ps button-t, és bekapcsolt a ps az irányótó pedig csatlakozott vezeték nélkül
PSN ID: SaLa17
-
Vapor
aktív tag
válasz madarasz92 #26516 üzenetére
Tök eredetinek néz ki, ráadásul anno a konzolvilágban eredetinek vettem (12 ezertért).
-
Vapor
aktív tag
Van olyan, hogy régi ds3 kontrollert nem lehet vezeték nélkül használni 3.5 felett?
Elég rég használtam a ps-t, de augusztusban újra előkerült, természetesen kellet neki az update, hogy induljon a játék meg a psn (az update-et a gyárilag hozzá adott sixaxis-al csináltam, az most is megy vezeték nélkül) viszont utána szerettem volna használni a ds3-t (is), de egyszerűen nem csatlakozott a ps-hez, amikor rákötöttem az usb kábellel akkor viszont minden tuti volt.
Nem hagyott nyugodnia dolog, az akkura gyanakodtam, gugliztam magamnak egyet belekerült 880 ft-omba, ma érkezett meg, bekötöttem de a helyzet nem változott.Így elkezdtem a hardveraprón nézegetni kontrollereket, és az egyik hirdetésnél ezt olvastam: "3.5-ös firmware felett is működik zsinór nélkül!"
(40gb-s fat 2008-ból, az irányító is 2008-as)
-
Vapor
aktív tag
válasz emerzse #26297 üzenetére
Ahogy már kelzsoca is mondta vszeg az olvasófej romlott el.
Ennek a cseréje 20-25k (fat-slim).Sztem a legtöbb konzol üzlet mond vmi előre, hogy tudd mire számíts, de ha jól emlékszem a pl. KonzolStudio-ban konkrétan ki van írva, hogy ingyenes állapotfelmérés.
-
Vapor
aktív tag
Valaki tudja esetleg hol tudnék a kontrollerbe új akkut venni?
-
Vapor
aktív tag
válasz Gabesz1019 #12217 üzenetére
A dvi-hdmi kábellel tökéletesen át tudod vinni a képet a tv-re, de ezzel a kábellel hangot nem tudsz vinni!, viszont írtad, h a hifire szeretnéd küldeni a hangot, így ez sem probléma.
Mindössze egy ilyen: kábelre, van szükséged, amit a ps3 gyári kábelével kombinálva a ps3 hangját a hifin élvezheted.@k. nekem is ilyen szövetű kanapém és ágyam volt
-
Vapor
aktív tag
Bekapcsolod a gépeden a médiafájlok megosztását, majd a ps-en a videos alatt rámész a search for media servers-re, ott szépen rátalál a gépedre, majd a gépen a megosztott videók közé beteszed az adott filmet, majd ha az megjelenik a ps-en akkor rámész, megnyomod a háromszöget és ott lesz olyan opció, h copy.
Legalábbis nálam így müxik vista alatt...De arról közben meg is felejtkeztem, h a ps3 nem kezeli a 4 Gb-nél nagyobb fájlokat, így amit írtam csak félmegoldás, csak lemezt spórolsz vele, ugyan úgy kell játszanod hogy 4gb-s legyen egy film...
[ Szerkesztve ]
-
Vapor
aktív tag
faja lett az új első hsz.
am. az én ID-m is mehet bele majd a köv. frissítésnél
[ Szerkesztve ]
-
Vapor
aktív tag
válasz nokia párti #10078 üzenetére
Amikor megvettem, akkor vettem hozzá 3 játékot (GTA 4, GT5, Fifa Street 3), aztán szeptemberben lett Fifa 09, és ezek szépen kis is lettek pörgetve télen - tavasszal, azóta meg nem nagyon volt/van időm játszani.
De jön a tél, többet leszek otthon, úgyhogy most kuporgatok vmi pénzt és beszerzek pár játékot a hideg téli napokra.PSN ID: SaLa17
-
Vapor
aktív tag
válasz nokia párti #10075 üzenetére
Nekem 2008. július óta van, de szerencsére még nem kellet benn olvasófejet cserélni.
Mondjuk az utóbbi időben nem sokat használom, sajnosPSN ID: SaLa17
-
Vapor
aktív tag
válasz szasanyi #8820 üzenetére
Nálam is ez volt. Szétszedtem mert az x folyton beragadt, de az összerakás utána, phüü.
Fél óráig próbálkoztam, de úgy felhúzott, hogy utána egy hétig félre raktam és a másik irányítóval játszottam. Aztán utána megvolt 10perc alatt
Te is szenvedtél rendesen a ravaszokkal meg a köztük lévő kis műanyag szarral?PSN ID: SaLa17
-
Vapor
aktív tag
Gáz van. Ha bekapcsolom a ps3-at és elindítok egy játékot akkor kb. 1 perc után elkezd ugrálni ki az xmb-be, utána oda ahova akkor jutunk amikor hosszan nyomjuk a ps gombot, majd vissza a játékba, és ezt ismételgeti, mindegyik helyen 1-2mp-ig van csak.
Mitől lehet ez? Mit lehet ilyenkor csinálni?
A gari sajnos a múlt hónapban járt lePSN ID: SaLa17
-
Vapor
aktív tag
-
Vapor
aktív tag
válasz wrathchild #6819 üzenetére
Ez kell neked
A képet viszi komponensen, a hangot meg rca-n.PSN ID: SaLa17
-
Vapor
aktív tag
-
Vapor
aktív tag
-
Vapor
aktív tag
Nektek kb. meddig bírja a DS3 egy feltöltéssel?
Mert nekem 1-2 óra játék után lemerülPSN ID: SaLa17
-
Vapor
aktív tag
Szvsz PS3 -> erősítő (HDMI), erősítő ->tv (HDMI)
Egyébként úgy is működik és szól 5.1-ben, ha hdmi-vel kötöd a tv-re, és optikaival az erősítőre (én is így használom), csak a ps3-ban át kell állítani, hogy az optikain menjen ki a hang.
Hdmi 1.3-at csak akkor érdemes, ha tv-d (és ha az általam írt változatot választod akkor az erősítőd) is tudja az 1.3-at.
Ajánlom ezt a boltot, én 1hete itt vettem 10m-es hdmi kábelt ~7k ért, igaz hogy nem high-end minőség, de tökéletesen működik.PSN ID: SaLa17
-
Vapor
aktív tag
Rendelt valaki mostanában a game.co.uk-ről?
Az érdekelne, hogy mennyi a postaköltség...PSN ID: SaLa17
-
Vapor
aktív tag
Ha valaki pakolt már át fáljokat (pl. videót, zenét) pc-ről ps3 vinyójára wifi-n keresztül akkor le tudná írni, hogy pontosan hogyan kell?
Néztem több videót is erről youtube-on, de azok alapján nem sikerült.PSN ID: SaLa17
-
Vapor
aktív tag
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
@anulu: Igen.
szerk.: megelőztek..
[ Szerkesztve ]
-
Vapor
aktív tag
PS3 vásárlásán gondolkozom, de felmerült pár kérdés, aminek megválaszolásához a segítségeteket kérném:
1.) PS2-es játékokat tud futatni a gép?
2.) Ha tud abban az esetben, a "biztonsági másolatokat" is viszi a PS2-es játékok közül?
3.) Ha wlan-nal bekapcsolom a hálózatba akkor egy számítógépről el tudom-e érni a vinyóját, és tudok-e rá cuccokat (első sorban filmeket) rakni?
4.) Divx-et le tudja játszani?
5.) Boldogul a .mkv fájlokkal?
6.) Van/ lesz valami törekvés arra, hogy PS3-as játékok "biztonsági másolatát" is tudja majd futtatni a gép? (mint xbox-nál a flash, chip, meghajtó csere)Ezekre lennék kíváncsi, remélem nem hagytam ki semmit.
Előre is köszi a segítséget!!!PSN ID: SaLa17
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EA Sports WRC '23
- Bestbuy játékok
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Horgász topik
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Óra topik