-
PROHARDVER!
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
whited
addikt
hy
a ps3 és a ps2 és xbox360 garika között mennyi a különbéség?
ps3-t megéri venni?Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
whited
addikt
ja és a winyónak mia szerepe 1 ps3ban?
Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
whited
addikt
sziasztok
a ps3 üthető már?vagy még nem?(nem kalapácsra gondolok)
és mi éri meg jobban?1 ps3/xbox360 elite?[ Szerkesztve ]
Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
whited
addikt
hy
most tervezem ps3 vételét
szóval tényleg inkább fat-ot érdemes venni?azt mondjék a slim hüttése elég gyenge és ha mákom van akk lehet rajta linux meg a ps2es gémeket is viszi
pls help ha tudtok hol érdemes venni leirnátok?Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
whited
addikt
Üdv
most tervezem ps3 vételét de nemtudom fat/slim legyen
Nagy winyó nem kell mert nem filmnézésre kell, gari kéne, új és használt is érdekelneHa nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
whited
addikt
válasz Gabesz1019 #12484 üzenetére
itt van 1 felhasz aki hirtelen felindulásból vett 1-t és megakar szabadulni tőle
-
whited
addikt
válasz Gabesz1019 #12484 üzenetére
én is remélem
Milyen játékokat érdemes első körbe megvenni rá?
Én eddig gta4,tekken6,fstreet3Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
whited
addikt
Még 1 kérdés, a grafikai kül a x360 és a ps3 közt nem csak 1 hd tv-n jön ki ugye?
-
whited
addikt
ha van a tv-men hdmi kivezetés akkor rátudom kötni a ps3-t ugye?
-
whited
addikt
nem tud valaki olcsón ps3 wireles joyt?
-
whited
addikt
hy
tud valaki ps3 joy-t de fehér kellene , vagy olyat nem csináltak?Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
whited
addikt
és honnan tudom h eredeti a joy?
-
whited
addikt
A star wars force mittoménmivel játszott valaki mert öcsém mániás rajongó és nemtom megvegyem-e neki ?
-
whited
addikt
Sajna mielőtt megvettem volna 2 nappal előtte beszart a kinézett slim gépem.
Hol vegyek jó áron?akár új is érdekel?játék nem kell csak 2joy legyen hozzáHa nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
whited
addikt
naruto u n storm ról vélemény?
tekken 6?Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
whited
addikt
sziasztok
az 5.1em
genius sw hf 5005
hogy tudom a ps3ra kötni?
vagy a tv-re kéne inkább?Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
whited
addikt
sziasztok
tudnátok mondani nekem olyan játékokat amit 2en is lehet tolni 1x-re
nem online hanem pl olyan ami 2 joyos a verekedősökön kívül
tekken,mortal kombat stbHa nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
whited
addikt
sziasztok
ps3ra is úgy kell másolni témát mint psp-re?Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
whited
addikt
sziasztok
wmv-t nem játszik le a ps3?
Esetleg kovertálni kell?
Ha 1 winyóról akarom lejátszani ps3-n a képet stb akkor kell 1 mappaszerkezet rajta mint a psp memkarikon?Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
whited
addikt
hy
ha rádugok 1 billt meg egeret,meg a netet ps3ra tudom pcként használni?
vagy OS is kell rá?Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
whited
addikt
sziasztok ujra!!!
tudnátok címeket adni amit most érdemes kipróbálni,meg kellene vennem még 1 joy-t erre is kérnék segítséget, esetleg vmi multi játékot?öcsém ne unatkozzonHa nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
whited
addikt
Hello
nem ugy kell témát másolni a ps3-ra hogy
PS3 mappa benne 1 THEMES abba bele a témákat-rá ps3-ra és install?
mert nekem nem lát 1t seHa nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
whited
addikt
sziasztok
vita-hoz valóban innen érdemes játékot rendelni, és hogyan?Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
whited
addikt
válasz TazLeacher #31326 üzenetére
tessék?
-
whited
addikt
sziasztok
ha most vennék ps3-t, mivel szeretnék
Fat-t szabad még vagy inkább egy garis slim?
Meddig lehet még használni ezt a generációs konzolt, jön még rá játék ki?Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- iOS alkalmazások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Horgász topik
- Projektor topic
- További aktív témák...
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- MEGJELENT! FC25 Standard / Ultimate edition - Xbox One / Series digitális formában
- GRAND THEFT AUTO V PREMIUM EDITION + Shark Card (online pénz) - Xbox One/Series letöltőkód
- Nintendo Wii 64GB Fekete + Kék Wiimote + Játékok
- Nintendo Wii 64GB + Wiimote + Játékok
- Nintendo Wii 64GB + Wiimote + Nunchuck + Játékok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest