Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Melyik tápegységet vegyem?
- Akciókamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Asztrofotózás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
k.
őstag
válasz
nokia párti #30586 üzenetére
Hajaj.
Csak mostanában Blu-ray lejátszónak/szobadísznek van használva a ps3, igy aztán nem igazán írok ide, nem lenne miről. Utoljára komolyan augusztusban játszottunk vele a telken, haverokkal GT5-el. Azóta alig.Sajnos ez a generáció nem sikerült a legjobbra-bár én lekopogom, tényleg semmi baja!-, de remélem a következő jobb lesz. Már csak azért is, mert majd vennék idővel.
-
k.
őstag
válasz
nokia párti #30553 üzenetére
Azért vicces, már ne haragudj.
Nagyon féltetted mindigis-emlékszem rá-, és elromlott.
Én ugyan 90%-ban blu-rayt nézek meg pendriveról sorozatot, de napi szinten megy a cucc, és szarok rá. 2 éve meg sem kottyan neki.
Nem kell foglalkozni vele, ne takard le, ez csak egy szaros gép. De komolyan.
Valahogy észrevettem-lehet lelki dolog és 150% hülyeség, de mind1-. Ha valaki jaj a kis picurka gépem jaj oda kell rá figyelni, legyen az akármi elöbb utobb elromlik. Ha leszarja, úgy használja mint egy gép, akkor kiszolgálja sokáig. -
k.
őstag
válasz
HardRic #22396 üzenetére
Sajnos nálunk sokan azért vesznek ps3at, mert menő. Játékra alig futja, úgyhogy vagy hack, vagy 1-2 játék, vagy eladja. Néztek is rám ismerősők, amikor közöltem, hogy én ugyan ritkán játszom, de blu-rayt sokszor nézek, és hogy jaj ez mennyire drága dolog, meg mekkora hülyeség...Szóval sokan tudatlanok/álsznobok(mert azért egy 60k-s ps3 vétel azért nem egy világmegrengető dolog) és amikor rájönnek, hogy pénz azmá nincs rá(kb mintha az ember venne egy mercit, de benzinre már nem futná...) és megpróbálnak valamit alkotni. Ha nem lehet, akkor irány a vatera...
-
k.
őstag
válasz
DM-Fan #20818 üzenetére
Én nem gondolom, hogy ennyire gáz lenne. Tény, amit tény, a ps3 messze nem lett olyan sikeres, mint elődje, de ez nem a gép hibája szerintem, hanem a Sony árazási technikájának. A következőkben oda fognak erre figyelni, és a következő playstation szerintem simán bazi nagy sikerű lehet. Ehhez az kell, hogy a normális áron startoljon a konzol-120k bruttó szerintem már az- és egy kellő reklámkampány. Ha a Kevin Butleres vonalat tovább viszik, akkor szerintem ez meg is van oldva.
Addigis mindenkinek BUÉK !! -
k.
őstag
válasz
Djuree #20782 üzenetére
Azért csinálják azokat a szarokat, mert a hozzád hasonló emberek megveszik. Nem értem mi a jó a hamis cuccban, akkor veszek logitechet, és az legalább nem "lopás.." Én 5k-ért vettem zsir orig alighasznált-gyak 1 karc volt rajta- sixaxist. Tényleg gyári, leelenöriztem. Nem vettem hamisitott trutyit, lett egy eredeti. Nem igazán vágom ,miért biztatsz mást arra, hogy hamisat vegyen.
Egyébként a kamu Sony kártyákkal tényleg óvatosan. Vannak nagyon jók elvileg, de a nagyrészük trágya.
BIG:
Megy 1-2 napig a gép, és meghal újra. Max addig jó, mig lemented róla az adatokat. -
k.
őstag
válasz
nokia párti #20770 üzenetére
A baj az, hogy megint túlterveztem magam
Most pspre sporolok, egy jóbarátom igérte meg, hogy mivel tudja, hogy mekkora GT fan vagyok, megkapom.
Ettöl függetlenül kölcsönadhatod 2049ig -
k.
őstag
válasz
blazsey2 #20706 üzenetére
És még a szüleim engem néztek hülyének, mikor közöltem, hogy a 4 éves Braviankat jövőre-újkori ára 350k!- vigyük ki a telekre, és ide vegyünk egy másikat. Szerintem a ps-el is ez lesz. Szeretnék kintre egy ps3at move-al(itthon nincs erre nagyon hely, kint viszont bőségessen), és akkor itthonra hozok egy slimet, a Fat meg megy ki. Ez van manapság ez igy megy. Úgyanúgy,más cuccoknál is látom ezt. Szépen fokozatosan "épülnek le". Elöször még csak 1-2 rendetlenkedés, aztán több, és tádámm, megáll.
Csak azért rossz helyzet, mert attól, hogy nekünk ez belefér, van jópár oszt társam pl, akiknek ez baromira nem férne bele. Neki viszont ugyanúgy el fog romlani a cucc..... -
k.
őstag
válasz
nokia párti #19489 üzenetére
Lehet, hogy itt az a strandard
-
k.
őstag
válasz
r3dsnake #18130 üzenetére
Ezt inkább a warezhuszároknak lehet megköszönni. Valszeg a Sony ezekben látja a védekezés módját-pl linux ugye- ergo rögtön kiszedik mihelyt valaki bejelenti hogy ezen át esetleg feltörhető. Ha bejelentenék hogy a BD meghajtóval lehet törni sztem azt is simán letiltanák
-
k.
őstag
válasz
redbullinger #17600 üzenetére
Igazábol szerintem várd meg a ps5-öt. Már csak 10 év
...
Persze hogy megéri ps3at venni. Még ps2-t is megéri megvenni. -
k.
őstag
válasz
tomgabor #17595 üzenetére
Azthittem elírtad
Én a ps2-t javasolnám azért, mert baromi sok cím érhető el rá és olcsók már-12k egy használt vastag-. Tehát budget árakon vehetsz -használtan- jó játékokat, amelyek aztán ékes tagjai lehetnek gyüjteményednek.
Tehát szerintem:
PS2
aztán Xbox360
VAGY-mert ha a Sony-s cimeket szereted akkor érdemesebb ezt- PSP. -
k.
őstag
válasz
DM-Fan #17513 üzenetére
A Sonynak alapvető baja, hogy túl nagyra nőtt. a CEO nem véletlenül akarja a részlegek egyrészét összevonni, mivel az, hogy most az SE pl áttér androidra, az nem azt jelenti, hogy ezzel teszemazt a Sony TV üzletága egyetért-jó, tudom ott lesz GOOGLE TV- ergo ha megszakadnak az emberek sem lesz azon a részlegen android, miközben a másik vígan profitál belőle. Ezért kell a céget kicsit helyrerázni, mert ez így nem jó. A nokia féle mélyrepüléstől nem tartok, ott sokminden közrejátszott-Symbian párti vagyok, de i8910HD-t vettem, mert a nokiának nem volt normális ellenfele a saját rendszerénél..- aminek nem kelllett volna, a Sony meg azért profitál mindenhol.
-
k.
őstag
válasz
DM-Fan #17511 üzenetére
Ebben igazad van. Csak ne felejtsük el, hogy sok emberben ott van a többre vágyás, hogy akkor ha kaphat 2 játékot akkor neki 5 kell és kész. Ergo feltörik. Ismerösöm fel akarja törni a psp-jét. Nem is érdekli a plusz program-pedig informatikus- csak az ingyen játék. Ki tudna fizetni 4k-t havonta 2 használt psp játékra, de nem neki 10 játék kell és punk tum. Lehet ezért szidni, de nemhiszem, hogy az a marha sok ember a plusz progik miatt töri fel a pspjét. Van olyan is de nem a nagyátlag. Szerintem nyugaton is ez megy. Ahogy látszik, nem azzal promózták a hacket a ps3nál, hogy jujj hozzáadott programok, hanem FREE GAMES és tsai. Namost ez lehet, hogy túl magyaros gondolkodás, de nekem akkoris úgytűnik hogy erre megy ki az egész. A többi már csak indok, hogy nekünk tulajdonképpen ezért kell, dehát ha már fel van törve akkor miért ne futtassunk rajta másolt játékokat.
-
k.
őstag
válasz
DM-Fan #17509 üzenetére
Az a baj, hogy te szakmai szemmel gondolkodsz. Most én elkezdhetném, hogy a Marinéni mennyire érdkelődik a ps3 szoftverpakolások iránt, mikor örül annak, hogy egyáltalán van egy gépe. Az embereket a warez-ingyen game- érdekli. Más nem. Lehet hogy a warezolók 5-10%-a majd szétpakolja programokkal, de nemhiszem hogy ennél nagyobb lenne az arány. Ott volt az első X-box. Ha valaki chippeltet vett az valszeg nem tudott semmit csak a másolt játékokat futtatni. Alig érdekelte az embereket, hogy mivel chip van benne, igy miket tehet rá amit az MS nem enged és úristen milyen jó kis dvd lejátszó válik a gépből. Itt is ez lesz. Ha feltörik, akkor az a warez miatt lesz nem a programok miatt. Azért csak egy bizonyos réteg sír, azok pedig-úgylátszik- kevesen vannak. Az, hogy pár 100 ember sír a Sony blogján, az nemhiszem hogy Tokióban nagy port kavar-a Playstationcommunityn volt egy cikk, hogy csomó minden azért nincs benne a PS3ban, mert a japókat nem érdekli- ergo semmi értelme az egésznek.
-
k.
őstag
válasz
DM-Fan #17250 üzenetére
"Teljesen mellékes, hogy miben más hardverileg a PS3, ez a Sony felelőssége, hogy felvállalta a merőben más architektúrát."
Ebben teljesen igazad van. Ugyanakkor azt sem szabad elfelejteni, hogy sok-sok programozó úgy van vele, hogy szorít a határidő, fog a fene optimalizálni. Persze, lehetne könnyebben rá fejleszteni, ha a Sony megoldotta volna, de nem jött össze, elcseszték, kár ezen keseregni. Főleg azért, mert a ps3 most jár ott ahol a ps2 2004 környékén, vagyis egy középkategóriás PC lazán leveri, ahogy te is mondtad már sokszor. Tehát komoly mai szemmel felső kategóriás grafikát szimplán felesleges már várni a géptől. Én remélem, hogy a gt5 nagyon szép lesz, megmutatja mit tud a gép, aztán a Sony-vagy legalábbis a PD- elkezd készülni a ps4 launchra. Szerintem egyébként az, hogy sokan temetik a ps3at az részben hülyeség. Szimplán azért, mert attól ,hogy te, vagy más ember aki hozzáértő ezzel foglalkozik, az nem jelenti azt, hogy pistike is ezt fogja nézni. Nem egy ismerösöm mondta, hogy milyen fasza a ps3 és úristen a grafika, mikor mondtam nekik, hogy sikerült egyet vennem.Egyébként én személy szerint úgy vagyok ezzel az egész dologgal, hogy a Blu-ray és a gép tudása, és külseje(80GB fat) miatt számomra egy kis mini központi center, ami miatt egy X esélytelen, lévén az "csak" egy konzol. És szerintem sok más ember is így van vele. A grafika folyamatos figyelése, pedig szerintem egy felesleges stressz az embernek. Mi értelme nézni, hogy a PC szebb, mikor nyilvánvaló, mindigis 2-3 év alatt utolérték a konzolokat a PC-k grafikában.Én részemről már rég nem foglalkozom ezekkel a grafikai dolgokkal, számomra egy GT5P is bőven a szép kategóriát súrolja. Emellett játszom ps1el és ps2vel, nemsokára veszek PSP GO-t, szóval szerintem ez is jelzi, hogy én elszórakozom egy 15 éves játékkal is-a grafika figyelés nélkül- ha az jó. Ha nem akkor meg szart sem ér az ilyen olyan effekt....
-
k.
őstag
válasz
olbaidhun #17193 üzenetére
Végülis így friss fejjel-20 perce keltem
-, végiggondolva nem is annyira rossz vétel az, a gari miatt mondjuk. De az tény, hogy nagyobb az esélye a meghibásodásnak, bár ha úgy van vele, hogy megy még 2 évet és megáll és akkor cserél, akkor végülis én megvenném. Persze ez pénzfüggő.
-
k.
őstag
válasz
DM-Fan #16878 üzenetére
Szerintem a ps4 jövőre be lesz mutatva-hiába mondta Carmack Bá', hogy neki nem mondtak semmit-, mivel jelentőssen megnött a sony fejlesztésre költött pénzének a mennyisége. Tehát valamit ott készítenek. Namost nemhiszem hogy egy bravia miatt növelnék meg. Szerintem most gözerővel fejlesztik a ps4et meg a psp2-t aztán jövőre az egyiket aztán pedig a másikat 2012ben eldurrantják-szerintem a psp-t késöbb-
-
-
k.
őstag
Szép
GT5el jön, elvileg japánban:
Blue Ps3 -
-
k.
őstag
válasz
DM-Fan #16585 üzenetére
Sajnos az a baj, hogy hiába mennek az ilyen fejlesztésekért a sírások, az aki ezt eldönti, hogy lehet-e benne, az valószínüleg úgy van vele, hogy nem kell. Vagy pedig úgyérzik, a gép nem elég jó hozzá.Nemtudom, mindenesetre elég gyalázatos, hogy tényleg igy pakolásznak ki-be cumókat, ahelyett, hogy folyamatosan, lépésenként ÉRTELMES dolgokat tennének bele. Engem kevésbé zavar, mert vagy blu-rayt nézek vagy játszom, de azért rossz tudni, hogy a nem igazán budget áron vett gépem valamivel butább lett. Jó, ott a 3D támogatás, de azért az nem annyi embert érint mint mondjuk a Skype kliens. A playstation 4re pedig egyértelműen készülnek már-többször kihangsúlyozták, hogy úgysem most lesz, blabla, szerintem a riválisokat altatva, miközben- az idei pénzügyi jelentésük is mutatja- a kutatás-fejlesztés sokkal több pénzt vitt el mint egy éve. Tehát valami nagy dolgot fejlesztenek, ami egybevág a nemsokára jön a ps4 dologgal.
-
k.
őstag
válasz
DM-Fan #16465 üzenetére
Köszönöm, megnéztem a Toshiba-kat, kiestek, nincs bennük DVB-T vevő. Sajna nekem olyan kell-most is csak 3 csatornát tudok fogni, részben ez is a csere oka, hogy akkor már jobb minőségben tudnám ezeket meg még egy pár adót nézni(nomeg a BD ugye).
A kinézett Sony modell:22EX302
A Samsung pedig:UE22C4000
Egyébként én is a Sonyra hajlok-azt is kedvelem jobban- de annyira tolják mostanába a LEDes tvket, hogy gondoltam nézek egy olyat is. -
k.
őstag
válasz
DM-Fan #16457 üzenetére
"Teljesen más élmény egy ekkora képernyőn játszani, mint egy 22"-os LCD-n és akkor már kihasználnád a PS3 azon adottságát, hogy HD-filmeket nézhetnél rajta"
Nekem pont az a gond, hogy max egy 22 colos tv-t(nem nem monitort) tudnék a szombámba berakni. Namost gondolkodtam Sony-n és egy Samsungon is. A samsung LED-es. Szerinted-bár tudom te plazma szakértővagy- érdemes-e a ledeset venni vagy maradjak-e a bevált technikánál és a simát vegyem?
A sony 95k a Samsung 88. Tudom hogy a samsung olcsobb, de a Sonyt valahogy jobban csipem. -
-
k.
őstag
A blu-ray max nálunk nem megy. Külföldön azért rendesen beindult. Nem sokan vannak itthon akiknek van-nekem mondjuk van, 30db film, de ez messze nem átlagos- de külföldön simán csomó embernek. Ha belegondolsz több fizu olcsobb BD akkor azért elég sok ember ráharap. Nyomatják egyébként(pár márka: Lg, Samsung,Denon,Panasonic stb..) csakhát ide nem sok minden ér el.
-
k.
őstag
-
k.
őstag
Igazábol te egy elég érdekes példa vagy az elromlásra, hiszen hozzád csak az megy akinek baja van
. Sajna, ekkora volumenü gyártásnál előfordulnak hibás darabok, nem lehet mit csinálni.
Egyszer mikor elromlott a monitorunk apa kérdezte a szervizest, hogy: Milyen sok romlik el ezekböl?- Nézzen körbe, nálunk csak hibásak a monitorok tehát itt 100%, a valóságban pedig nemsok. Szóval valahogy te is ilyen vagy számomra(Ettől függetlenül, majd egyszer benézek hozzád egy pasztázásra azért valamikor jövőre
)
-
k.
őstag
válasz
s7evcsenko #15898 üzenetére
Amikor én a gépet vettem-dec 3- akkor lett volna pénzem az újra. 75k volt azthiszem akkortájt a slim, amit én vettem 80gb fat-a csávó céges rendezvényen kapta ajándékba, nem adtak hozzá semmit- az volt 60k. Ehhez jöttek a cuccok-kábel,joy és tsai. Ezt oldottam meg 15kból. Nekem fontosabb volt, hogy kész packom legyen azonnal mint a gari. Tudom ez igy hülyeség, de nagyon szép állapotú volt a gép-10 hónapos- látszott rajta, hogy szinte nem is használták. A joy kb mint az új volt, sehol semmi kopás rajta.
Tehát szerintem sokan vannak olyanok mint én, aki inkább egy használt gépet vesz, de nem azért mert nem tellne újra, csak azért mert sok minden szeretne hozzá, egy adott összegból máshogy nem lehet kigazdálkodni. -
k.
őstag
válasz
blazsey2 #15431 üzenetére
Én rendeltem már a zavviról. OTt jelzik amin van. De igen a 98%-ukon-a mostani megjelenéseken- nincs magyar felirat. Jópár régebbin-kb 30db- viszont van, hiszen akkor még 1 lemezt csináltak pl angol hanggal és harminc felirattal és az ment mindenhova, ma pedig felosztják.
-
k.
őstag
válasz
nokia párti #14335 üzenetére
há' ne is ecsém
-
k.
őstag
válasz
nokia párti #14333 üzenetére
Szervizben van a slim, ez a cseregép.
-
k.
őstag
válasz
kelzsoca #14318 üzenetére
Dettó. Nekem a ps1em sincs cihppelve(illetve van egy psone az igen, -kaptam- de nemsokára kirongálom belőle a chippet, mert idegesit hogy van benne valami nem gyári
-) a ps2m dettó(fólia rajta van hogy sosem volt szétszedve, pedig használt) a ps3ba meg max akkor nyulhat bele valaki ha ujrapasztázza a procit. Egyébként senki.Halálosan idegesitene ha mindenféle forrasztás stb dolog miatt szednék szét.
-
k.
őstag
válasz
nemethjoc #14245 üzenetére
Csalódni mindenben lehet, sajnos manapság olyan hogy tökéletes nincs. AZ erősitőd meg szerintem továbbra is szerviz ready.
Én mondjuk jól megvagyok a cuccaimmal-sonykra értve- szal azért nem ég a ház.Nade.
Én ugyan tegnap-kb világvége hangulat ment a neten emiatt- nem kapcsoltam be direkt. Ma bekapcs szépen kiirta hogy márc 1. aztán fogtam és neten lefrissitettem az időt, azóta jó. Gáznak gázos hogy ilyen van ,de legalább végigtoltam a cod5öt ps2n(kb 85%nál járhattam elötte).
-
k.
őstag
Tiszta ovi feelingem lett hirtelen
-
k.
őstag
válasz
DM-Fan #13883 üzenetére
Persze , elterjedt de ha a ps2höz képest nézzük akkor közel sem annyir(engem nem zavar, legalább kevés embernek van a környezetemben
.
Én egyébként úgy saccolom hogy 1-2 éven belül jön az új psp és csak saccra 2013-14 fele jön az új ps. Lehet kicsit sok, nemtudom de valahogy igy tűnik azok alapján ahogy nyilatkoznak. Meg a psp már igyis megérett a cserére. -
k.
őstag
Azt nem értem csak hogyha annó a ps2re(amire szintén nem 5 perc programozni), ment a fejlesztés ezerrel akkor a ps3nál miért rinyál mindegyik fejlesztő? Elismerem hibázott azzal a Sony hogy a fejlesztőket túlbecsülte de attól még igenis ha akkor megtudták oldani akkor mais tudják. Szimplán az lehet hogy akkor elterjedt a ps2 és kényszerből megoldották , jelenleg a ps3 annyira nem elterjedt így mostmég(jövőben szerintem ez változhat) nincsenek annyira rákényszerítve arra hogy kiaknázzák totál a gépet.
-
k.
őstag
válasz
nosferatue #13856 üzenetére
A blu-ray témához:
Van egy közel 4 éves HD tvnk a nagyszobába. Amikor 1 éve rákötöttem az akkor vadonat új blu-ray lejátszót elállt a lélegzetem. Nem is hittem hogy a TV ilyet is tud. Nagyon durva volt. Ma sem semmi az élmény de akkor pár percig alig vettem levegőt
Tudom hogy a mai tvk már ennél is szebbek de én még mindig elégedett vagyok vele.
És igen látszik a különbség. A BD szebb a BD vagy BR(nem ugyan az!) rippeknél. Csakhát pénzbe is kerül,nem is kevésbe.
A grafhoz meg:
Szerintem szimplán az idő miatt nem jönnek ki olyan játékok amik kihasználják a gépet. Ha a fejlesztőnek aztmondják 2 éved van rá hogy kigyere x-re és ps-re akkor két év alatt dobja össze, egyszerűen 720pben. Pl a -talán már meg sem jelenő- gt5nek olyan képe lesz(láttam képernyő fotókat, ami ugyan nem adja vissza az élményt de nagyon durva) 1080pben hogy mindenkinek kettáll a szeme. Azért mert volt idejük kifejleszteni. Szerintem van tartalék még a gépben, ugyan nem olyan sok már, de csak akkor lehett ezt kiaknázni ha a fejlesztőknek van ideje. És manapság kevésnek van. -
k.
őstag
Jó itt olvasni ezeket az infókat a ps3ról
.
Igazából a használati órákhoz(fejre értve) annyit tennék hozzá , hogy -gondolom én- ti ezt játékra értitek. De én 80%ban Blu-rayt nézek róla(nemsokára mégnagyobb arányban) ami pedig alig koptatja a fejet. Ergo simán bírhat másfélszer annyit a cucc.
A pasztázásról meg annyit hogy nekem ugye most egy éves a gépem. A tulaj jófej volt akitől vettem december elején, aztmondta nemigazán használata(állapotra hihető) ,ezért nem sietek a pasztázással annyira. De elfogom vinni valamikor, mert azért megérdemli. 5k az 5k, nem összeg ahhoz képest, hogy odavagyok a cuccértés szeretném rendben tartani. Főleg hogy nekem a FAT a szivem csücske, nem szeretném slimre cserélni(Semmi bajom a slimmel, sőt ha ugyalakulna vennék egyet pl a másik szobába, de szimplán jobban tetszik a mostani) és hogyha erre egy kicsit kell költeni akkor kifizetem.
A konstrrukcós dolgokról meg annyit, hogy szerintem ezt a gépet túltervezték. Ugyértem akart a Sony egy bitang gépet ami mindent felülmúl, ami sikerült is csak nem volt elég idő arra, hogy ezt úgy kifejlesszék hogy legalább ps2es megbízhatóságot "örököljön". Ugye mint tudjuk azért lett ilyen az xbox360 is(a kezdeti darabok), mert az ms úgytudta a ps3 egy évvel elöbb jön és rohantak kiadni, küzdve az elsőségért. Az eredménye meglett, alig van mamár működő 1. szériás xbox360. Azért ps3ból még mindig több van. Főleg ugye annál aki elviszi ujrapasztázni és tsai. A jövőben szerintem mindkét gyártó jobban odateszi magát a minőségre, mivel elég blamázs volt ez a Sonynak is az Msnek meg pláne..... -
k.
őstag
Ma befejeztem easyn(nekem elég most ennyi majd talán 1-2 év mulva nekiállok nehezebben) az UNCHARTEDet. Baromi jó nagyon tetszett, pedig a kalandjátékokért annyira nem vagyok oda, de ez lenyűgözött. Majd a 2-t is feltétlen megveszem.
-
k.
őstag
válasz
nokia párti #13537 üzenetére
Igen japánban forgalmazták sokáig de mostmár amerikában is kapható azthiszem. Bár tény hogy mindenhol a fekete a legnépszerübb. Én majd egyszer ha lesz egy pspm(majd valamikor egy új 4000es(elvileg ezévben jelentik be) vagy egy GO akkor ahhoz veszek egy kék ds3at
-
k.
őstag
válasz
Djuree #13220 üzenetére
Nálam most egy mikró(70 ropis fullextrás csúcsizé de tényleg nagyon komoly és fincsire csinálja a kaját
) és persze egy DVD iró van. Na a mikró az jó. Alapjábn az iró is de szereti a drága a tálcát mgában tartani. 2-3. nyomásra adja ki. Ezt sem régóta. Egyébként nincs baja. Bezzeg a VAIOmban az 5× többet használt sony még mindig megy...
Nem is tudom számomra az LG egy fokkal lejebb van mondjuk egy Sonynál. Valahogy mindig megvan az az érzésem hogy valami nem tökéletes bennük. Sonynál sem mindig azok de többször törekednek rá. A samsunggal elégedett vagyok- samsung márkafan ismerősömék is- de azért a mostani tvm is haldoklik már-táphiba- ismerösöméknél gyárilag nem volt a hangszóró bekötve stb stb. Mondjuk a mobilom az jó(G810).
Nem mondom hogy a Sony tökéletes de valahogy számmora még mindig van bennük egy kis plussz -
k.
őstag
válasz
szasanyi #13183 üzenetére
Na igen nekem nincs gari rá mostmár. Egyébként rámjött kicsit az aggódás de megy már azóta-kb 4 órája folyamatosan- és semmi baja.
Azért nemhiszem hogy pár alkalom után-sztem 10et is kibir egy 80gb- tönkremenne hiszen azért nemhiszem hogy olyan szintre terheli fel a gyári teszt program ami károsithatja a cumót. Mintha egy autó tesztprogramja úgy felpörgetné a motort hogy az károsodik. Elhiszem hogy nem szereti, beláttam hiba volt ezt csinálni de azért nem fog ennyitől elszállni. Más meg lehet többet használta, állt belül a por, nem vigyázott rá stb stb, az enyim pedig egy korrektűl rendbentartott gép aminek illik az ilyet kibirni. -
k.
őstag
Ti próbáltátok már az extra hűtést a ps3 fatben?
ÉN is csak ma tudtam meg hogy létezik ilyen. Nagyon durva, kb 20 másodpercig orkán van a gép mögött.
Tehát:
Hátul tápcsatlakozó lekapcs.
A lemez kiadó gombhoz ujj odaérint majd a hátcsó tápcsati visszakapcs. Ekkor bekapcsol a ps3 és mint az állat elkezd hűteni. Kb 20 másodpercig megy utánna elkezd a led vörösen villogni-a hűtés leáll-. Ilyenkor le kell a tápcsatit hátul kapcsolni, majd vissza és simán bekapcsolni. Nagyon állat kis takaritó mod -
k.
őstag
válasz
kelzsoca #13076 üzenetére
Köszi szépen ezt a sok hasznos infót!
Arra már gondoltam párszor hogy kellene egy amcsi ps regisztráció de lehet ezután megteszem. Viszont számomra az angliai előnyösebb mivel nemtudom hogy a sima diák kártyát elfogadják-e kinn. Angliait meg azzal a motyóval(nem jut eszembe a neve) fel lehet tölteni. De nembaj majd kideritem egyszer
.
-
k.
őstag
válasz
DM-Fan #12983 üzenetére
Totálisan egyetértek veled. Régebben én a sima autóversenyzést is alig tudtam joyal elképzelni, mamár a billentyűzet nem megy
Jómagam ha eldöntöm hogy na én ezt megtanulom akkor menni is fog. A blackel toltam ps2n-a játék maga nem is tetszett de ez más kérdés- egy idő után tök jól ment, mintha mindigis azt csináltam volna. Most rendeltem meg ps2re a cod5öt kemény 2 ezer forintért, szóval fogok még gyakorolni!
Mondjuk nálam most szegény ps3 játék terén hanyagolva lesz ha a gt5p és az uncharted be lesz fejezve akkor áttérek a ps2re, mert anyagilag most sokkal jobban fekszik a budget árával.
(amint irtam cod5 2 ezerért egy vicc szerintem. Ok hogy vatera és ki volt bontva de akkoris)
-
k.
őstag
válasz
shioriharu #12938 üzenetére
Teendők:
Fejmosás hideg vizzel
Autoba beülsz
Sony szerviz elött megálsz
Bemész
Orditasz de úgy igazán
Kérsz egy új gépetKb ennyi és meg van oldva
(Hogy a }{@&#ba csinálhatnak ilyet? 11 hónap? Jézus isten...
-
k.
őstag
-
k.
őstag
válasz
kelzsoca #12661 üzenetére
Ez tény deha mondjuk az adott emberünk helyrehozza és jóáron eladja akkor akár vehet egy új slimet is belőle
Mondjuk az enyém is ugye 11 hónapos már(1 hónapja lett véve) és a joyon alig látszott akkor valami a használattól mikor megkaptam mostmeg mégannyi sem hála a takaritásaimnak. Azmeg hogy nem új engem már nemzavar talán a garancia hiánya ami bosszant igazán de nemtudok mittenni én akkoris imádom.Szerintem 60ért megérte, mert a FAT nagy vágyam volt és tény hogy a slim valamivel jobb-linux tökmindegy- de a kinézete még mindig elbűvöl amit egy slimről nem mondhatok el-szépnek azis szép de érted-.
Pl mindig mikor ránézek elfog a "dejóvételvoltbaszki" érzésSzóval röviden ha külsőre jó és helyrehozza akkor a legjobb amit tehet hogy eladja a cuccot és vesz egy slimet kis ráforditással
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- The First Berserker: Khazan
- Rap, Hip-hop 90'
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- DELL Precision 7530 - Intel Core i7-8750H 16GB 512GB SSD NVIDIA Quadro P2000 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Xiaomi Redmi 9 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest