Új hozzászólás Aktív témák
-
Bekő Tóni
tag
válasz
noblem1983 #28594 üzenetére
Én is ritkán nyomom, a váltásnál ugye megint elpattant valami, a német többségű, szerintem nagyon klassz level-R-es közösség után nem volt kedvem ezeket a csupa kriksz-kraksz meg cirillbetűs embereket megismerni.
+ Ez a város, meg hogy minden modul (bolt, versenylobby, tesztpálya stb ) erre töltődik rá, 3-4 verseny után teljesen kifacsarja a laptopomat (tudom, miért laptopon....- van asztali is minden 2. hétvégén, amúgy Leila előtt semmi ilyen gond nem volt)
Am. már a nyilt város is nagyon üresnek tűnik esténként. Valahogy mindig megcsap ez a megy még, amíg ki nem fúj az egész érzés.
De továbbítsuk inkább a kérdést buvez-nek meg Attka-nak, ők rendszeresen versenyeznek esténként. -
laszlohu
addikt
válasz
noblem1983 #28429 üzenetére
Hát persze, ezért vezették be a chip tuningot anno, amúgy a jelenlegi irányítás mindenkinek jobban tetszik.
A két verzióval ezelőttiben más volt az irányítás. -
hippo0315
senior tag
válasz
noblem1983 #28402 üzenetére
Bizony
, már a crew jó pár tagja átment.
-
Gaz 78
aktív tag
válasz
noblem1983 #28402 üzenetére
Átköltöztem a Heat-be annak rendje és módja szerint! A profilom rendesen müxik és a LevelR-ben szerzett 78-as szintem meg is maradt Heat-ben is.Az összes kocsim megvan csak hát Heat-ben még lehet húzni plusz tuningokkal amik drágák nagyon. Jelenleg van 900 000 RP-m és ez az összeg nem elég az 5-ös Body tuningra a Morello-hoz,mert az több mint egy milkó-ba kerül
..lehet miért versenyezni! Amúgy jelenleg 385% XP/RP bónusz van,úgyhogy kanyarra fel!
-
Attka85
tag
válasz
noblem1983 #28346 üzenetére
én is megvettem, eddig hiányzott a gyűjteményből... mivel RP-s autó így meg is marad, ha van shopban, ha nincs(éppen), csak az F1-et meg a, thundert, Nardót, Nissant, miatát, 2000GT-t siratom, a legjobb autóktól búcsúzunk el...de legalább nem kell nulláról felépíteni mégegyszer mindent...
-
laszlohu
addikt
válasz
noblem1983 #28290 üzenetére
Egyetértek, de én SUMO - n kívül CTF módban is megtiltanám a battle itemeket,
ezenkívül az extra shieldet is, már úgy értem, hogy a szoba létrehozója döntené el. -
laszlohu
addikt
válasz
noblem1983 #28282 üzenetére
Ha bepipálom, ha nem, akkor is károsodik, nem értem a különbséget.
Sim módban kérdezem, hogy mi a különbség, ha be van kapcsolva és mi, ha nincs.
-
Gaz 78
aktív tag
válasz
noblem1983 #28270 üzenetére
nekem is rooter van
-
Gaz 78
aktív tag
válasz
noblem1983 #28268 üzenetére
LevelR-ben engem is ledobál pár perc után,nekem is csak ma csinálja ..remélem holnap már nem fogja!
-
P3Ar
csendes tag
válasz
noblem1983 #28252 üzenetére
az a baj h egy exe fájlt töltött le, és így nem tom h lehet e egyáltalán változtatni h hova bontsa ki
-
Attka85
tag
válasz
noblem1983 #28233 üzenetére
Meglessük, hátha a menüben nem tűnik el a kurzor, a kifagyás teljesen megszűnik (az új kalendar óta jónak tűnik), az R35 végre megkapja a hozzáméltó kezelhetőséget és kiegészítőket, visszaadják az event-szervezőt a shopba, meggyógyítják a szoba menüjét (sokszor nem lehet látni, ki miket használ) - ergó nekem másik menü jobban tetszene, nem lenne olyan, hogy benyitsz egy szobába és már nincs időd se autót váltani, se kilépni...stb
-
Gaz 78
aktív tag
válasz
noblem1983 #28157 üzenetére
nem kell rajta csodálkozni,nyár van
...strandolnak,nyaralnak,kirándulnak,csajoznak stb. -
kekeeci
senior tag
válasz
noblem1983 #28157 üzenetére
Ott még ennyien sincsenek
-
kekeeci
senior tag
válasz
noblem1983 #28091 üzenetére
Nekem tegnap meglett Alison is, viszont kétszer is kitett, mielőtt összejött volna a 30k RP/XP, tiszta ideg lettem, vissza se mentem
(+ még egy marék popperem is elszállt)
laszlohu-nak
Nálam elég régen fent van mindkét verzió (LR-HO) problémamentesen. Csak egyszerre nem hajlandók futni. -
laszlohu
addikt
válasz
noblem1983 #28067 üzenetére
Az egér görgőjével lehet állítani a kamera közelségén egy bizonyos szintig.
-
PaJa1
őstag
válasz
noblem1983 #28050 üzenetére
Írj nekik levelet ez ügyben. Illetve még a gamigonak is, mert ki tudja nekik mi kell, mit tesznek be abból amit debreceni cégnél csinálnak.
Ez ugye csak megkésett áprilisi tréfa, hogy sim és arkád egy szobában...
Aki marad az az arkádot fogja használni, mert azzal tud érvényesülni. De lehet, hogy lesz a noBP szoba utan NoArcd szoba
Aki meg lelép az arkádodsítás újabb dömpingje elöl az jöhet röFögni -
laszlohu
addikt
válasz
noblem1983 #28044 üzenetére
A volkswagen végsebessége , a class 9 - esé 367 km/h , ha nagyobb, mint a Morello végsebessége, akkor gyorsabb lesz.
-
laszlohu
addikt
válasz
noblem1983 #28039 üzenetére
Itt egy link arról a volkswagen - ről :
http://levelr.gamigo.de/forum/showthread.php?t=15263
-
buvez
tag
válasz
noblem1983 #28007 üzenetére
Igen 64 bites win7!
Nekem csak egy 4670-esem van. Játék alatt eddig max 62 fokos volt, még egy renderelő teszt is jobban felforrosítottam nálam.
-
laszlohu
addikt
válasz
noblem1983 #28007 üzenetére
Először is a videókártya fan speed - jét 100% - ra kell tenni.
Tény és való, hogy a "régi" videókártyák gpu-ja nagyon forrósodik
( nem kellő hűtés ) -
laszlohu
addikt
válasz
noblem1983 #28004 üzenetére
Nálam egyik fenti driverrel sem volt probléma.
Noblem:
Amit korábban javasoltam, kipróbáltad?
Hozz létre egy új parancsikont a levelr.exe - re, majd pipáldd be, hogy futtatás rendszergazdaként.
Nálam hasonló problémára ez megoldást nyújtott. -
buvez
tag
válasz
noblem1983 #28004 üzenetére
-
kekeeci
senior tag
válasz
noblem1983 #27967 üzenetére
Az 5 "új" pálya, az inkább csak egy új pályarészlet és a tükörképe, és még három tükörkép, de a semminél több.
Az új kocsikra én is kíváncsi vagyok (mióta a HEAT-ban megjelentek), erősen gyűjtök rájuk -
Gaz 78
aktív tag
válasz
nagyszerű
-
Attka85
tag
válasz
Az autókat láttam, jól festenek, de a próba még hátra van, mindenféleképpen jó hír, hogy jöttek újabb autók... a pályákat még nem vettem észre, igaz most a thunderral tesztelek a ligára, de meglesem mit kaptunk
peace
-
Cr@c@
csendes tag
válasz
noblem1983 #27936 üzenetére
A honlap szerint teljes szerver shot down történt hajnali 2 és 4 óra közötig,mostmár van de nem tudják garantálni a server stabilitását utána sem....hát ez nem valami fényes a Német precizitásnak!
-
laszlohu
addikt
válasz
noblem1983 #27929 üzenetére
A gamer működése leállt megoldása elvileg,
Létre kell hozni egy új indítóikont, futtatás rendszergazdaként,
de nálam csak kilépéskor jelentkezett. -
Attka85
tag
válasz
noblem1983 #27835 üzenetére
szerintem jobb lesz az R35, ha megjönnek rá a kasztnielemek, felnik, szinek, matricák, mert a dizájn kivételével a body parts hozzáad a sebességhez, leginkább a kezelhetőséget növeli, ami rá is férne
-
Cr@c@
csendes tag
válasz
noblem1983 #27803 üzenetére
igen a honlapján mindent leir a 64bites beállitásokrol.Ha a "?" jelre klikkelsz akkor kidobb az oldalára és ott irja hogyan kell 64 biten elinditani.Plusz mégegy fontos dolog hogy ha beállitottál mindent utána ujra Testelni kell az internet kaocsolatot a Test my internet conection-al és ha mindenre azt irja hogy Pass ez négy szám elenörzésénél van akkor jó!
Hogyan tudom kontrollálni Pando Media Booster a lehetőségek?
A Windows XP vagy Vista, válassza a Vezérlőpult, és válassza ki a Pando Média Booster ikonra a Beállítások párbeszédpanelt.
Megjegyzés: Ha a Windows ® Vista 64 bites felhasználó, akkor először vissza kell menni a "További opciók" ( pl.), És válassza a "View 32-bites Control Panel elemek" ( pl.), Hogy a Pando Média Booster ikonra.Bocsi a Google fordito picit fura de ezt irja róla remélem érthető
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- E-roller topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Lenovo Legion gamer laptop szép állapotban (RTX 3060, Ryzen 5 5600H)
- Asus Tuf Gamer Laptop i7, GTX 1660 Ti, 24GB RAM!
- HP EliteBook 850 G3, 15,6" FHD, I7-6600 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, AMD VGA, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD IPS , I5-6300UCPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5480, 14" FHD , I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged