- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- M.2 SSD: hova tedd, hogy a leggyorsabb legyen?
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
buvez
tag
válasz
Attka85 #27806 üzenetére
Nos a city tour 4-en van az a kanyar amiről beszélek. Azt hiszem az underground-ban is benne van ez a rész. Közel a célhoz a lemenet bejáratánál(balos kanyar) csapódott neki az autóm a falnak, nem "csúsztattam" rajta, csak "koccant"
Mondjuk lehet benne valami, mert ugye fékezés nélkül probáltam befrodulni...
ezért lettem wallrider egy szobában, bár már az ominózus kanyar elött is elöttük jártam
akkor lehet várhatom, hogy "feljelentenek" -
hugoagagyilo
tag
-
Cr@c@
csendes tag
válasz
Attka85 #27806 üzenetére
Nos erre én is azt mondom hogy nem jelent gondot egyszer kétszer megkocintani a falat hisz a tura autozásban is előfordul sőt Nascarban de iracionális hejzetben Pl: 180km/h egy 90 fokos kanyart a falon bevenni és sebesség vesztés nélkül tovább menni az már nem fér bele...Attka ez érdekes minap megfenyegetet egy csapat versenyzője hogy csinált a versenyünkről két videot és küldi a Gamigonak mert megvertem és bannolva leszek ennek 3 napja lelkesen várom mi lesz belőle!!!Birnám ha visszájára is elsülhet a dolog mert nálam Ghost és Kék nitro volt Class2 Corallommal voltam ő meg Class2 Mazda Miatával 7.5% trunk tuning,Piros nitro,5% tapadás trunk és megvertem!!!Na és szerinte én csaltam mert megtudtam verni!Nevetnem kell!
Új hozzászólás Aktív témák
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen egeret válasszak?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Renault, Dacia topik
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- További aktív témák...
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- PS Plus előfizetések
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 256GB
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i7-4800MQ I 8GB I 500GB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest