Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- ZIDOO médialejátszók
- Hiába van április, a hardverek nem tréfálnak
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bekő Tóni
tag
Steam ... az egy bazi nagy játékbolt és ahhoz hogy pl. a mai fiatalok is rátaláljanak erre a játékra muszáj hogy a PT is ott legyen a virtuál polcon. (Most tényleg, ha belegondolok, van egy csomó ország ahonnan én még nem láttam játkost. pl svéde, finnek. Vagy éppen a déliek: olaszok, spanyolok is tök ritkák.)
Úgy értem, muszáj hogy folyamatosan rátaláljanak. Most még tele van a játék, dübörög a hype de mi lesz 2 hét múlva ha ez csillapodik? Rossz volt nézni az OPEN béta végén a játékmódonként 1-2 szobát még szombat este is. Hétköznap ha felnéztél, voltak 20-an (ebből 10 Thunder A-zott). Pedig az open béta olyan volt ahogy írod, hogy csak letöltöm a file-t, kitömörít és kész.
Aztán a pénz feltöltés: könnyebb volt megcsinálniuk a Steamen keresztül.Szóval belépni betudsz a játékba, de nincs kormány, jól értettem?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest