- Extrém tűrőképességgel reklámozza új tápkonnektorát az ASUS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- VR topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- RAM topik
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
laszlohu
addikt
Nekem ilyen szempontból semmi bajom vele,
lassú net-em van lassú,egymagos procival és tökéletesen megy.
a hálókártya driveremet frissítettem(valószínű ez oldotta meg nálam),
meg a routeremen a firmware-t,
a tűzfalnál meg engedélyezni kell az .exe -jét
azóta
"no problem"Kidobálás az reális, de verseny közben még egyszer sem dobott ki.
-
tomkatomi
tag
Köszi a fáradozásodat, bár engem nem igazán érdekel a probléma. Mint említettem, az ugyanolyan verziójú PT-vel, amíg ment, nem volt probléma. Kártya-gép már a harmadik frissítésen esett át azóta...A fák hiánya már a futam elejétől jelen van, nem futam közben jön elő...Felbontás/részletesség butítása ugyanúgy nem segít, ráadásul ha még az árnyékolást is leveszi az ember, akkor a nem látszó fák látszó árnyékai sem segítenek
De azért kösz még1x -
SylarHUN
senior tag
Az biztos, hogy főzi a vga-t az LR.
Nekem előzőleg egy HD3870 Toxic-om volt és amikor LR-t játszottam mindig üvöltött a ventilátora, ugyan ez volt az elötte használt x1900xt-vel is a bajom. Ami nagyon furi, hogy más játékoknál nem volt velük ilyen bajom csak a PT illetve LR-el.
A mostani n250gt és a n450gts- kártyáimnál ilyen gondom nincs. -
Routeres94
csendes tag
Szerény véleményem szerint, annyi a probléma, hogy a Level-R hemzseg a bugoktól/glitchektől (ettől még jó játék, nyugi!) lásd például verseny közben randomba ráközelít a kamera a kocsira, kanyarban meg visszaáll és még temérdek apróság van, leginkább a versenyek végén az elszámolásnál és a többi és a többi.
Nem kell megijedni, ez van, együtt kell élni vele, bár a drága Gamigo igazán többet foltozgathatna... -
buvez
tag
Lassan már nem ebbe a topicba vág
Nos, frissíteni akartam a directx9.0c-t, de már a legfrissebb van fent, tehát nem ez a gond.
A képet azért szúrtam be, hogy lásd marad memória játék alatt is.Véletlenül nem Intelhez vagy szokva?
Ezt a magonként 1.6ghz-et nem értem. A procim magonként megy 3,2ghz-et:A feszkót ne nézd, rosszul mutatja.
Az "fsb", mint olyan AMD-nél már nem játszik, inkább külső órajel. Már annak sincs jelentősége, hogy miként állítom be a ram frekijét(szinkron-aszinkron). Az "fsb" változása zavaró lehet, de szerintem ez a C1E energiagazdálkodás miatt lehet. (Egyébként végig nézted a táblázatot? Az elején csak a minimum értékek látszanak) Mikor az "fsb" frekije változik az viszi magával a procit, ramot, Ht linket és az északi híd órajelét
Igen, játék közben mértem és ezért változik, ahol nem volt szükség kraftra ott lejjebb vett a frekiből, de ez lenne a lényege az energiagazdálkodásnakHa megfigyeled a max értékeket, akkor látható, hogy nincs ezzel gond
A swapot azért kiprobálom.
Köszönöm, hogy segíteni probálsz
Még mindig nem tudom miért van az, hogy eltűnnek néha fák. Attka is írta, neki Ati kártyája van, nekem meg nvidia. Lehet valami optimalizációs hiba a driverben is esetleg?Attka85: Nálad nincs véletlenül valami optimalizácó bekapcsolva driverben?
-
buvez
tag
Hello!
Meg lehet oldani, hogy a videokártya csak a saját memóriáját használja?
Amit írtál a sok automatikusan induló programról: nos nálam össz-vissz 22 folyamat megy. Én ezt mindig figyelem, hogy csak a legszükségesebbek menjenek, registry-t pucolom és a win szolgáltatatásokból is letiltottam párat, mert számomra felesleges. Most 1,5 giga szabad ramom (win xp) van miközben ezt írom és nem rég zártam be a Levelr-t is.Az nvidiát azért nem hibáztatnám, mert fentebb írták, hogy Ati kártyával is előfordul.
Viszont ezt a directx frissítést kiprobálom!nem is figyeltem eddig, hogy dx9.0c-nek is van verziószáma
Még pár napja csináltam aida-val stat-ot:
ezen is látszik, hogy marad még ramom játék közben is.
-
-
SylarHUN
senior tag
Én is tegnap jártam úgy, hogy a versenyző kolléga, cl6 két pötty, + tapadás és olaj, én meg cl5 full, trunkban semmilyen teljesítmény fokozó, mégis 10 körös verseny alatt kapott 1 kört.
Írogatott valamit, de mivel nem beszélek németül, így nem tudom mit hadovált.Vannak nagyon bénák is. És mindig nekik áll feljebb.
-
SylarHUN
senior tag
Hát ja!
Ami engem még nagyon zavar, az a szobáknál megjelenő class jelzés.
Mindig megnézem, hogy a kiszemelt szobában milyen klasszu autók vannak, ezt ügye a sor végén lehet látni pl. CL4 de ez az ott lévő autó stock állapotát jelzi, nem pedig a tuningoltat.
Így aztán sokszor van nagy pofáraesés, mert a klassz 4-es szobában valójában már klassz 6-os autók vannak. Könyörgöm, miért nem ezt mutatja a szobaválasztó képernyő is?
Lehet, hogy ez csak nálam van így és csak az én gépemen jelennek meg ezek rosszul? -
laszlohu
addikt
Sziasztok!
Egypár tanácsot tudok adni, de ennyi. A vírusölőt lődd ki, mert az lelassítja a gépet és egy csomó erőforrást pazarol menet közben. Nálam a tűzfal ki van kapcsolva, csak saját felelősségre. Túl öreg a routerem, ezenkívül szűk helyre volt rakva és túlforrósodott, kiszabadítottam a router szellőzőnyílását és rendbe jött. Ez okozta nálam kezdetben a problémát. Az öreg routereknek nem árt a firmware frissítés, frissítés után meg kell nézni a router beállítását, ami az online játékokhoz kell ( router típusfüggő ). Amióta frissítettem a web 2X olyan gyors. A ping nem ingadozik annyira, de ennyi. Azt nem magyarázza, hogy nálad egyszer 100 a ping, egyszer 500. Ha lassú a géped, akkor is laggolsz. pl. Táp túl gyenge. Van, amelyik alaplaphoz 400-500W-os táp kell, ezenkívül kiegészítő táp csatlakozó.
-
Attka85
tag
szeva! Értem, oké persze ha van már csapatod és jól érzed magad ott, nem zaklatlak, mi sem vagyunk sokan sajna, de azért hetente párszor összefutunk és megyünk pár jó kört, de a kis létszám zavaró, pont ezért szeretnék pár ügyes, elszánt tagot beprotezsálni, hogy megteljen egy szoba velünk, hogy jó és élvezetes versenyeket tudjunk menni, jókat beszélgetni, ökörködni, segíteni egymásnak... Más: tegnapi class5 eventen diadalmaskodni tudtam, bár nem volt nehéz, mert csak FlatOuCarey volt, aki kicsit nehezebbé tette a dolgomat, jfl22 volt egy nagyágyú még, de kilépett, miután leelőztem... kár,h senki nem jött a nagyok közül(lanus, Korios, Lusche,PaganX, tomkatomi, Electric_man, DrSlowlap,beckerweizen, Surrealismo, Sascha, BreakingTheLaw, De$Tiny, Headhunter...) élvezetesebb lett volna, dehát ez van, azért jó volt:
Üdv!
-
Attka85
tag
igazad van ismét! Én is ghost-tal szoktam vezetni, mert ha laggol valaki, netán én, nem hozok kellemetlen helyzetbe senkit, egyébként szeretek test-test ellen csatázni, az a sava-borsa a játéknak, de nem mindenkivel lehet fair-menetet nyomni... Ahogy látom a hsz-aidból, te egy jó kis versenyző leszel, szóval ha csapatot keresnél náunk nyitva áll az ajtó! Teljesen magyar csapat vagyunk, nálunk az első a fair küzdelem, nincsen adó sem, semmi kötelezettség, csak annyi, hogy legyél hetente pár órát játékban, hogy aktív legyél! Csapatunk a [!HOT!] - Hungarian Online Team Gyere írj rám nyugodtan, megyünk pár kanyart, az autót, pályát te választhatod, akár zárt szobában is...
Más: RSX-el nem tudja valaki mi lehet? Már egy hónapja nincs róla hír... Belépett a csapatba, én nagyon örültem neki, viszont azóta semmi ... Nagyon jó lenne, ha aktív lenne, mert Ő volt az egyik legjobb magyar játékos még a PT-ben és a levelben is jól áll, 2400-as a ratingja... nem szeretném kirúgni, de nálunk a szabály, hogy 1 hónap után, ha nem lépett be, akkor megválunk egymástól, ez mindenkire, még rám is igaz(kivéve, ha külföldi út, stb jött közbe)
Üdv! attka - :::El_N1No:::
!HOT! - Hungarian Online Team -
Attka85
tag
Teljesen gazad van Cr@c@!! Én sem szeretem, ha legyőznek, van is olyan ember, akit sehogysem tudok még csak követni sem(Lusche), de el kell ismerni, hogy kegyetlenül tud koncentrálni és szinte minden kanyart 1 centire pontosan vesz be, a kanyar csúcspontnál és a kijáratnál is, maximális sebességgel(driftelve picit), szóval én sem csalózok, pedig a határon hajtok én is, de egy picivel ő a jobb... el kell ismernem, ha nehéz is...
meg még páran vannak hasonló gyorsak, de én inkább szeretek velük menni, mert fair vezetők és meg is várnak, pedig állhatnak egy ideig a célvonalnál
szóval aki magában nem látja a hibát, az másban ne keresse! Üdv! megint jó kis mondatot raktam össze
-
Attka85
tag
Szia! igen a sárga sisakos a sim, de ha nem kormánnyal, vagy joypaddal vagy, akkor bele kell nézni a beállításokba(steering help & autó balance-egyensúly), mert jobban csúszik a gázadásra, és a féktávok is kb 2-szer 3-szor olyan hosszúak(valósághű), szóval én javasolok az autóra amivel mész(ha hátsókerék-meghajtású(RWD)) grip r vagy r+ beállítást(picit hátul, teljesen hátul a mechanikus tapadás) és pluszban a steerhelpet próbálgatsd, hogy hogyan fordul még elég jól, és nem nagyon kell küzdeni a kocsi seggével: ---> steerhelp lefelé: az autó könnyebben fordul be a kanyarba, driftelni jobb így, de ezáltal hamarabb keresztbe is állsz, és oda a versenynek/időnek... van egy mértéke, ahol kompromisszumot tudsz kötni ezzel a két dologgal, kb semlegessé teszed az autót(azért nem írom hogy mennyi, mert én kormányos vagyok, billel nem is mentem még) nekem kormányra10-20% között van pályától függően, kb 14-17%-on van a steerhelp(steering wheel) beállítás, amivel elég jól teperek, ha összejön, akkor nem sok ellenfelem akad
teszteld le piciket állítva, sztem 45°% körül lesz a jó, eddig akivel beszéltem mindnek a körül van billentyűsnek, kérdezz nyugodtan, ha tudok segítek szívesen!
Üdvözlet: :::El_n1no::: (attka)
-
Attka85
tag
nemtudom én máshogy vélekedek teljesen, igaz én árkádban nem is játszom, inkább ha árkád akkor sumo más nem, nekem élvezet a játék, igaz jól is megy, de pl ha nyerésre állok és közel van mögöttem a 2, akkor nem fogom megvárni(kivéve ha ismerem őt jól) hogy mellettem berobogjon...csak azért, mert valaki állandóóan a fallal smárol hátul...én is megküzdök azért amit elértem, nem csak úgy jött, meg nemtom mi, szóval egyetértek abban, hogy sokan csak trunkkal képesek létezni, de ez hülyeség, nekem nem kell, csak eventen, de ott is csak ezért, mert ha valaki elkezdi akkkor mindenki követi, ha nyerni akar, de kint a versenyek világában nem is szeretem használni, pocsékolni, mert ha csak nekem van akkor nem fair, ha meg mindenkinek, akkkor meg minek az egész?! de most hogy csak gp-re van trunk ez aztán már rablás, igaz nem drága, de a tendencia az arra megy, hogy lassan mindenért fizetni kell majd, ha játszani akarsz eredményesen, igazából én nem tartom soknak egyenként az árakat, de ha mindent akarsz, akkor már szép summa a hó végére...én nem is költök, csak ritkán, hogy mégis ne mondhassa senki hogy ingyen játszom...az sem fair...na elég volt már belőlem....
helóka
-
Gaz 78
aktív tag
Én egy 2005-ös laptoppal nyomom,amiben sima 1.6-os Pentium proci,egy 64 megás Radeon X300,2 giga ram és 15 megás net.Pár órás játék után nekem is el kezd lagolni!De ha kilépek és szüneltetem egy fél órát akkor visszalépve megint mehetek pár órát!Gyanitom melegszik a cucc és pihentetni kell...
Megjegyzem,kidobálni nem szokott és még egyszer sem fagyott ki a játék... szerencsére -
[HUN]Dani
őstag
Ez valóban hatalmas negatívum.
Én egy olyan srácot láttam akinek class 8as volt a panamája.Gaz78: Jópár hónapja szerintem sokkal több event volt, igaz akkor össze is szedtem rengeteg xp és rp duplázót. Még van 92xp és 84rp duplázó. Ezzel az autó nyeréses dologgal, csak az a baj, hogy az esetek 90%-ban 3 napra kapod az autókat...
-
m3tr0
őstag
Szerintem nagyon gáz ez így ebben a formában.
Aki nem hajlandó költeni, az szívni fog...minden versenyben, minden pályán.
Egy verseny van amiben lehetne pénzt keresni, az a Sumo, de Evo-k meg WRX-ek meg morellok meg panamak ellen sose fogok egy szaros GTC-vel nyerni...Úgy tolnak le ahogy akarnak.TA-ban sok a hülye, továbbá ha nem veszel üzemanyagos plusz cuccot,hogy legalább 10 körön belül ne kelljen tankolnod,akkor sose fogsz nyerni. A pénz még talán itt sem rossz, bár inkább 20 körös verseny után jók az összegek, de az meg min.40 perc játék egy seggel.
Drift még élvezhető lenne, de ott meg a nyerhető összeggel van gond...baromira kevés.
Single rész: Hát azért megnézném,hogy pl. arany szintet kik csinálnak meg,mert olyan lehetetlen idők alatt kéne végig menni egy-egy pályán,hogy az szintén nevetséges.
Ez megint egy olyan játék,hogy nagyon nagyon jó is lehetne és nem kellene hozzá sok minden..de mégis sikerül elbaszniuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Apple Pencil 2 (második generáció)
- szinte új MacBook Air M3 256GB SSD midnight éjfekete Apple magyar garancia
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest