- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Áramkiegyenlítőt fejlesztett a modern GeForce-okhoz az Aqua Computer
- Milyen videókártyát?
- Pletykák szerint 30 GB memóriával szerelik a PS6-ot
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 3D nyomtatás
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plokijuma
aktív tag
Elméletileg nem lehet csalni. Nem túl sokat írtál a körülményekről. Néha előfordul speedbug, de azt főleg azonos körülményeknél lehet egyértelműen megállapítani, sok-sok kör után. (pl. a hibátlan köridejeid hirtelen egyik futamról másikra sokat romlik (másodperceket) minden ok nélkül, az általában speedbug okozza),
Szerintem most nem ez az eset lesz. Egyszerűen jobb voltál náluk
Sokszor van ez, hogy inkább csalónak nevezik a másikat, mint hogy bevallja, hogy most ő volt a gyengébb. (ugye senki se szeret veszíteni)ui. Úgytűnik nem volt jó ideje CTD-m, pedig semmit nem csináltam a géppel. kb 15-20 CTF futam óta nem történt meg ez a szörnyű esemény. pedig 5-nél több versenyt mostanság nem bírt ki a játék windows asztal meglátogatása nélkül. Lehet Invictusék csináltak valamit?

CTF az utóbbi időben kicsit lagosabb lett. Ha a zászlóval átmegyek a kocsival a sárga füstök közt néha 2-3 másodpercbe tellik, hogy érzékelje a játék, hogy tényleg átmentem a megfelelő helyen, és csak ezután rakja ki az új pozícióba a kaput. Zászló átvételnél is néha lassú a játékreakció ideje. Régebben nem volt ilyen. Ez csak nálam van így, vagy másnak is vannak hasonló a tapasztalatai CTF-nél?
Új hozzászólás Aktív témák

- MSI RTX 3070 8GB GDDR6 GAMING Z TRIO Eladó!
- ThinkPad T14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam új akku gar
- Ps2,Ps3,Ps4,Ps5,Xbox360,Xbox one,Xbox series,PSP játékok
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H110M i5 6600K 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus 400W
- iking.hu Apple MacBook Pro 14 (2021) 32GB/2TB használt, karcmentes 90% akku (108 ciklus)
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / 27%-os ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Sokszor van ez, hogy inkább csalónak nevezik a másikat, mint hogy bevallja, hogy most ő volt a gyengébb. (ugye senki se szeret veszíteni)