- Alacsony profilú, madzagmentes klaviatúrák jöttek a Razer színeiben
- ASUS ROG csúcslap érkezett, ezúttal a "lopakodó" fajtából
- Átvette a DRAM-piac trónját az SK Hynix a Samsungtól
- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FEJhallgatók
- LG LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Creative997
őstag
válasz
Mosquitoo #13514 üzenetére
Nekem TDU-ban a mocik közül az MV Agusta jön be
Újabb balszerencsejelentés TA eventről. ÉRDEMES ELOLVASNI, VICCES ÉS BOSSZANTÓ
Most a Pro-ban próbálkoztam, az végül is sokkal jobb: normálisabb, magasabb szintű játékosok, és jobban szeretem mint a rookie-t. 2 futam volt, majd mindjárt írom miért. Az elsőben 10. hely. Nem rossz, az eddigiek közül ez eddig a legjobb (20. és 14. hely után). Az első fél körben előretörtem az élre és mögöttem-mellettem csattanások ezerrel, de hát egyedül elöl nem sokra megyek, utolértek, egy kis viaskodás és 3an maradtunk, ráadásul ismerősök: Bischof, és ki nem találjátok: Kwizibo. 10 kört draftoltunk 3an olyan fantasztikusan h majdnem elsírtam magam a gyönyörűségtől, h ilyen is lehet egy TA-ban. Aztán a mennyből a pokolba kerültem, vagyis az első helyről az utolsóra. Hogyan? Leköröztünk egy gyereket a tankolás előtt nem sokkal. Aztán állnék félre h h bemenjek a boxba és a lekörözött gyerek belémrongyol és persze a box előtt elcsúsztam, ráadásul én kaptam penalty-t (hát ki más) ergó: kellett mennem üres tankkal egy kört, aztán áthajtásos bünti és megint üres tankkal egy kör és tankolás. 1. helyről 19. (mivel a GM nem játszott gyakorlatilag utolsó). Na jól összeszídtam mindent, aztán a 15. körben egyszer csak mindenki kidobódott a szobából, a GM-nek megszakadt a nete. Újraverseny. Na mondom visszakaptam az esélyt az előző miatt. A nagy lókukit. Csak mézesmadzag volt. 19. helyről rajt. Ennyit fortunáról. Aztán nézem ahogy ütközgetnek előttem, pár embert így megelőztem, aztán egy tömegverekedésből elmentem egy picit legelészni, egyedül maradtam. Majd a mögöttem jövő srác beír h draftoljunk, mondom jóvan. Egész jól ment, a boxutcát egy kicsit elbaxta így megint elhúztam, de megvártam. 10. helyen vagyunk ekkor. Toljuk tovább, 12 kört draftolva előrejöttünk addigra a 9. helyre és a 8.at is utolértük a tankolás előtt,ahonnan megint én jöttem ki a legjobban és utána 1 körrel a vége előtt, a 29.ben utolértek, draftoltunk és végül 6-7-8. (én persze 8.) lettünk. Vagyis ha az elején nem küldenek el legelészni a top5 meglehetett volna és kaptam volna jutalmat, de így baxhatom. Persze akit bevártam azt a cél előtt nem engedtem el, a végén mégis engem írt ki mögé. De leglább élvezhetőbb volt mint a rookie. Murphy a legjobb barátom, ő a navigátorom. JAH és ki nyert?? Kwizibo........................
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Ford topik
- Linux kezdőknek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Kingston Fury Beast 32GB 6000MHz DDR5 CL30 RAM (KF560C30BBE-32)
- Eladó iPhone 13 Blue 128Gb független Akku 100%
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Dell 16 Inspiron 5625 FHD+ IPS Ryzen5 5625U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Új Dell 14 Inspiron 5415 FHD IPS Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest