- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Philips LCD és LED TV-k
- Micro Four Thirds
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Target78hu
aktív tag
válasz
wesker24 #5396 üzenetére
Töröld ki a gameguard mappa tartalmát vagy :
-ha routered van nyisd meg ezeket a portokat: UDP 12321-12329
-kaccsoljad ki ,ha ezek bármelyike fennt van : PeerGuardian, Daemon tools, Steam, threatfire, rivatuner, omega drivers, multires, powerstrip, ati tray tools, dna drivers vagy más 3rd party graphics utilities cucc
Az aeria fórumáról kontárkodtam: (egyébként ez 1 ismemnek segített)
1. Startmenü, futtatás, beírod: sysdm.cpl és enter (-t nyomsz)
2. Speciális fűl, teljesítménynél katt a beállításokra.
3. Adatvégrehatás megakadályozása fűl,Adatvégrehatás megakadályozása fontosabb windows programoknál és szolgáltatásoknál <- ez legyen kiválasztva!
4. kattanj az OK-ra 2x. -
quadroracer
tag
válasz
wesker24 #5396 üzenetére
Szia!
Szerintem mukodnie kell a te Internetkapcsolatoddal is! Csak nezd at a bongeszo beallitasokat az IE-nel. Igaz ez csak egy tipp, de probald meg!
Tehat IE-->Internetbeallitasok-->Kapcsolatok
Itt nezd meg, hogy latsz e valamit a Telefonos es virtualis maganhalozati beallitasoknal(huh de hosszu..) Szerintem ott latnod kell valamit, ha igen akkor katt ra es nezd at a beallitasait. Ha lattal ott valamit ha nem sztem nezd meg a helyi halozat beallitasait ugyanezen a fulon!
Ha beleleptel akkor sztem legyen bepipalva az automatikus eszleles! Ezen kivul pedig sehol ne legyen pipa ha nem hasznalsz proxyt!
Remelem segitett, ha nem akkor se csuggedj, mert csak valami beallitas miatt nem megy ki a gameguard! En ilyen esetrol tudtam de nalad lehet mas van, de azert proba cseresznye! ;) Ha nem segitett akkor vedd elo az internetes papirjaidat es bongeszd at, hatha vmi nincs jol bekonfigolva!
Sok sikert! Viszlat a palyan!
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Windows 11
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Építő/felújító topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Formula-1
- További aktív témák...
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged