Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Benedicht
tag
válasz
Dr. Romano
üzenetére
En Benedicht neven vagyok fent.
Az elso hsz.-ba pedig lehetne irni egy kisebb faq-t.
Peldaul a boltban az AP/RP dolog nem tul egyertelmu eloszor.
Lehetne egy link ide, ahol meglehet nezni, hogy a kocsik hogyan viszonyulnak egymashoz.
Meg lehetne emliteni, hogy F-V-rol E-I-re mit kell venni(Application Form), es melyik menuben lehet megcsinalni(Licence Test). Eloszor gyakorolni kell, aztan ha mar 99%-ban sikerul, akkor erdemes elesben csinalni. Es megemlitve, hogy minden betuvaltaskor tesztet kell csinalni(FV->EI. EV->DI, DV->CI, CV->BI, stb). Addig nem tud XP-t szerezni, amig meg nem csinalta a tesztet(de minden mast tud gyujteni - rating, RP).
Akkor lehetne meg azt, hogy ha elsore nehany verseny nem sikerult tul jol, ne szivja mellre. Nem egy NFS, meg kell tanulni vezetni a kocsikat. Ra kell erezni.
Azt nem igen irnam bele, hogy melyik kocsit erdemes valasztani megvenni, mert szerintem ez emberenkent igencsak valtozo.
A rating nem szamit be sehova, ha van sok az nem gond, ha nincs az se baj.
Link a hivatalos forumra.Hmm. Hirtelen ennyi. Szoval olyan dolgokat kellen, ami egy kezdonek segithet. Szerintem.

Új hozzászólás Aktív témák

- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox 360 Eredeti Játékok (Farming Simulator, Minecraft, Just Dance, Sonic, Fifa stb.) 1500Ft-tól
- Dell Latitude E5470 Ultrabook i5-6300U/16GB/256SSD/Win11Pro
- iPhone 15 Pro 512GB gyári független új akku!!! Hibátlan 3 hónap jótállás
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900 / RTX 3090 24GB / 32GB RAM / 1TB SSD
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000- HUN / számla-garancia
- Dell Precision 5530 15,6" UHD touch, i7 8850H, 16GB RAM, 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest