Hirdetés
- VR topik
- Apple szerviz topic: iPhone, iPod, iPad, MacBook, iMac
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Steam Deck
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topic
- Videós, mozgóképes topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Benedicht
tag
Meg csak lelapoztam a vegeig, meg a cimszavakat is csak atfutottam, de nagyon jonak tunik.
Szerk: Delutan megvettem eletem elso kormanyat, aminek egy kis csalodas lett a vege. Nincs hozza vista driver. XP-t nem fogok felrakni, ugyhogy holnap vihetem vissza. Kiprobaltam baratnom XP-s gepen es nagyon nagy elmeny volt kormannyal jatszani. 5 perc utan beleszerettem.

Amugy egy Speed Link SL-6693-SBK 2in1 Force Vibration Racing Wheel nevu kormany, mubor kormannyal, es egyaltalan nem vibralt.15 KHUF volt. R.I.P.
Kellett nekem nem Logitech-et venni a jotanacs ellenere mondhatnatok, de ez tetszett meg a polcon. Nagyon jo, kenyelmes fogasa van, es a dobozara direkt ra van irva, hogy Vista driverert latogassak el a speed-link.com cimre, de ott is csak ugyanaz volt mint a CD-n...
Új hozzászólás Aktív témák

- Okos Otthon / Smart Home
- Ingatlanos topic!
- VR topik
- Apple szerviz topic: iPhone, iPod, iPad, MacBook, iMac
- Építő/felújító topik
- Villanyszerelés
- Elektromos autók - motorok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- További aktív témák...
- Unihertz Titan 2, android 15 rendszerű, 2 kijelzős -fizikai billentyűzettel rendelkező telefon eladó
- Ryzen 5 2600 + gyári bontatlan hűtő
- Iphone 15 128Gb-7 hónapos-98% akku- Media Markt vásárlás
- Kingstone HyperX Predator RGB DDR4-3200Mhz-CL16 16GB (2x8GB)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1000GB GTX1650 500nit 4K UHD 1 év gar
- Lenovo IdeaPad Slim 3 83ER00J0HV Notebook
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Beszámítás! Acer Nitro V16 ANV16 120Hz Gamer notebook - R7 8845HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs