Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shad0w
senior tag
válasz
Benedicht
üzenetére
Ennyi erővel azt is lehetne mondani, hogy az egész szoba rendszer kényelmetlen. Mert ugye voltak olyan problémák, hogy a lobby-ban nemlátszódtak a szoba jellemzői. Ezt sztm maradéktalanul megoldották (ráadásul egész jól
), viszont amit itt hozzáadtak azt a szobában elis vették. Akármit akarok megtudni akkor kattintgatnom kell jobbra-balra, de ha mindent kikattintgattam, akkormeg nemlátszik semmi a háttérben álló kocsikból (amit eleve nemértek, hogy minek vannak), viszont a vidkártyámon meg visít a venti, mert számolgatja a kocsik grafikáját. Ezzel eggyüt azoknak akiknek lassabb gépe van jelentősen megnő azaz idő amialatt belépnek, mert sokat töltöget a gépük. A másik pedighogy a cset ablak nem jelenik meg automatikusan, ha vki ír, kínomban végignyomtam minden gombot mire rájöttem hogy a "z" a nyerő.Vagy ezt a bugreportba kéne írni?
Új hozzászólás Aktív témák

- Deepcool CH370 WH + Cooler Master Masterwatt 700
- Eladó Konfig I5 7400 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX1660Ti 6GB!
- Eladó Garmin EPIX (Gen 2) - Smart Sports Watch, Slate Gray AMOLED, komplett szett, azonnal vihető
- iPhone 16 128 GB WHITE / Ultramarine / Teal - Bontatlan - 1 Év Apple Garancia
- Synology DS918+ NAS (8GB RAM), gyári garanciával 2026.08-i, számlával, dobozában eladó.
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- Eladó Garmin EPIX (Gen 2) - Smart Sports Watch, Slate Gray AMOLED, komplett szett, azonnal vihető
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Optiplex MT/SFF 7020, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ 4.-7.-8.-9.gen/ SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), viszont amit itt hozzáadtak azt a szobában elis vették. Akármit akarok megtudni akkor kattintgatnom kell jobbra-balra, de ha mindent kikattintgattam, akkormeg nemlátszik semmi a háttérben álló kocsikból (amit eleve nemértek, hogy minek vannak), viszont a vidkártyámon meg visít a venti, mert számolgatja a kocsik grafikáját. Ezzel eggyüt azoknak akiknek lassabb gépe van jelentősen megnő azaz idő amialatt belépnek, mert sokat töltöget a gépük. A másik pedighogy a cset ablak nem jelenik meg automatikusan, ha vki ír, kínomban végignyomtam minden gombot mire rájöttem hogy a "z" a nyerő.