- Autós kamerák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Nagyon kellemetlen áremeléssel készül az Intel
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple MacBook
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shad0w
senior tag
válasz
Benedicht
üzenetére
Ennyi erővel azt is lehetne mondani, hogy az egész szoba rendszer kényelmetlen. Mert ugye voltak olyan problémák, hogy a lobby-ban nemlátszódtak a szoba jellemzői. Ezt sztm maradéktalanul megoldották (ráadásul egész jól
), viszont amit itt hozzáadtak azt a szobában elis vették. Akármit akarok megtudni akkor kattintgatnom kell jobbra-balra, de ha mindent kikattintgattam, akkormeg nemlátszik semmi a háttérben álló kocsikból (amit eleve nemértek, hogy minek vannak), viszont a vidkártyámon meg visít a venti, mert számolgatja a kocsik grafikáját. Ezzel eggyüt azoknak akiknek lassabb gépe van jelentősen megnő azaz idő amialatt belépnek, mert sokat töltöget a gépük. A másik pedighogy a cset ablak nem jelenik meg automatikusan, ha vki ír, kínomban végignyomtam minden gombot mire rájöttem hogy a "z" a nyerő.Vagy ezt a bugreportba kéne írni?
Új hozzászólás Aktív témák

- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +32GB DDR5 kit +ASROCK Z890 PRO-A! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3080 10GB OC GDDR6X 320bit LHR dobozos, 1 tulajos, 2027.07.04-ig gari
- Intel D3-S4510 1,92 TB - 2,5", SATA3, 7100 TBW - 100/99% - Eladó!
- Intel D3-S4510 1,92 TB - 2,5", SATA3, 7100 TBW - Új - Eladó!
- P1 Gen5 16" FHD+ IPS i7-12800H RTX A1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Asrock Challenger RX 9070 XT // Felbontott // Számla // Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Optiplex 3010 MT,G-870,4GB RAM,500GB HDD,WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), viszont amit itt hozzáadtak azt a szobában elis vették. Akármit akarok megtudni akkor kattintgatnom kell jobbra-balra, de ha mindent kikattintgattam, akkormeg nemlátszik semmi a háttérben álló kocsikból (amit eleve nemértek, hogy minek vannak), viszont a vidkártyámon meg visít a venti, mert számolgatja a kocsik grafikáját. Ezzel eggyüt azoknak akiknek lassabb gépe van jelentősen megnő azaz idő amialatt belépnek, mert sokat töltöget a gépük. A másik pedighogy a cset ablak nem jelenik meg automatikusan, ha vki ír, kínomban végignyomtam minden gombot mire rájöttem hogy a "z" a nyerő.