- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megjöttek a be quiet! Pure Loop 3 sorozatú kompakt AIO-i
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- RAM topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Notebook hibák
- Projektor topic
- Apple MacBook
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amur
addikt
válasz
Stig20 #25701 üzenetére
tényleg megtaláltam,meg is vettem,miután a 150 tiszta szektoros eventet teljesítettem röpke 40perc alatt(hangár).
PT-Level-R kérdés: én igazság szerint meg sem próbáltam volna a Level-R-t ha nem kezdett volna el fagyni CTF-ezés közben igen nagy gyakorisággal a PT,de azóta rákattantam.
Tény hogy ha nincs senki PT-n akkor még akár jobb és stabilabb is lehetne,akkor sem játszanék ott,elvégre nem azért megyek fel hogy 20 perceket várjak még találok egy szobát ahol nyomhatom.Sokszor akartam CTF-ezni de ott nem volt senki,irány a drift mód,ott is csak jelszavas szoba,irány sim vs,ott szinte senki,végül pár baromarcúval voltam kénytelen arcacade vs-ben lökdösődni,az sem érdekelt hogy lecseréltették az EVO-m Lionra,aztán ucso pillában átváltottak pl.panama-ra...
Tehát IP ban törlése és szabad választás,mindenkinek jó lenne,versenyezzenek értünk!!
Aki jobbat nyujt,oda megyünk mi is versenyezni!
Most nem nyomok PT-t,mert a Level-R tömve van.Ott percek alatt találok magamnak futamot!
Új hozzászólás Aktív témák
- Energiaital topic
- Android játékok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Megjöttek a be quiet! Pure Loop 3 sorozatú kompakt AIO-i
- Goddess of Victory:Nikke
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Gitáros topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest