Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Búcsúzik a magyar fejlesztésű GFXBench és CompuBench
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hisense LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
hugoagagyilo
tag
válasz
kekeeci
üzenetére
Én itt kezdtem Pt-ben anno innen mentem át LevelR-be akkor még teljesen megegyezett a két játék avval a különbséggel hogy nem fagyott le a szerver féloránként .Ügy müködött ott ahogy egyébként is kellene,itt meg volt hogy több oráig be sem lehetett lépni,mára ez szerencsére megjavult Pt ben.Szerintem mindenki emlékszik erre az időszakra.Akkor még nem ismertem itt senkit és a nickemben benne van hogy hun,emiatt ahogy beléptem egy szobába már repültem is.Jo néha volt arra időm ha a szoba főnök nem észlelt hogy elolvassam hogy irják "HUN Kick!"aztán.....Jött levelR-be a frissités amire mindenki azt mondja hogy car volt,pedig csak a menü változott és eltünt a ghost.Na ez volt ami nem tetszett ott senkinek és indultak meg Pt-felé.Aztán jött az IP ban mert valakik döntöttek helyettem helyettünk hogy hol játszhatunk akkor még szavazás sem volt erről.Aztán IP ban ide vagy oda szép lassan csordogáltak vissza a játékosok LvlR-be.Ez az amit Aeria nem mer bevállalni a frissitéssel hogy eltünik a ghost mert mindenki sir emiatt.A felhasználok száma őket igazolja müködik a dolog,hiába vannak "alvó" Pt-játékosok akik a csodára frissitésre várnak ha nincs aktiv felhasználo nincs bevételük ezáltal nem tudnak a játékra forditani.Ez olyan egyszerű,nekem mindegy hol játszom de ha lehet választani akkor a több tartalmat választom.Nem szidtam és ezután sem fogom szidni a Pt-t mint ahogy ezt sokan megteszik a másik játékkal ott játszunk ahol tudunk.
Mindenkinek:
Még valami a felhasználási feltételekben sehol nem irnak arrol hogy bármit megveszel költesz a játékra az örökéletedre a tied.Viszont kiemelik hogy senkire át nem ruházhatod el nem adhatod az acc-od,és a szolgaltatónak joga van minden magyarázat nélkül a szolgáltatást megszüntetni ha ugy itéli meg.Aki regizett a játékba ezt elfogadta még akkor is ha azt nem olvasta el.
Új hozzászólás Aktív témák

- Linux haladóknak
- Vezetékes FEJhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- World of Tanks - MMO
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 96GB DDR5/ RTX 5070 Ti/ Ryzen 7 7700X/ PRIME X670-P/ Freezer 36/ új, bontatlan/ garancia
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone SE3 128GB független, fehér színű telefon eladó
- Xiaomi 14T Pro / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 100% Akkumulátor
- KARÁCSONYI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest