Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 3D nyomtatás
- Egérpad topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
JackShephard
tag
Milyen házban van a cucc és mennyi ventillátor végzi a légmozgatást? Ha komolyabb játékra adod a fejed, akkor elengedhetetlen, hogy a ház elején 1db. 12cm-es ventillátor szívja be a friss levegőt, hátul pedig egy másik 12 cm-es ventillátor szívja kifelé! így a VGA ventillátora által kidobott akár 80-90fokos levegőt, ez a légáramlat húzza ki a házból.
Ja és természetesen por ne álljon hegyekben sehol, mert az halál a hardvereknek. Ha a ház első ventillátora előtt van porvédő szűrő, azt is pucold ki, hiszen ha megtelik, akkor kevesebb levegőt enged át, ami szintén nem jó.
így hirtelen ennyit tudnék segíteni. Én 2-3 hetente porszívózom a gépemet, mert ennyi idő alatt pont tele lesz porcicákkal.
Ja és esetleg valamivel figyeld a VGA hőfokát, nem tudom ATI cuccoknál mivel lehet, mert én nVidiát használok, de nálam a Rivatunerrel tökéletesen lehet ezeket a dolgokat kontrollálni.
Új hozzászólás Aktív témák

- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E15 G2 - i7-11G I 8-16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5060Ti 16GB Lian Li Vector V100R RGB TG 650W
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- Friss készlet! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (238)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest