Új hozzászólás Aktív témák
-
Amur
addikt
válasz
Bekő Tóni #28543 üzenetére
Köszi a tanácsokat.
Tudom hogy a falcon-os driftkocsi az erősebb,de miután kipróbáltam mindkettőt(nyeremény ill.bérlés) nekem a toxico-s jött be jobban,mert jobban tudtam irányítani!
Lehet kis megszokás,vagy nagyobb tudás mellett kordában lehet tartani,nekem technikásabb pályákon ez nem sikerült,amíg a toxico-s stallionnal még egy japán vagy kínai pályán is sikerült hibátlan kört csúszni.Így végül 400k-ért azt vettem meg(800k-t amúgy sem tudtam volna adni a másikért,de nem tudtam volna éppen várni ha az jön be jobban).Ha nem buggy akkor mi a tuti CTF-re?
Gyorsnak,fordulékonynak kell lenni ez alap.a fékeket mindegyiken lehet tuningolni ez nem kérdés.
Remélem nem Morello-t fogtok írni,mert OK hogy a gyorsasága miatt minden szintjén aluli kocsit utol fog érni,de egy olyan CTF pályán ahol nem lesz helye felgyorsulni megverik egy cobrával...
Mi a nyerő? (project torque-ban subaruval és lancerral nyomult a fél CTF bagázs.nekem lancerom volt.. a régi szép idők..)
Új hozzászólás Aktív témák
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest