- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- HP notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
Valóban ilyesmit kell csinálni.
Szerintem 2 képpel, ahol az 1ik a friend lista ahol SZÍV van, nem csak az h bejelölt v te bejelölted, hanem elfogadott az ismertség. A 2t 1be is lehet vonni mint az ottani 1. hszben, csak arról a szívek hiányoznak.
Video: Vagy elmondod h mé vagy oda az aeriás játékért vagy meghívsz ismerőst, hogy játszon vele. Valós kamerával felvett videónak kell lennie.
Most ráértek kb 5en?Meg kéne 1 leírás hogy pontosan mi is volt a probléma a táskával, aztán felteszem angolul a hivatalosra.
-
Plokijuma
aktív tag
Körönkénti 1 belenyúlás miatt nem akarok átszokni 100% manualra (CTF-ben nem is lenne túl kellemes a sok össze-visszváltás - pedig szinte csak CTF-zni járok mostanság)
Szóval marad a kisujjam az Y gombon készenlétben - 1-2 kör után úgyis tudja az ember, hol kell figyelni)
Nekem ez a kényelmesebb. Lehet, hogy picit lassabb így. de nem hinném, hogy túl sokat vesztek.england81: software reinstall sokszor csodákraképes.
(főleg a kedvenc op.rendszeünknél)
-
MaciG
addikt
Én pl. sokszor játszom azért egy mapon ,mert az sok rp-t ad, megmondom mért. Kicsit több ,mint 1 hete van egy full tuningos stallionom, és eddig nem találtam olyan játékost aki el tudott volna verni úgy hogy ő is stallionnal van és nem valami vadállat RX-7 (ego off
) és mivel tovább már nem tudom tuninglni, ezért úgy döntöttem kipróbálom magam ,mit tudok ha lesz egy full-os chorvettem pl. , és ott már akkor majd ha evernek az nem azért lesz, mert a másik jobb autóval ment, hanem azért mert szimplán jobban vezet, de mint tudjuk egy fullos chorvetthez (vagy panamához) legalább 700K RP kell majd és azt össze is kell szedni valahogy.
-
mazda626
addikt
Egyetértek!
Ha RP kell megyek TA-ra, amúgy normál versenyeken lógok. Én is a változatosságot szeretem, de sajnos minden szobában pár pálya után jön B-Road. A többi angol pályán nem nagyon versenyeztem még. Circuitot imádom, Tokyoból csak pár mapot, SA is jó. Mudot nem kedvelem. -
-
pisti
őstag
Atyám, a két új járgány tényleg olyan mintha az NFS-ből estek volna át, nem jó értelemben.
A többi autó kezelhetősége maradt a régi, viszont ezek az újak nagyon arcadeos viselkedésűre sikeredtek, úgylátom ezzel akarják tesztelni, hogy majd emiatt veszik-e a népek ezeket. Iszonyat könnyen kezelhetőek, kipörgetni szinte képtelenség őket, a 4WD RR balance beállítást meg se érezte az EVO, egyáltalán nem tolta a seggét.
Hát kösz így nem kérek ezekből, továbbra is várok, azlesz a legjobb. -
mazda626
addikt
-
Plokijuma
aktív tag
Nyílván olvassák ezt a fórumot, különben nem kerestek volna meg engemet.
(Máshol nem írtam erről a hibajelenségről, szóval biztos olvassák)
Paja: GM-kel kapcsolatban ezt írták:
Remélem nem haragszanak meg rám, hogy ez az egybe az ő levelük egy részét ide copy-pastezom."Sajnos a GM-ekkel nem tul szoros a kapcsolatunk, tudtommal egy reszuk amugy is onkentes, es bar lelkesek, sokszor egyszeruen nem juttatnak el hozzank fontos informaciokat, vagy onalloan igyekeznek megoldani olyan dolgokat, amiket pedig nekunk kellene, ha szolnanak... Dolgozunk rajta, hogy 'jobb legyen az informacioaramlas', de azert meg vannak ilyenek."
-
Shad0w
senior tag
Mivel előrelátó voltam még anno a firssen feltelepített játékot betoltam egy rar-ba, így miután azt onnan visszamásoltam már nemvolt gond és el tudtam indulni az eventen. Ugye egy reinstall még mindíg tartana...
Hát Paja1 nyert. Én lettem a 3.
, Ploki az 5. és Abnormal (Tibee) lett a 7. hogy csak a magyarokat említsem.
Ittvan képben a végeredmény és a replay a döntőről, annak aki meg akarná nézni.És most alvás van.
-
Plokijuma
aktív tag
-
Shad0w
senior tag
RÁJÖTTEM! A Harpoonok okozzák. Most már egyértelmű. Akárhányszor megyek Harpoon ellen így belassul a kormány, minden más esetben pedig jól működik. Vki aki tud angolul, és tudja hol kell az ilyen topicokat megnyitni a PT fórumán és aki Paja1 és aki GS (és akinek ez a dolga) nyithatna egy topicot ezzel a problémával vagy beírhatná oda ahova való.
-
Veg1ta
tag
Nem kell regisztrálni. Nekem ez vált be----> www.imageshack.us Viszont a fórumba nem tudom hogyan kell berakni a képet.
Hátizsákkal mentem béródon, 15% rpm, 10% tapadás, a 2.09 -es időmet 2.04-re javítottam (nitróval). De érdekes volt, mert volt olyan kör amiben sztem jobban mentem és már az első checkpointnál lassabb volt az idő.... Efogyott a nitró, de így is javítottam körönként időmön.
Utolsó körben meg ugyanúgy mentem, mint máskor és 2.02.975 lett a vége!?
Tegnap még a 10% fék is bent volt és úgy csak 2.09-es időt tudtam menni.
-
Dr. Romano
veterán
-
msgt.fubar
senior tag
Shotok formájában nemhiszem hogy látni lehetne. Annyi a lényeg hogy az ATi színei sokkal teltebbek, színesebbek - sután hangzik, de így van. Hidd el nekem tudom miről beszélek. Nemrég váltottam egy 8600GT-ről, és szembeöltő volt a különbség. Tegyél be egy teszt erejéig bármilyen ATi vga-t, elég egy ősrégi 9xxx-es Radeont megnézni.
-
Dr. Romano
veterán
Szinte mindegyik mapnak van reverse pályája...
Legalább is a patch előtt volt mint választható dolog... én mostanában szinte csak TA-t nyomok és Exploler... így annyira nem vágom a pályáknál mit változtattak...
Akkor ezekszerint a reverse pályák már nincsenek (pl. England B és Half reserve stb...)?mazda626
Várom már az új verdákat -
Plokijuma
aktív tag
-
Dr. Romano
veterán
Nem igazán értem a problémát. Az Options/Controlsban oda állítod a billentyűket ahová akarod.
Nyugodtan át lehet állítani a Shit UP/Down billeket máshová is... -
ABnormal
őstag
-
Shad0w
senior tag
Hát így jár akinek nagy a szája: ígyni. Itt nemvolt backpackja, de előtte olyant mentünk (vmiért nemkészült el a kép) és annyit elkell mondanom, hogy éppen hogycsak nemkaptam egy kört...
Szal akkor helyesbítek: jó alázni Amoeba-n a kvadrókat, csak Tibee kvadróját picit nehezebb, de azt mégjobb lenne.
-
törölt tag
Meg kell szokni, én nagyjából a kívánt mennyiség előtt egy "fél rubrikányi" idővel már nyomom a gázt, rászámolom azt a kicsit amit még beletol, annyival előbb indulok. Általában elég gyorsan tankolok, 1.16 körüli pitköröket megyek, de tegnap láttam 1.14-et is, meg gondolom vannak még ettől is jobbak!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Star Trek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Posta, csomagküldés
- Linux kezdőknek
- Sorozatok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest