Új hozzászólás Aktív témák
-
Polllen
félisten
válasz
Ricco_hun #20716 üzenetére
Azért írtam, hogy "ennyire ingyenes"... Sok ingyenes gémet kipróbáltam már, van közöttük supportban jó is, meg kevésbé jó, de ez eddig kritikán aluli...
A kíváncsiságom még kitart, remélem a 1,5GB telepítő meg az pár nap update megéri...
Viszont ha ilyen kényes, lehet hogy inkább vista alól update-lek nem win7 alól...
-
PaJa1
őstag
válasz
Ricco_hun #20661 üzenetére
Ezek szerint most azt csinálják amit elvileg kellene explorer módban. Az nyer aki a legtöbbet összeszedi. Lehet megyek pár kört ott, bár az arcade kormányzás keresztbe fog tenni.
Fánk.
Pedig már egy jó ideje(Eleanor óta) nevetségesen gyorsan adja a PDket... 3-4 másodpercenként lehet kapni PDt. 2 sec csúszás kell hozzá plusz amíg megszakítod és újra kiteszed a farát, így jön össze a ~4 mp.DE:
Ha tudsz driftelni, van hozzá hátsókrekes autód, lehetőleg orrmotoros akkor EDR, HSJ, Cork, Bullfrog pályákon driftelsz nem fánkozol. Akkor körönként olyan 5-700 RPt össze lehet szedni és ezeknek a pályáknak jó a difficulty bónusza, mert tényleg nem könnyű pályák - keményebbek mint a team drift a 2 kanyarjával. Erre rájön a megtett távolság és a clean sectorok után járó kavics. Jobban keresel mint fánkklással. Te kerestél fánkkal 12 ezret fél óra alatt, ezzel 12 ezer simán megvan 15 perc alatt. Mellesleg kevésbé unalmas mint körbe körbe pörögni. Tanzawa is jó, én szeretem
Ja és SIMULATION módról van szó.
Mian írt erről hivatalos fórumon. -
tomkatomi
tag
válasz
Ricco_hun #20601 üzenetére
A nagy peccsenként szállingózó 1 kocsit már meg sem merem említeni, mint ahogy Bazzzs is írta, kb 2 hét alatt le lehet modellezni egy új autót. Akkor vagy nem dolgozik rendesen az Invictus vagy az Aeria tudatosan nem engedi kibontakozni a játékot. (ha meg nem tudatosan, akkor egyszerűen hülyék dolgoznak ott)
Nem hinném -bár nem vagyok bennfentes-, hogy az Invictussal lenne baj, hiszen mint már jó párszor itt is fölemlegetődött, a német és ázsiai (LevelR) verzióban több autó is megtalálható (igaz, több dolog kerül benne "valós összegbe". Innen vette az ötletet aeria is, hogy eddig egy-két RP-ért megvásárolható cucc, most már csak AP-ért kapható. Ha ott fizetnek érte, itt is biztosan tejelnek majd) ...Valószínű az Aeria csorgatja ilyen szűken a cuccokat, vagy nincs pénz a jogokra...az meg hogy most inkább az ázsiai piacra fejlesztettek valamilyen szinten érthető, hiszen abból a változatból van most több a piacon (a német és a japán), az a meghatározó.
Valószínűleg ez is úgy működik, mint máshol, az Aeria megvette az alap jogokat, (fapados verzió), és minden egyes extráért(új patch, új cuccok, saját piacra egyedi elvárások, stb) fizetnie kell(ene). -
Mariann294
őstag
válasz
Ricco_hun #20596 üzenetére
Ja akkor eventekből?Értem.Mert nekem abból van egy class 1-es toyotám dehát rába*tam..
Meghát nem akartam még évekig sporolni egy evo-ra vagy subarura.
Dokar én is Gridezek.Ugy tervezem hogy végigviszem aztán megyek multizni.De ettől még a PT fönn van a gépen,hátha...HÁTHA...kijavitják azt a sok rosszaságot... -
dokar
addikt
válasz
Ricco_hun #20596 üzenetére
Akit érdekel, az jöjjön át GRID-be. Egyszer megveszed 5000 HUF-ért és a legzsírabb origi járgányokkal téphetsz elképesztő hang és látványeffektek mellett. Nem kell plusszban rákölteni, max a gépedre ha nem bírja. Tegnap nyomtam ott egy online versenyt, hát vmi elképesztően jó volt. Feleségem is csak annyit jegyzett meg, hogy nem ezzel szoktam játszani, de ez sokkal szebb és valósághűbb. Na én téptem oda játszani. Majd visszalesek később, hogy van -e vmi pozitív fejlemény.
-
Mariann294
őstag
válasz
Ricco_hun #20592 üzenetére
Ha ennyire szidod a játékot nem értem mért költöttél rá egy fityinget is..
Na mindegy te tudod..
Ez az fps esés nálam és pár haveromnál is előjön,bizonyos map-eknél.Ilyenkor kb 12 körül van az fps szám...jácchatatlan!
Elég érdekes mert a Grid full grafikával megy 40 fps-el és soha sem esik le.
Itt csupán szerintem optimálizálatlanságrol van szó,régebben is előfordult,eleinte csak serpentinen aztán jött a többi..(pl még a Circuit.) -
MaciG
addikt
válasz
Ricco_hun #20559 üzenetére
Fura dolgok ezek nagyon...
Alig játszól, mert hetente csak fellépsz és lezúzól pár kört amiért nagyon kevés (te hangoztatod) XP/Rp-t kapsz és mégis LvL 41-es vagy...
Én aki régen nagyon sokat játszott és rengeteget explorerezett ,meg fánkolt, meg wanganozott xp-s bulával meg properrel vagyok lvl 37. Szóval én itt valami ferdítés érzek a történetben. -
MaciG
addikt
válasz
Ricco_hun #20553 üzenetére
Hát ne haragudj akkor ,hogy megbántottalak, de egyszerűen már nem bírtam, hogy ne írjak rá semmit, mert te a kommentjeid 80-90%-ban csak szidod a játékot és eltulzol dolgogat ,de nagyon... Tény, hogy nem játszok sokat mostanában (se ezzel ,se mással), de attól még utazás közben pl. buszon, szoktam olvasgatni a topikot és már tényleg nem bírtam, meg dugó is volt a hídon
. Ennyi!
-
Bazzzs
senior tag
válasz
Ricco_hun #20553 üzenetére
Mielőtt megint veszekedés lenne itt a fórumon, tényleg vannak pályák, ahol ennyiket lehet kapni. Nem is tudom melyik circuit map-on kaptam négy kör után győzelemmel és best lap time-al együtt 65 rp-t. Másikon meg 1200 rp-t. Vannak egyenlőtlenségek ez tény, meg az is, hogy csaj, illetve explorer nélkül elég nehezen lehet pontot gyűjteni.
-
Domonkos
addikt
válasz
Ricco_hun #20547 üzenetére
Nekem maxos és nagyon aratok vele... only cl3-as szobák most vannak dögivel. Az fps-em feltolom 250 fölé és megy mint a karikacsapás!
Ezzel a mostani xp/rp rendszerrel én sem vagyok megelégedve
Nameg ott a CTF - az irányításról nem is beszélek, talán legnagyobbat az f1-es fékek rontják rajta
A fionának a legnagyobb hibája az irányítás!!! -
PaJa1
őstag
válasz
Ricco_hun #20542 üzenetére
Reméljük, hogy a már szintén régóta harangozott új XP/RP rendszer kiegyengeti a játékmódok közötti fizetség-különbséget illetve pályánként is optimalizálja azokat. Az utóbbira pl tökéletes a difficulty bonus, csak sajnos ez nincs beállítva most rendesen. Nem hiszem, hogy olyan nagy dolog pályánként egy értéket beállítani, egy fix számot.
Jó a cobra, balansz nélkül megyek vele én is, még accelt sem vettem rá. Bár nem kanyarodik úgy mint egy RX de egyenesben bőven behozza azt a hátrányt. Stock állapotban legyorsulja a többi CL3at, amik tuningoltak.
Az új pályán a WR bugos.dokar,
nekem a Grid felejtős volt, ha megjön a kormányom akkor rF, GTR-Evo fog menni illetve újra fogok játszani PTvel isBár lehet hogy motorozok egy kicsit és veszek a szomszéd megyeszékhelyen egy xbox controllert IS 7e pénzért.
PTben a HELP volt az assist, ha jól emlékszem akkor régebben még gázadásra is volt segítség nem csak kormányzásra.
De a closed betaban és kicsivel utána még úgy választottad megy a helpet hogy a mértékének megfelelő segédet tettél a táskádba. Volt asszem 3-4 lehetőség így versenyenként tudtad variálni mit viszel magaddal. -
SylarHUN
senior tag
válasz
Ricco_hun #20428 üzenetére
Teljesen 1et értek veled! Kivételesen!
Azzal hogy megölték az explorert saját maguk alatt vágták el a fát.
Miért is?
Mert az explorerezők nagy %a vette folyamatosan a Popper-eket meg az xp és rp duplázó csajokat. Na de így már nem fogják! Ez 1 hatalmas öngól!
Eleve a játékosok létszáma rettentő kevés volt, így meg borzasztó kevés lesz.Amúgy értem az explorer nyeremény csökkentésének az értelmét, logikáját.
Arra akarják rávenni a népeket, hogy a kocsikat és a tuningjaikat is AP-ért vegyék az emberek.
De ezt nagyon kevesen fogják így tenni.Én azon csodálkozom, hogy olyan AP-ért vehető itemeket, még nem találtak ki, ami mondjuk bizonyos %-ban azonnal emeli az XP-t és az RP mennyiséget. Vagyis, 1000AP-ért kapsz azonnal 100.000XP-t.
-
Creative997
őstag
válasz
Ricco_hun #20278 üzenetére
Igen válasz, véletlenül az új-ra kattintottam
Én csak azt mondom h néha probálj meg mások fejével gondolkozni h mit miért csinálnak. Úgy állítod be mint egy katasztrófális helyzetet.
De már eleget vitatkoztunk ezeken, a lényeg h mégis játszunk a játékkal
Egy nagy rossz húzást látok és az a Crew rendszer. -
PaJa1
őstag
válasz
Ricco_hun #20270 üzenetére
Myst boxba is tehetik
Gymkhana: Az RP nyeremény az alapján változik ahányan indulnak, 100an indulnak akkor 500k RP lesz a nyeremény, aminek az első a 75%át kapja, ami nem kevés.
De ez nem történik meg az olyanok miatt mint te.
Videó: Ha bugos a videószerkesztőd akkor szerezzél másikat. A nyeremény pedig több ezer forintnyi APs cucc.Amúgy, 10 ezer RP egy kezdőnek aki nem farmol hanem szépen fejlődik, megtanulja kezelni az autókat, kiismeri a pályákat és közben élvezi a játékot apránként tuningolja a gépeit ahogy eléri a szintet qrvasokat jelent! Persze magyarázhatom ezt a "földtúró" társoságnak. Elfelejtetted hogyan kezdted. *csillagok helye*
-
bome
csendes tag
válasz
Ricco_hun #20045 üzenetére
Te olyan dolgokba szólsz bele amiről azt sem tudod micsoda, ricco te áhh... nem is mondok inkább semmit!
Azt hiszitek amúgy ctf-ben szabad lögdösődni, nem is szoktatok CTF-ezni ne hogy jobban tudjátok már a szabályait! Azért szerintem simán a chat szöveget ha nem nézzük akkor is kaphatnának valamit, mert beszorítottak direkt a sarokba és lökdöstek, ne mondja nekem senki, hogy ez fair és nem jár érte semmi!
-
bome
csendes tag
válasz
Ricco_hun #20045 üzenetére
Az szép, komolyan lámák vagytok! Ki akar lökdösődésért jelenteni? nem látjátok a chatet? Az hogy szidják a családfámat nem éppen apróság. A sok haha meg azért van, mert előtte is anyáztak, meg hasonlók. Meg összejátszottak és mikor nem volt nálam a zászló akkor is löktek engem. De úgy látom itt a fórumon most mindenki ellenem beszél, közben ti is sírtok állandóan itt minden szar.ért!!! Vegyétek már észre magatokat nevetséges amit csináltok!
Ezek szerint ti is anyáztok mindenkit verseny közben ha szarrá ver titeket, ezért nem tűnik fel nektek, miért akarom őket jelenteni!
Mariann, akkor ne vitázzunk! Nekem nincs bajom veled, ellenben már jó néhány személlyel aki az idegeimre megy itt a fórumon!
-
PaJa1
őstag
-
PaJa1
őstag
válasz
Ricco_hun #19951 üzenetére
Rég játszottam már gsxr ellen. Általában elvert. Mostanság nem kerestem a társoságát mert futam közben úgyse hagyná hogy figyeljem, ha egyáltalán bent maradok a szobályájában, replayt meg nem akarok bámulni róla. Inkább versenyzek mással. Azért megkérdem hogy van e bizonyítéka arra hogy a távolabbi játékosok előnyhöz jutnak.
-
PaJa1
őstag
válasz
Ricco_hun #19960 üzenetére
Örülj, hogy csak 4-5 percet vársz mire betölt egy pálya, régen negyed órás töltésen lepődtünk csak meg
Aztán azon is ha sikerült befejezni egy versenyt
A lappal kapcsolatban: az AP ért nem feltétlen kell pénzt perkálni így az autók sem csak pénzért kaphatóak. És a Civic nem vihető RPért
(#19947) fekeandras,
Ha látsz sim VSben 3G szobát akkor ott valószínűleg jó meccsek mennek, vagy ott ahol 3Gs van bent.
Mentem már jókat HPTsekkel és az OBBsekkel is. Jaj és az FRCs segítő kezeket, ligaversenyzőket ki ne felejtsem.... Sajnos ligán van szellem mód. -
Bazzzs
senior tag
válasz
Ricco_hun #19701 üzenetére
Teljesítményt jelöl, mint ahogyan Crea is írta, de szerintem értelme nem sok van. Mármint attól, hogy valamelyik három pöttyös még nem biztos, hogy tényleg jobb is összesítésben mint egy egy pöttyös. Vegyük például a Quadro-t. Teljesítményre jó, de körülbelül úgy fordul mint egy uszály
Ezt meg már mindannyian tudjuk, hogy nem a végsebesség meg a lóerő jelenti adott szinten a győztes autót, szóval szerintem értelme nem sok van. De ez csak az én véleményem
Maximum Wangan-ra nézve van értelme figyelni a pöttyöket
-
Bazzzs
senior tag
válasz
Ricco_hun #19699 üzenetére
Ezalatt azt kell érteni, hogy hány pötty van a class jelzés mellett jobb oldalt. Az 1.3 az class 1-es kocsi 3 pöttyel, míg a 2.1 az class 2-es kocsi 1 pöttyel.
Remélem így érted
Nekem is sikerült már órákkal ezelőtt beváltani, meg látod, hogy éppen arról beszéltünk, hogy még abban se tudtak megegyezni (fast1, illetve CTD), hogy most akkor melyik class-ban is lesz a kocsi
Én bízok benne, hogy azért lett elírva, mert jön majd egy cl 6-os hátsókerekes kocsi is és összekeverték az adatokat. ReménykedjünkA kulcsos event-nél most amúgy is oda van írva, hogy jön pár liszenszelt meg egy cobra nevű fantázia autó is.
-
Mariann294
őstag
válasz
Ricco_hun #19520 üzenetére
Az istenért ne kezd már te is!
És miért baj az ha van egy klán,jó társaság,barátok és csinálnak egy külön oldalt is?Mert tudod sokan csinálják.Oda neked nem kötelező menni.Ha nem teccik ne nézegesd.Ennyi.
Szpíidi: Léccives fogd vissza magad és ne beszélj mindenki nevében.
Ilyen hsz-ekkel azt fogjátok elérni hogy bizony szétmegy a "banda".Csak szolok. -
Creative997
őstag
válasz
Ricco_hun #19486 üzenetére
Nem olcsó, valahol 500-600k között van. Ez volt az egyik utolsó autó amit feltuningoltam maxra, csak 2 bodyt raktam rá és a motort, ecu-t, váltót eleinte, nem volt sokkal lassabb, mint a maxos, az irányítása úgy is nagyon jónak mondható volt, inkább street verdákat tuningoltam anno.
-
PaJa1
őstag
válasz
Ricco_hun #19466 üzenetére
Ehh. Nekem nincs ilyen problémám. Csak akkor csúsznak lentebb a csúszkák ha nem az exit gombbal lépek ki a játékból.
Kodec pack-ot tuti nem telepítettem, meg semmilyen kodecket külön. Az van fent ami win telepítéskor felcsücsült. PTvel ilyen zenebona problémáim nincsenek. Winamppal netes rádiót hallgatok közben néha, amúgy semmi zene, csak motor és effekthang. -
[pH]Lacika
tag
válasz
Ricco_hun #18991 üzenetére
A face book-os event nekem nem sikerűlt, de biztos béna vagyok.
Az viszont már tényleg vicces, hogy egy 1,5éve futó játékba még, mindig ilyen kevés az optikai tuning. Pedig lefogadom az invictus-nál van vagy 1000féle mindenből de a játékba mégsem kerűl be semmi.
És az is érdekes, hogy nem jönnek az autók!! De miért? Azt vágom, hogy a liszenszelt kocsik, sokba vannak az aeriának, na de a fantázia kocsikkal mi a penész van?
Nincs már miért fejlődni, meg gyüjtögetni. A morello-óta nem jött 1db rp-s kocsi sem.
Pedig ha más nem, legalább class7-be csinálhatnának 1pár ellenfelet. Gyakorlatilag a class6-ban is csak 2-ő járgány van mert a 3.az csak úgy van, semmire nem jó (Camaro).
Nem értem miért nem lehet telerakni a játékot optikai tuningal, meg persze autókkal.
Ja és mi a bánatnak kell minden kocsihoz más menetulajdoságot csinálni? Tök fölösleges, lenne minden classon belűl 20 autó ugyan azon tulajdonságokka, így mindenki a neki tetsző járgányt venné (külsőleg tetszőt) és viszonylag kiegyenlített versenyek lennének. Minden az ügyességtől függne. Meg attól, hogy ki milyen beviteli eszközt használ. -
csaba0223
senior tag
válasz
Ricco_hun #18667 üzenetére
Én nem cáfolnám! De lelehet mérni!
Más: Az Ausztrál sporton nyertem 1 dupla Rp poppert
Az Ausztrál Gt-az vicces volt! Összetettben 7.-lettem! Itt jön a csavar! Senkinek nem kellett a MorelloNekem maradt! De nekem sem kellett, mert már van! Így hát kaptam a 7.-helyemre egy civicket!
-
Creative997
őstag
válasz
Ricco_hun #18654 üzenetére
amikor nyomod a sharet akkor az üzenőfalra felkerül az írásod, amit nem sokkal az után kitörölnek. Ha ez megvan akkor király vagy náluk 100APra.
Account ID: amivel belépsz a játékba, AG fórumra. Nekem pl a játékban a nevem Creative, az account IDm pedig Creative997--> ezt kellett beírnom. -
Creative997
őstag
válasz
Ricco_hun #18650 üzenetére
1. Create a Facebook profile, http://www.facebook.com/.(if you already have a FB profile ignore this step)
2. Log into your FB profile, http://www.facebook.com/.
3. Go to Aeria Games Page
4. Click on "Become a Fan". When the page finishes loading you'll see "Write something..."
5. In this box type your Account ID and click "Share" (i.e. my Account ID is GMTaz, this is the ID you log into our website with NOT your character name in game)sztem egyértelmű. Belépsz, megnyitod azt a linket, beklikkeled a "Become a Fan"t és a "Write something..."be beírod az account IDdet majd share.
-
erdol
senior tag
válasz
Ricco_hun #18405 üzenetére
Valami olyasmit ír hogy holnap lesz vége 15 órakor.Meg lehet hogy nem is úgy engedményes most hanem majd visszakapod az AP felét?Vagy mi van?
Csaba:Már szakítottam a TA-val és nem is hiányzik azóta.Ghost on-ban csak az számít amit én tudok és nem az hogy ki tud kilökni utána meg benyomni egy sorry-t ha egyáltalán benyomja.Ha pedig nem lök ki senki akkor meg azon idegeskedni hogy nehogy valakit úgy kilökjek hogy nem is látom magam előtt azután meg magyarázdokni.
-
Bazzzs
senior tag
válasz
Ricco_hun #18324 üzenetére
Látom senki nem reagált a véleményedre. Ha nem gond megteszem én
Teljes mértékben igazad van, és tényleg valahogy játékos számot kellene növelnie az Aeria-nak. Persze a játékon is mindig lehetne valamit fejleszteni és sokan szidják a hibáit/hiányosságait, de ha tele lenne játékosokkal, akkor azért hosszú távon élvezetes lehetne. Legalább Te már 40. szinten vagy és van 6-os kocsid is. Én meg beragadtam 27-es szinten. Pont emiatt, hogy nincs szoba. Class 4-es kocsim van és nincs ki ellen versenyezni. Csupa Cl 1 vagy Cl 6 szoba. Cl 4 maximum simdriftre van. Ha meg véletlen mégis 20 perc várakozás után valaki betéved a Cl 4 only szobámba, akkor az vagy ItSOver vagy valami szintén maxos autóval pályát kívülről ismerő emberke. Pedig nekem annyira tetszene/tetszik ez a játék, de egyszerűen nem találok ellenfelet. Sokszor practice módban nyomom órákon át, mert maga a vezetés élvezetes, de nincs elég játékos, ellenfél
Ezt a szintemelést se tartanám túlzásnak, ha tényleg lenne ki ellen versenyeznem, hisz imádom a Stallion-t, nem ezzel van a gond. Nem tudom sokan miért hiszik azt, hogy a Cl 6 a legjobb? Azért mert gyors?
Valamelyik nap a csapatommal azt csináltuk, hogy mindenki átváltott stock kawana-ra és végigmentünk jó pár pályán így. Állítom az volt eddig a legélvezetessebb
Persze ezekkel a spamelős eventekkel próbálkozik az Aeria, de mégis alig ismeri valaki pl. kis hazánkban is a PT-t. Pedig nekik is érdekük lenne a vérfrissítés (játékos számban) és nem csak a meglévőktől kikényszeríteni az AP vásárlást. Sok beszédnek sok az alja: lényeg, hogy olyan jó kis játék lenne ez, ha nem kellene tényleg vadászni az ellenfelekre/szobákra
Off: Volt most egy 10 percem unatkozni és kicsit ps-eztem a Stallival
-
meszicrx
csendes tag
válasz
Ricco_hun #17964 üzenetére
Tudom én is hogy azért húzzák az agyunkat hogy vegyél 5k AP-ért dobozokat és majd utána kapsz de NSX-nél ez kb 1 hétig volt nem 3-ig mint az S2k-val!A horror ár az igaz mert be kell vallani hogy sztem az NSX egy exklúzív szép egyedi kocsi szép hanggal de kanyarodni azt nem nagyon kell vele sajna és amennyibe kerül az sok érte!S2k valszeg cl5-ös áron lesz de az állítólag jóó is!(Bár ha a jó nem jó dolgot nézzük akkor igen messze állnak a PT-ben bemutatott Hondák a valóságtól...)pl. kihagyták az egyik legfontosabb lételemüket a VTEC váltásokat...ejnye aeria
Na de ez csak egy kis monológ volt..
-
[pH]Lacika
tag
válasz
Ricco_hun #17939 üzenetére
A 2.legdrágább tuningos! Hiba volt megvenni! Vette sokkal jobb! Gyors de nem tud kanyarodni! Teljesen mind1 milyen balanszot teszel rá, kanyarodni nem fog.
Viszont plusz 10% tapadással verhetettlen.
Arra nem emlékszem mennyibe volt a tuningja, mert a felét ap-ért vettem rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-12.gen. 30+ típus!!!
- Nintendo Switch V1 OLED eredeti dobozzal, +Tok, +kontorller, +Animal Crossing, +256 Gb kártya
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged