Hirdetés
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Akadozásmentesítő csúcskiterjesztést kapott a Vulkan API
- Milyen videókártyát?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali médialejátszót?
- Projektor topic
- Milyen széket vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
[pH]Lacika
üzenetére
"Az viszont már tényleg vicces, hogy egy 1,5éve futó játékba még, mindig ilyen kevés az optikai tuning. Pedig lefogadom az invictus-nál van vagy 1000féle mindenből de a játékba mégsem kerűl be semmi. És az is érdekes, hogy nem jönnek az autók!! De miért?"
Én egy éve ezt ugatom.

Na de, hogy ne csak mindig panaszkodjak. Pont most léptem ki a gémből. (egy kis panaszkodás ezért mégicsak beficcen
) Simvs, ugye a szobák: wangan, jelszavas wangan, vagy only class1. Na de találtam class4-es szobát. Nekem abból csak Phoenix van. Sebaj dobtam rá Acc A+-t (egyébként ez minden kocsira kötelező - tegnap jöttem rá
) meg Aero R+-t és bementem b-road reverse 7 körösre pár nagynév mellé. 8 emberből (stalli-k, s2000-k) stabilan hoztam az 5. helyet (igen nekem ez nagy dolog), na jó adyduss-nak belefért egy kis telefonálás is azért végzett mögöttem. Aztán meguntam a b-road-ot (ők csak azon mentek volna állandóan). Találtam még egy class4-es szobát (nem only szóval bent volt egy spiedo is). Broadways, 5 kör, 1 km-t vertem a másodikra, körről körre blt. Fú, ilyen sikerélményem rég volt. Aztán megjött Bubi (Stalli-val) és már csak második tudtam lenni mögötte.
Még ilyet, még. Csak kár, hogy olyan ritka a normális szoba, mint a fehér holló. Wangan, wangan, wangan, blööööeee. Nem jöttek még rá, hogy rp-szerzésre az Explorer a megfelelő választás?bocs a hosszú hsz-ekért, de 2 tőmondatba nem tudom összesűríteni a + vagy - élményeket.
Új hozzászólás Aktív témák

- Milyen videókártyát?
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- LEGO klub
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Sorozatok
- További aktív témák...
- ÚJ-BONTATLAN ! Sony PlayStation 5 (PS5) Slim Digital Edition 30th Anniversary Limited Edition Bundle
- Minőségi Seasonic 850W- os gold minősítésű tápegység!
- Újszerű ÉRINTŐS Dell,FullHD IPS i7 8665u(8x4,8Ghz)IntelUHD,16-32GB RAM,512SSD,Új akku
- Playstation 5 + 1 kontroller
- Poco F7 Ultra - 16/512GB - ALZA garanciális 2028.07.-ig
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3588, 100% Akksi
- Asus ROG Delta II gamer fejhallgató
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) meg Aero R+-t és bementem b-road reverse 7 körösre pár nagynév mellé. 8 emberből (stalli-k, s2000-k) stabilan hoztam az 5. helyet (igen nekem ez nagy dolog), na jó adyduss-nak belefért egy kis telefonálás is azért végzett mögöttem. Aztán meguntam a b-road-ot (ők csak azon mentek volna állandóan). Találtam még egy class4-es szobát (nem only szóval bent volt egy spiedo is). Broadways, 5 kör, 1 km-t vertem a másodikra, körről körre blt. Fú, ilyen sikerélményem rég volt. Aztán megjött Bubi (Stalli-val) és már csak második tudtam lenni mögötte.
Még ilyet, még. Csak kár, hogy olyan ritka a normális szoba, mint a fehér holló. Wangan, wangan, wangan, blööööeee. Nem jöttek még rá, hogy rp-szerzésre az Explorer a megfelelő választás?