Hirdetés
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Túl nagy alkatrészt vettél? Így kerülheted el a PC-építés legnagyobb hibáját
- MWC 2026: leégsz, ha nem figyelsz a TCL 15 ezer nites panelje előtt
- Második villámcsapás: teszteltük a ROG Raikiri II Xbox kontrollert
- 100 TB-os HDD-k felé vezető alapot prezentált a Seagate
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Teljesen M5 SoC-családra vált az Apple Macbook Air és Pro
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kicombosította az M5-ös SoC-családot az Apple
Új hozzászólás Aktív témák
-
BloodPandus
csendes tag
Csak úgy utózöngének, mert én is le akarom zárni a témát, de egy-két túlreagálás miatt megint írhatnékom lett...
Valamint Én akarom lezárni. Egyrészt, mert valahol én öntöttem az olajat a tűzre (magyarán én kötözködtem, vagy mit csináltam (?)), másrészt pedig nehezen viselem, ha segítő szándékért cserébe leugatás van, mert valakinek nem világos a mondandó lényege.
Ezúton kérek elnézést a magyartanár dolog miatt, ebben nem volt igazam.
Viszont nem is jelentettem ki, hogy én tökéletesen tudok helyesen írni.
Ricco pontosan fogalmazott: " Én is törekszem a helyesírásra."És most szépen megválaszolok a felmerült kérdésekre.
Azért dolgozom Németországban, mert otthon az én szakmámban nem vagyok megfizetve.
Lassan 15 éve vagyok forgácsoló, és a forgácsolás alá tartozó gépek 80 százalékával gond nélkül tudok dolgozni. (példaként: esztergagép, marógép (CNC is), szikraforgácsoló (mindkét fajta), köszörűgépek, gyalugépek, horizontgépek)
Eljutottam oda 35 évesen, hogy hitelből meg a semmiből tudtam venni egy házat.
Az otthoni fizumból mire letörlesztem, rám is dől, mert az 20 év.
Amit itt keresek, abból megy minden felújítás.
Otthon 3,5 euróra jön ki a bérem bruttóban, itt most a 9 nettónál tartok, és lesz még jobb is. Aki ezt kihagyná, az tegye, én nem fogok hamut szórni a fejemre, mert egy kicsit jobban akarok élni.Azért adózok most a németeknek, mert egyrészt itt élek, még vagy 2 évig, másrészt az otthoni adómért amit eddig kaptam, az szégyen. És nem az enyém, nem a tiétek, hanem azoké a tolvajoké, akik most az országot "vezetik".
Nem vagyok semmilyen párt híve, nem vagyok jobbos, meg balos sem, nyilas, meg árpádsávos sem.Mint már említettem, nem kötözködésképpen írtam Krisának, hanem segíteni akartam.
Csak könnyű olyan dolgokon átsiklani, mint pl " érted haragszom, nem ellened".Csaba hozzászólását már megválaszolták. Ami neki büdös volt, az tisztán pszichológia és emberismeret. Én egy kicsit mélyebben művelem a témát, nem is lennék jó természetgyógyász emberismeret nélkül.
35 éves vagyok, és általános iskola óta könyvtári tag. Itt ezt most kicsit hanyagolom.

A havi olvasott könyvátlagom még mindig megüti a 4-5-öt, pedig most a szabadidőm is kevesebb. Olvasottnak lenni jó dolog, bár, ez most nagyon nem divat, talán nem elég "trendi".Röviden(?) ennyi.
Személyeskedni nem akarok, de egy-két hozzászólás olyan stílusban jött, amit nem vártam az illetőtől, legyen az negatív, illetve pozitív.És pont Krisától kaptam a legőszintébb választ, miközben mások ki akartak belezni.
A témát lezártam.

Új hozzászólás Aktív témák

- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Hat hét után lehúzza a rolót a Highguard: március 12-én leállnak a szerverek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vicces képek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 10 i5-1245U / 16GB RAM / 512GB NVMe SSD / 1920 1200 / EU billentyűzet
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 7 i5-8365U / 8GB RAM / 256GB NVMe SSD / 14" FHD / 12 hónap garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i5-1145G7 / 16GB RAM / 256GB NVMe SSD / 14" WUXGA / 12 hónap garanci
- Gtx 1080/ Intel I7 8700K/ 16GB Ram/ 256GB M2 SSD/ 1TB HDD/ Win11
- Gtx 1050Ti/ Intel I5 7500/ 16GB Ram/ 256GB Sata SSD/ 1.5TB HDD/ Win11
- MINDENFÉLE Laptop jó áron nézz körül! 60+ hirdetés Üzleti,Gamer, Multimédiás,Tervező
- Alkalmi vétel!Csere-Beszámítás! Csak tesztelt HP Omen 16! R9 8940HX / 32GB DDR5 / RTX 5060 / 1TB SSD
- Apple iPhone 16e 128 GB White 100% Akkumulátor 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 244 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 192GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest