- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- MWC 2026: Megérkezett a Xiaomi Pad 8 sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
G@bi90MR
aktív tag
válasz
[HUN]-Kisa
üzenetére
Én úgy képzelem el, hogy lesz egy központi szerver, minenki ahhoz csatlakozik majd, tehát ugyanúgy játszhatunk amcsikkal meg erurópai népekkel, csak minden egyes érintettnek lesz lokalizált változata. Vagy az idáigi két szerver mellé megnyitják a többi és azok lesznek az európaiak, te döntöd el, hogy hova akarsz menni. Az egy dolog, hogy Aeria lesz amcsiban, máshol meg másik cég, de az együttműködés szerintem meglesz. Ha meg nem, abból nekünk semmit sem szabadna érezni.
Kiderül mi lesz, de az is biztos, hogy a ma a pénz dirigál. Követelheti 1 millió user is ezt meg ezt, ha a pénz beszél, az user kuss marad, sajnos ez így megy.
Új hozzászólás Aktív témák

- Mozilla Firefox
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- potyautas: Szomszéd
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Telekom mobilszolgáltatások
- OpenWRT topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen switch-et vegyek?
- MWC 2026: Rám nézett a Robot Phone, zavarba jöttem
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Gainward 4060Ti Ghost 8GB / 11 Hónap Alza.hu Garancia / Beszámítás OK!
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- BONTATLAN Új Iphone 17 256-512GB Minden Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Eladó SteelSeries Apex 3 gamer billentyűzet, új!
- Beszámítás! LENOVO LOQ 15AHP10 FHD Gamer notebook - R7 250 16GB DDR5 1TB SSD RTX 5060 8GB
- ÚJ Bontatlan Honor X7d 6/128GB fekete/ 12 hónap jótállással!
- DJI mini 3 drón display unit
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest