Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Isten88

senior tag

válasz csaba0223 #8448 üzenetére

Lol. A a driver progiban nincs semmi, csak felrakja magát és működik. A vibrációval sincs baj, mert a windows test-tel működik a vibráló funkció is. Ezek szerint invictus b@szta el, vagy valaki más. Ezúton is köszönöm neki. Köszönöm, hogy 2x4 órát dolgozhattam hajnali 5-től a szőlőben, hogy vegyek egy joystickot fölöslegesen, mert mással úgy sem játszok. Kicsit felb@sztam magam...

Mindless: nincs 20k-m csak úgy, meg is kell dolgoznom a pénzért, ilyen (számomra) hülyeségre meg sajnálok ennyit. 3k-ért most vettem joystickot, és még a játékkal nem is működik.

Másik dolog, meg amin felk*rtam az agyamat, hogy egyszerűen lehetetlen joystick-kal irányítani. Kezdésnek mentem egyet az új dzsollyal a wanga-n, vagy min, egyszerűen lehetetlen irányítani. Megyek egyenesen, joy digitálisra kapcsolva, fogja magát és neki megy a falnak. Nem a joy hibája, a játéké. Valamit a joy konfigban elb@sztak a játékon belül, de nem kicsit. Ha valakinek esetleg van valami "gyógysere" erre, hogy tudjam irányítani joy-jal is, az megírhatná...köszönöm neki, ha létezik megoldás rá...

Új hozzászólás Aktív témák