Hirdetés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nyáron startol a Nintendo Switch 2
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Canon EOS DSLR topic
- OLED monitor topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
msgt.fubar
senior tag
nem laikusként állok a dologhoz, mert tuningoltam már sok mindent, sokféleképpen, tudom mi a dörgés. de én ma már inkább a stabilitást és a megbízhatóságot, illetve az élettartam megőrzését tartom fontosabbnak WR-ek felállítása helyett. és a stabilitáson nem 24 óra orthost értek... én perpill alapfesz alatt járatom a procit 2.8 GHz-en, mert az mindenre elég.
a procit hamarabb hazavágja a tuning (és nem picit hamarabb), de persze lehet ilyen elven is gondolkodni, hogy nekem oly' mindegy, hisz addigra én már nem használom. és ha eladod használtan? akkor szívjon vele aki megvette?
az hogy ki mit és hogyan csinál a gépével az egyéni dolga mindenkinek, csak vélemény-nyílvánítottam, köszöntem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Tőzsde és gazdaság
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One mobilszolgáltatások
- The Last of Us Part II Remastered - Megkaptuk a hivatalos gépigényt
- Synology NAS
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Samsung S23 128GB / Új állapotban / 12 hónap jótállással
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- CONCORDE TAB DRACO 8GB 7"
- Honor 90 512/12GB / Újszerű állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest