Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
msgt.fubar
senior tag
nem laikusként állok a dologhoz, mert tuningoltam már sok mindent, sokféleképpen, tudom mi a dörgés. de én ma már inkább a stabilitást és a megbízhatóságot, illetve az élettartam megőrzését tartom fontosabbnak WR-ek felállítása helyett. és a stabilitáson nem 24 óra orthost értek... én perpill alapfesz alatt járatom a procit 2.8 GHz-en, mert az mindenre elég.
a procit hamarabb hazavágja a tuning (és nem picit hamarabb), de persze lehet ilyen elven is gondolkodni, hogy nekem oly' mindegy, hisz addigra én már nem használom. és ha eladod használtan? akkor szívjon vele aki megvette?
az hogy ki mit és hogyan csinál a gépével az egyéni dolga mindenkinek, csak vélemény-nyílvánítottam, köszöntem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Tőzsde és gazdaság
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED monitor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bluetooth hangszórók
- Megújult a PROHARDVER!
- Nagyobb kijelzővel érkezhet a harmadik Apple Watch SE
- Metal topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! MSI Katana GF66 Gamer laptop! I7 12700H / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest