Új hozzászólás Aktív témák
-
pisti
őstag
válasz
ABnormal
üzenetére
Köze nincs a pályához ennek, ahhoz van köze, hogy másokkal játszol-e vagy sem, ráadásul teljesen véletlenszerű az előfordulása, észleléseim alapján.
De legutóbb most az új pályán éreztem, nagyon erősen. Direkt gyakoroltam rajta pratice módban, balanceokat próbálgattam, erre beléptem hozzátokat játszani és alig lehetett úton tartani a járgányt, rohadt idegesítő...Jah a másik, az is érdekes, hogy játszunk összesen 6-7-en és felére esik az fps a practicehez képest, nem az elején ahol minden autó látszik, hanem végig játék közben. Mondjuk ehhez nincs sztem köze a fenti bugnak, de ezis nagyon fincsi dolog...
70 fps-el azért kellemesebb játszani...
Új hozzászólás Aktív témák

- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Formula-1
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Projektor topic
- További aktív témák...
- LG 75QNED86T3A / QNED / 75" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400F / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-7GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest