Hirdetés
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD-háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
- Megint vizsgálja a leégő Ryzen ügyét az ASRock, amit elvileg már javítottak
- TCL LCD és LED TV-k
- Nyomtató topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gogodj
tag
Én is azt gondolom a nyers erő lényeges sok pályán. például drift módba a stallion-t szerettem nagyon jó kis 670hp-s ha jól tudom az kanyarba elrakja a hátulját egy veszedelem szerintem. Sajnos a BMW-ket továbbra se tudtam megnézni mert még mindig frissít sajna ez van igy jártam de ha a jó isten és persze a játék megáldd akkor nem kezdi el megint elölről majdd most momentán 54% nál döcög és sajna kb 1 óra alatt tölt 10-12%-ot de hát ki kell várni erre a játékra. Nem adom fel
. Egy biztos Eddig nálam Lancer evo viszi a pálmát eddig sajna ap-hiányában nem tudtam megvenni így csak mindig tesztvezetésen mehettem vele de akkor már örültem. Másik jó gép még a Camaro viszont azzal a tapasztalatom az hogy erő van benne de nagy sebességnél kicsit mormota kanyarban bár leeht cska azért mert billentyűzetem kezdi megadni magát
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák

- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4510
- Dell Precision 7760 64GB/ 1TB/ 27% Áfás!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Vivobook S15 K3502ZA 15 notebook - i5 12500H 24GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Egy biztos Eddig nálam Lancer evo viszi a pálmát eddig sajna ap-hiányában nem tudtam megvenni így csak mindig tesztvezetésen mehettem vele de akkor már örültem. Másik jó gép még a Camaro viszont azzal a tapasztalatom az hogy erő van benne de nagy sebességnél kicsit mormota kanyarban bár leeht cska azért mert billentyűzetem kezdi megadni magát ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)