Hirdetés
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED monitor topic
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Nyakunkon a Mangmi combos kis kézikonzolja, a Pocket Max
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kekeeci
senior tag
válasz
SylarHUN
üzenetére
Nem csak neked válasz

A menü - érdekes, szokatlan, a szoba parkolója tényleg gáz, viszont a játékosok tulajdonságlapja (fejlesztések, boot) az tetszik, mármint hogy rámutatok egérrel, és kiír mindent.
A styling és performance nekem is hiányzik, sőt én többet is betennék, nemcsak hármat-hármat.
A verseny közben nekem csak azok az infók zavaróak, amiket a szemem elé tesz, takarva az utat, versenyzőket.A pályára kitett díszítő elemekkel ellenben semmi bajom, sőt már elég régen hiányolom az ilyen fajta nehezítéseket. Meg kell tanulni rendesen célozni az autóval. Egy széles egyszerű vonalvezetésű úton az unokaöcsém is el tudna vezetgetni, pedig ő születése óta vak.
Egyébként visszasírom azt az időt, amikor pl. exlorerben, CTF-ben a járművek nem voltak odabetonozva, hanem jó kis torlaszokat lehetett belőlük csinálni, de szép is volt
.
(Csatornában parkoló kamion furcsa, ugyanott autóverseny nem...)
(Zárójelben jegyezném meg, hogy akinek gondja van az út szélén álló járművekkel, egyebekkel, az manapság a valós életben ne nagyon akarjon közlekedni, mert meglepetések érhetik.)Az eventes rész úgy ahogy van jöhet, az új játékmódok is, az extrém díszítések nagyok jók.
Fizetős, nem fizetős különbség - és akinek nem telik, az menjen a ... ?
Az Airport és a Hangar mapok újításait nyugodtan vehetjük új pályáknak, na meg az explorerben a piramisos, az teljesen új. (Legalább is nekem.)
Nekem viszont a három napos kocsik, fejlesztések nem tetszenek, meg hogy a küldetések ismétlésekor nem ad semmit.
Ja és a képregény szerű átvezetőktől kiütéseket kaptam, brrrrrrrrrr.
Új hozzászólás Aktív témák

- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- OLED monitor topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Vallás
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Automata kávégépek
- Milyen egeret válasszak?
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- További aktív témák...
- HIGH-END GAMER PC Ryzen 7 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB NVMe - Beszámítás
- Lenovo Tab M11 / TB330FU
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Crucial Pro 32GB KIT DDR5 5600MHz CL46
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.SKILL Trident Z 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest