Hirdetés
- Hobby elektronika
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazzzs
senior tag
Én nem szeretek panaszkodni, meg nem is szándékozom most se, viszont egy dolgot felvetnék. Egyedül azt nem értem, hogy az Aeria ezekkel a húzásokkal (kevés RP pályánként, magas szintkövetelmény, kevés autó, autókkal trükközések stb.) miért zárja ki az új játékosokat? Tudom erős a kifejezés, de sokan pár szint után feladják, és valahogy az az érzésem, hogy nem is nagyon akarnak új játékosokat szerezni, csak a meglévőket rávenni a költekezésre. Igaz van hibája a játéknak, de akkor is szerintem van annyira jó, és élvezetes, hogy ne csak ennyien játsszák. Szerintem azzal mindenki egyetért, hogy írtó kevés játékos van a rendszerben. Néha szinte vadászni kell a szobákra. És szentül megvagyok győződve, hogy ennek a rossz szintkövetelmények és rossz akciók, illetve teljesen hibás, vagy egyáltalán nem működő marketinggépezet az oka. Miért nem érdeke az Aeriának az, hogy tele legyen játékossal minden szerver? Én szeretném egyszer látni, hogy nem 100-140 játékos van fent, hanem 2000-3000. A játék, ha kis javításokkal is, de simán lehetne ilyen népszerű. Az Aeriának is sokkal több lenne a bevétele. Egyszerűen nem értem mi az ok

Igaz én nem vagyok programozó, de szoktam 3d-ben alkotni, és tudom, hogy ilyen poligonszámú autók egy ember által is simán elkészíthetők 1-2 hét alatt kényelmes tempóban. És felőlem ezek közül is (fantázia autók) lehetnének fizetősek, de legalább jönnének nagy mennyiségben kiegészítőkkel, színekkel, matricákkal, meg mindenféle apró kütyükkel együtt! Magyarul düböröghetne az a marketinggépezet, mert nem az Invictusos srácok tudásán múlik, hogy vagy két hónapig kellett egy kocsira (Cobra) úgy várni mint valami megváltóra, vagy egyáltalán csak arra, hogy a mazdát betegyék a megfelelő osztályba. Mintha nem is akarnák igazából kihasználni a játékban lévő potenciált. És egyszerűen nem értem miért.
Remélem érthető, hogy mire akartam kilyukadni a gondolatmenetemmel. Egyszerűen nem hiszem el, hogy ténylegesen ennyit érjen a játék, mint ahányak játszanak vele.
Új hozzászólás Aktív témák

- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- One mobilszolgáltatások
- Hobby elektronika
- Elektromos autók - motorok
- Képregény topik
- Okos Otthon / Smart Home
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 i7-11850H 32 GB RAM 512 GB SSD NVIDIA T1200 Garancia
- Asztali PC , i7 9700 , RTX 2060 , 16GB DDR4 , 512GB m.2
- Asztali PC , i7 9700 , RX 6600 , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Dell Precision 7760 i7-11850H 64 GB RAM NVIDIA RTX A4000 FHD IPS Garancia
- Laptop ramok DDR4 8Gb (10e/db) 16GB (20e/db) 32GB ( 44e/db) modulok 3200Mhz párban is! - garival
- Apple iPhone 11 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Grafit, 100% Akku - 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel, 6 hónap
- Használt Turtle Beach Stealth 700 Gen2 Max fejhallgató / 12 hó működési garancia
- Dell Latitude 7320 Core i5-1145 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GIGA AKCIÓ!!! 450.000Ft HELYETT szinteÚJ OnePlus 15 egyenlő 16 ami 2 a 4.-en Sand Storm 16GB / 512GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest