Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
JackShephard
tag
Paja őszinte leszek, engem hivatalosan senki sem keresett meg ez ügyben, hogy változtassak nevet, tehát nem fogok. Anno amikor beléptem a 3G-be akkor üzent Miannal a GM, hogy szeretné ha elgondolkoznék a névváltoztatáson. Én visszaüzentem, hogy elgondolkoztam, de maradok ennél a névnél. Azóta semmi sem történt ez ügyben, nem keresett meg senki emiatt. Mi a fasz baja van egyébként a GMnek velem? Miért nem inkább a nyeremény kocsimat küldi a nickname changer helyett? Azzal egy hónapja lóg legalább. Elég cikis egy társulat ez az egész Aeria és a köréje csoportosuló csicskák, akik nem is igazán értem miféle érdekkapcsolatban állnak a céggel, egyáltalán honnan veszik a bátorságot ahhoz, hogy baszogassanak embereket akik kemény dollárokat fizetnek a játékért. Esetleg ezt említsd meg, ha valahol találkozol ezzel a barommal.
Új hozzászólás Aktív témák

- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Autós topik
- Arc Raiders
- Anime filmek és sorozatok
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Thinkpad X13 Gen3 13.3" FHD+ IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe gar
- Eladó Apple iPad Air 13 (7. gen) 128 GB, Wi-Fi, Asztroszürke Bontott nem használt.
- PNY GeForce RTX 5060 Ti 16GB EPIC-X RGB Overclocked, Triple Fan
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 2 év garancia ajándék tok
- szinte új 13 hüvelykes MacBook Air M4 512GB SSD midnight éjfekete Apple 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - PS4/PS5 BD-JB LEMEZ KAPHATÓ!
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- Használt Samsung C24F390FH ívelt monitor / 12 hónap jótállás
- Lenovo Legion 5 pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest