Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 3D nyomtatás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Androidos fejegységek
Új hozzászólás Aktív témák
-
JackShephard
tag
Paja őszinte leszek, engem hivatalosan senki sem keresett meg ez ügyben, hogy változtassak nevet, tehát nem fogok. Anno amikor beléptem a 3G-be akkor üzent Miannal a GM, hogy szeretné ha elgondolkoznék a névváltoztatáson. Én visszaüzentem, hogy elgondolkoztam, de maradok ennél a névnél. Azóta semmi sem történt ez ügyben, nem keresett meg senki emiatt. Mi a fasz baja van egyébként a GMnek velem? Miért nem inkább a nyeremény kocsimat küldi a nickname changer helyett? Azzal egy hónapja lóg legalább. Elég cikis egy társulat ez az egész Aeria és a köréje csoportosuló csicskák, akik nem is igazán értem miféle érdekkapcsolatban állnak a céggel, egyáltalán honnan veszik a bátorságot ahhoz, hogy baszogassanak embereket akik kemény dollárokat fizetnek a játékért. Esetleg ezt említsd meg, ha valahol találkozol ezzel a barommal.
Új hozzászólás Aktív témák

- Arany János - Kapcsos könyv
- Használt Turtle Beach Stealth 700 Gen2 Max fejhallgató / 12 hó működési garancia
- FRISS ÁRU!!! Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest