Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Azonnali notebookos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
dokar
addikt
Nahát van egy motorosunk is.
Bár én nem nagyon komálom a motorosokat, mert állandóan el akarják üttetni magukat és nagyon hangosak. Egyszer beállt mellém lámpánál egy ilyen és húzott a csutkán egy keményet. Naná, hogy nálam meg le volt tekerve az ablak. Úgy megijedtem, hogy majdnem leugrottam a fékről és a kuplungról. Utána előrébb gurultam úgy, hogy az autó hátulja a motorosnál legyen. Mikor sárga lett a lámpa nyomtam egy kövér gázt süketüljön meg most ő is. Akkor még az autó alatt magas fordulatszámhoz való teljesen nyitott kipufogó rendszer volt. Katalizátor kiszedve, gázgyorsító a közép helyére... stb. A lényeg, hogy brutál hangja volt és még tudtam durrogtatni is. Bár azt most is tudom, csak a spéci katimat nem akarom tönkre vágni.Ugye tudod, hogy ebben az évben jön az NFS World Online, ami nagy valószínűséggel lemossa a PT-t. Továbbá jön az NFS Shift is, ami pedig kőkemény autóverseny szimulátor lesz. Jó lesz ha összekapja magát az Invictus/Aeria és durván ráfekszik a controllerek megfelelő támogatására és a grafika felturbózására. Azért vicces, hogy a tök régi videókártyámmal 1280x1024-ben minden opciót maxra állítva 80-90 FPS környékén játszom.
Amúgy egy érdekes bug, nem mindig jön elő: ha fékezek és kézifékezek egyszerre és utána felengedem a féket, akkor sokszor a kézifék kis felold. Ekkor el kell engednem és újra lenyomni. Ki tapasztalta már ezt?
Ja igen, röhej a köbön, erre azért figyelhetnének, a normál féket és a kéziféket azért használom egyszerre, mert így jobban lassít TA-ban a verda, amikor megyek a box utcában. Holott ez akkorra ökörség, mert a való életben, ha nyomsz egy padlót az üzemiféken, akkor nem fogsz jobban lassulni, ha behúzod a kézit is.
Új hozzászólás Aktív témák

- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Minden út Palindrómába vezet: leépítésekkel tér vissza a Realme a gyökereihez
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Hobby rádiós topik
- Rövid teaserrel erősítette meg a Google a Pixel 10a érkezését
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy topik
- Temu
- Élőszereplős rövidfilmet kapott a Resident Evil Requiem
- További aktív témák...
- új 15 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD sky blue égkék Apple magyar 1 év garancia
- új Harman Kardon Onyx Studio 9 hordozható Bluetooth hangszóró ezüst 1 év garancia
- Seasonic Focus 750W 80 PLUS Gold / Csavarmatricás / BESZÁMÍTÁS OK!
- Inno3D RTX 2070 Twin X2
- Seagate FireCuda 2TB HDD 100% / BESZÁMÍTÁS OK!
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Purple-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4321, 100% Akksi
- Honor 200 Pro - Black - 12/512GB - Új Garanciába cserélt!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch Series 9 Cellular 41mm Pink 96% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest