Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SSP33DY
aktív tag
Dokar tesó!
1., csak a véleményemnek adtam hangot, nem a lelkedbe tapostam.
2.,A GRID-ről én is leírtam a véleményem, szerintem is ISTEN, de nem a PT
3. "Egyik" körpályán sem látom a neved az első 5-ben.. 10-ben...
4. Gyerek korom óta motorozok. Remélem egyszer az autóddal nyomsz egy kövér gázt mellettem
KAMUZOL itt is!
5. Ha 1280x1024-ben minden opciót maxra állítva 80-90 FPS.. Aha hihető, Videókártyád, monitorod? addig KAMU
Jó kézifékezéseket a TA-ban, mert ott van...
ÉS mondtam már?
SENKI NEM KÍVÁNCSI AZ ARCOD MÉRETÉRE.. Itt barátok, és versenytársak vannak.. meg TE.. Vezetni nem tudok, meg tulajdonképpen zavar a kormányom, meg a pedálok.. de a körpálya.. az isteenn.. hahahahaha

-
Mariann294
őstag
Azért mert 1-2 motorost ismersz ne könyveld el őket.(apám is az
Suzuki GS f500 rulz!
)
Mondjuk a choppereseket nem birom.Fülsükeitő hangjuk van..meg hogy ülnek rajta mint aki be*art
És igen télleg gáz ha megijesztik az embert...anyum is kapott belőle párszor de szerencsére baj még nem történt. 
Új hozzászólás Aktív témák

- Spórolós topik
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Suzuki topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple Watch
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Path of Exile (ARPG)
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4082, 90% Akksi
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-14IGM - N4000 I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3957, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
KAMUZOL itt is!
Maxon.
)
És igen télleg gáz ha megijesztik az embert...anyum is kapott belőle párszor de szerencsére baj még nem történt.