- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- A kínai felsővezetés blokkolhatta Mark Zuckerberg óriási AI üzletét
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaciG
addikt
válasz
mackosajt
üzenetére
Az ,hogy egy 5 gigás bughalamaz nem igaz, van benne bug ,de már korántsem annyi ,mint régen. (a fizetős EA-s gamekben amiért 10K-t is elkérnek abban több bug van...
, tapasztalat!))Jah hogy nem vagy profi, játszani se akarsz, fórumot se szeretnéd nézni, DE azért legyél tele RP-vel. Hétköznapi nyelven ez kb úgy szólna, hogy egéssz nap otthon verem a lompost néha benézek a melóhelyre mert egy jó bögyös szőke bombázó kolléganőm van ,és még a kávé is finom, és zsééé meg csak úgy dől. (mondjuk ilyen is van csak sajna nagyon ritka
)Mostanában én se játszok már sokat (se ezzel ,se mással, mert se időm se kedvem) ,de mikor még többet toltam akkor ha akartam Rp-t akkor lett is, és nem ültem itt egéssz nap és nem is fizettem érte. Vannak lehetőségek, csak ki kell használni őket... (pl. explorer,fánk,könnyű pár perces eventek,stb.) Egyszóval ne légy lusta körülnézni, de ha meg lusta vagy akkor ne "fogd" a játékra.
Új hozzászólás Aktív témák

- Lenovo G500,Core i3-3110M,256 GB Patriot P210 SSD,8 GB DDR3,
- Lenovo Legion GO
- Apple Watch Series 11 Cellular - 46mm, Arany titán tok, Arany milánói szíjjal - S/M - 3 ÉV GARANCIA
- Acer Predator I7 RTX 3070
- Asrock Phantom Gaming 6 Z390 + Intel I5 9600K + 2x8GB DDR4 + ID COOLING 226 XT black ( Félkonfig )
- LENOVO ThinkPad P50 - 15,6", E3-1505M v5, 16GB RAM, SSD, Quadro M2000M 4GB, jó akku, számla, 6 hó
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- 222 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5050
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7300 Core i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, tapasztalat!))
)