Új hozzászólás Aktív témák

• Creative997

őstag

NA MOST JUTOTTAM EL ARRA PONTRA H UNINSTALÁLOM LASSAN A JÁTÉKOT, FAXT BUGUNIVERZUMOT!!! VETTE BAJNOKI, CT1. A 180 FOKOS KANYART EGY PICIT ELCSESZTEM (HOZZÁTESZEM 1. VOLTAM A PISZOK NEHÉZ MEZŐNYBEN), GONDOLTAM NYOMOK EGY RESCUET AZZAL KEVESEBB IDŐT VESZÍTEK, MINTHA TOLATGATNÉK. ÉS EZ A XAR KIRAK A PÁLYÁRÓL VALAMI KINNT A HALÁL FAXÁBAN PARKOLÓ LAKÓAUTÓN. DE BAXXA MEG ÉN NEM ÜDÜLÖK! ÉS EZT 2X ELJÁTSZOTTA! MONDANOM SEM KELL HOGY A MEZŐNY RÁM VERT VAGY NEGYED KÖRT MIRE NAGY NEHEZEN TOVÁBB MENTEM, AZTÁN UTOLSÓ ELÖTTI LETTEM. NEM AZÉRT JELENTKEZEK H AZZAL SZÓRAKÁZZAK HOGYAN MENTSEM KI MAGAM OLYAN HELYZETBŐL AMINEK NEM KÉNE LENNIE.
    sry most vettem észre a nagybetűt
    Korábban is volt rá példa constructionön: nekimegyek a pillérnek, ami előtt himalája méretű törmelékkupac van. Rescue és a pillér elé rak vissza, a törmelékre, ergó vége a versenyemnek mert nem tudok továbbmenni.
    Hát mi ez a xar?? Valaki mozgassa már meg magát és rakja rendbe a dolgokat. Lehet h rohadt büszkék a sok felhasználóra, de a helyzet az h rengeteg regg van akik csak valami event miatt csinálták, sok alacsony szintű akik kipróbálták de nem tetszett és a maradék, az a pár száz max 1000-1500 játékos, akik közül sokan itt hagyták. Miért? Mert megy az ígérgetés h így meg úgy javítanak a következő patchben, azt uolyan xar, hanem xarabb. Például country touron a tó utáni egyenesben menve visszarak mert szerinte rossz irányba megyek, Anyád! Csak nem egy trackbug!? Vagy nyomok egy hiba után egy rescuet és 100méterrel visszarak. Tudom ne hibázzak, mi? Hát meg a kisfaxom nem kell még?
    Meg még 1000 és 1 hiba. Ahelyett h rohadt lufikat meg sárkányrepülőket kreálnak vagy még több képet Bódi buláról, inkább foglalkoznának azzal h kijavítsák.
    Meg minek ígérnek be olyan időpontot amit úgyse tudnak betartani? Senki nem kérte h tűzzenek ki időpontot, de ha már megtették tartsák már magukat hozzá kérem!! (patchről van szó) Már eleve jól kezdődik: aug tizenvalahanyadika az időpont de sry csúszás van 2-3 héttel. Ezt még lenyelem, mert megszoktam h az aeriánál semmi sem úgy működik ahogy kéne. De h már a 3. hét is letelt 2,5 héttel... no comment. És akkor írj róluk pozítívan... :DDD
    Nem érdekel ha most kivágnak innen, de ez már nem vicces ami itt folyik. Biztos olvassa pár invictusos gyerek és nem hiszem el h itt panaszkodnak rengetegen, Lacika feltüntetett egy listát akik elhagyták a játékot (és nem csak az időhiány, meló miatt) és semmi reakció, semmi változás. Nem tudom h mi folyik az Invictusnál, h ők xarják e le vagy az aeria van a háttérben, de ha ez így jó akkor vastaps és én kérek elnézést és az én qrva anyámat h így gondolom.
    (Én egyébként egy türelmes ember vagyok Attól eltekintve h sokat káromkodok az életben de általában itt türtőztetem magam), de most nagyon elszakadt a cérna! Amikor volt a nagy anyázás itt a sok hülye kérdés miatt én akkor is normálisan, idegbetegség nélkül válaszoltam, de ami sok az már nagyon is az!)
    Az egész pontozási rendszerről nem is beszélve. Lehet az a gond h nincs pénz? Azért csinálják h minél több AP-t vegyenek, az Invictust se tudják rendesen kifizetni és azért ilyen az egész?
    Sorolhatnám az elképzeléseimet (de nem én csinálom a játékot és hiába tépném a számat, a kutya se szarja le), meg még a hibákat de felesleges, habár összefoglalnám az elmúlt majd 12k hsz felét. Ebből sokkal de sokkal többet ki lehetne használni, de legalábbis sokkal jobban meg lehetne csinálni.
    Nem akartam példálózni, de most mégis megteszem (WOW). Mi a francnak kellett 3D-s szoba, könyörgöm ezt valaki magyarázza már el nekem? Tény h a chat az jobb lett, de azzal is vannak gondok. De pl a WoW-nál azt szeretik h nem nő meg a gépigénye, pedig mióta van már. Hát b+ nem mindenki teheti meg h qrva jó gépe legyen vagy qrva jó nete. Lehet h tud játszani de élvezhetetlen diavetítés lesz belőle, a bugokról nem is beszélve.
    DIÓHÉJBAN ennyi ami most eszembe jutott.

Új hozzászólás Aktív témák