Hirdetés
- Olyan lesz a Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- PlayStation 5 nélkül kínál PlayStation 5 játékokat a Sony
- Bekrepáltak a régebbi Forzák az NVIDIA új drivereivel
- Házimozi belépő szinten
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- Ezek a gaming monitorok az AOC jó ajánlatai közé tartoznak
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- Projektor topic
- Gaming notebook topik
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdol
senior tag
válasz
Ricco_hun
üzenetére
Hát lehetne fényezni a játékot de az azért önmagáért beszél hogy annyian abbahagyták mióta elindult.Nagyon kevesen vannak azokból akik már az indulás óta vagy legalább fél éve nyomják.Könnyen kitalálható miért hagyta el mindenki.Minden 2.-3.hónapban egy patch ami elront mindent amit azután valahogy javítanak.Vagy nem.
A fejlesztés ami több ellenszenvet okozott mint örömöt.Valami nagyon nem működik mert ha jó lenne akkor nem csak páran lézengenének a szerveren és abból nagyon sok új.És szerintem is ott voltak mindig sokan, ahol sokat lehetett kapni RP-ben mert az igenis jó érzés hogy nem 3-4 száz RP-ért gürcölsz.Nem azért hajtanak sokan mert rekordokat akarnak döntögetni mert az nevetségesen alacsony mindenhol hanem hogy megfelelő mennyiségű pontot kapj.
Lehet mondogatni hogy nem jó a túl sok RP mert nem lesz elég tartós a játék ha mindenki gyorsan lépked felfelé de az mégis igaz hogy mindig azt nyomták sokan és azt próbálták meg jól csinálni ahol nagyobbat lehetett kaszálni.
Nekem is az a véleményem hogy ha csak a győztes vagy és használod a 3x bónuszt akkor fizet megfelelően csakhogy nem győzhet mindeki.A többi bagóért hajt.Azért kevesen játszanak napi 5-6 órát hogy jól fejlődjenek.
Persze a fanatikusok akkor is nyomni fogják ha mérgelődnek is és én is ezek közé tartozom.
-
MaciG
addikt
válasz
Ricco_hun
üzenetére
"őleg hogy a PT-t egy óra után nem gyengén meg lehet unni"
Ezt mondta Shadow is hogy elvették a játékélményt...
Szerintem az egyáltalán nem baj, hogy kitalált verdák vannak, inkább az a baj, hogy az áruk elég ilreális. Itt gondolok arra amit már valaki meg is említetett, hogy a verdára a tuning marha drága. Inkább legyen a verda borsosabb áron ,de a tuningot meg lehessen bugapézé venni.
5 perc múlva csinálok egy szobát Euro Praktice néven, gyeretek gyakorolni

Új hozzászólás Aktív témák

- Automata kávégépek
- Telekom mobilszolgáltatások
- World of Tanks - OFF topic
- Házimozi belépő szinten
- Hardcore café
- PlayStation 5
- Villanyszerelés
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Bomba ár! Dell Vostro 3550 - i3-2310M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1 év garancia
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
A fejlesztés ami több ellenszenvet okozott mint örömöt.Valami nagyon nem működik mert ha jó lenne akkor nem csak páran lézengenének a szerveren és abból nagyon sok új.És szerintem is ott voltak mindig sokan, ahol sokat lehetett kapni RP-ben mert az igenis jó érzés hogy nem 3-4 száz RP-ért gürcölsz.Nem azért hajtanak sokan mert rekordokat akarnak döntögetni mert az nevetségesen alacsony mindenhol hanem hogy megfelelő mennyiségű pontot kapj.