Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
[HUN]-Kisa
üzenetére
Azért vettem meg, mert ki kellett használni ezt a lehetőséget, ugye ingyé (remélem
) lesz egy AP-s autóm. Még nem mondtam le teljesen a gammáról. Remélem olyan 2010-re valami jót sikerül kihoznia a kedves Invictus-nak a PT-ből. De most, ilyen dolgok mellett (kevés kocsi, kevés tuning lehetőség, bugok, lassú fejlődés mivel a pályák csak alamizsnát adnak) nem fogok vele játszani, mert csak felidegesítem magam. De azért kihasználom az AP szerzési lehetőségeket (mivel fizetni egy ilyen játékért nem fogok). Gyűjtögetem az AP-t meg a kocsikat és kész.
Új hozzászólás Aktív témák

- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Egy óra, két rendszer
- Eredeti játékok OFF topik
- Építő/felújító topik
- Dreame Pilot - Álomhaj, ó!
- Philips LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Yettel topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB ZALMAN S2 TG Adata 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) lesz egy AP-s autóm. Még nem mondtam le teljesen a gammáról. Remélem olyan 2010-re valami jót sikerül kihoznia a kedves Invictus-nak a PT-ből. De most, ilyen dolgok mellett (kevés kocsi, kevés tuning lehetőség, bugok, lassú fejlődés mivel a pályák csak alamizsnát adnak) nem fogok vele játszani, mert csak felidegesítem magam. De azért kihasználom az AP szerzési lehetőségeket (mivel fizetni egy ilyen játékért nem fogok). Gyűjtögetem az AP-t meg a kocsikat és kész.