Hirdetés
- Megint vizsgálja a leégő Ryzen ügyét az ASRock, amit elvileg már javítottak
- Nem akármilyen LAN-nal jön a GMKtec minigépe
- Nyakunkon a Mangmi combos kis kézikonzolja, a Pocket Max
- Megárthattak az Intel VGA-terveinek az emelkedő árak
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
bocs, ha nagyon offtopic vagyok, de a következő problémával fordulnék a nagyérdeműhöz (amit mintha kérdeztem volna másik topicban, de megfelelő eredmény nélkül):
szóval van az ÓcskaSóher kft, ahol egy windows xp-re dugott usb-s telefon adapter és az xp-n futó egyszerű program rögzíti a bejövő és a kimenő hívásokat, mint kezdőpont. és van a végpont, ami egy linuxon futó adatbázis, amiben tárolni szeretném a hívás felvételét. optimális esetben realtime (tehát a hívás befejezése után pár másodperccel érjen be az adatbázisba a felvétel). közben tűzfalak, hálózat, nagy távolság. xp-n programozni nem tudok, sem nem értek hozzá, sem cucc nincs hozzá.az alapkérdés, hogy ti hogy csinálnátok?
(ócskasóher kft, mert xp-ből is emlékeim szerint home-ot "raktak fel", másrészt erre van rendes tiszta megoldás, csak ahhoz hardvert kellene venni kb. 40 rugó értékben).nem tudom, az a jobb, ha elmondom, meddig jutottam, vagy az, hogy szárnyal a fantáziátok és nem terellek tévútra?
kösz előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Samsung Galaxy A72 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Akku: 100% Megkímélt, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB Akku: 100%, Normál. Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával!
- Kingston FURY Beast 16GB (1x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - EXPO - 99 hó garancia
- Dell Latitude 3301 Core i5-8265U CPU / 8GB DDR4 RAM (Zsanér törött)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest