- Házimozi belépő szinten
- Új csodafegyverrel gyorsítaná CPU-it az Intel
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mini PC
- TCL LCD és LED TV-k
- Nagyon kellemetlen áremeléssel készül az Intel
- Olcsó és még olcsóbb ASRock monitorok árérzékeny játékosoknak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
inf3rno
üzenetére
"XDebug-al hogyan fogja megtalálni a hibát? Nekem eddig még sosem sikerült használható infot kifacsarnom belőle, csak egy rohadt nagy log fájlt csinál, amit ha megnyitsz, akkor kiírja, hogy az echot ezerszer hívta, stb."
Emiatt nem az Xdebug a hibás.
Ezek szerint nem tanultad meg használni, meg nem tudod, mire való - nem logfájl készítésére, hanem debuggolásra, ahogy a nevében is benne van. Tudod, ahogy debuggolni szokás egy normális fejlesztőkörnyezetben. Igazából nem értem a kérdést. Úgy fogja megtalálni a hibát, hogy debuggol. Megnézi a változók aktuális értékeit, blablabla. Eclipse-szel, NetBeans-szel, PHPStormmal, meg más tisztességes fejlesztőkörnyezetekkel is tudsz PHP-kódot debuggolni, be kell konfigurálni pont úgy, ahogy a php.ini-ben is teszi az ember, nem egy nagy művészet, Gugli első pár találata megmutatja, hogy is kell.(#8687): A favicon hiánya nem tudom, milyen session-hibákat szokott eredményezni. Milyeneket?

A faviconnak, a doctype-nak, karakterkódolásnak semmi köze nincs a hibához, ezt már most megmondom.
A WordPress kódja meg szerintem minden, csak nem szép.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- HyperX Predator 2x8GB 3200mhz DDR4 ram CL 16 !!!! - RGB !!!!
- IdeaPad 3 15ARH05 15.6" FHD IPS Ryzen 5 4600H GTX 1650 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- i7-8700K / ASUS Z370-E / GTX 1080 Ti komplett gép
- PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB XLR8 Gaming VERTO EPIC-X RGB
- Samsung Galaxy S25 eladó, független, garanciális (ses.hu, 2028 júniusig)
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- Bomba ár! HP Elite X2 G4 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ezek szerint nem tanultad meg használni, meg nem tudod, mire való - nem logfájl készítésére, hanem debuggolásra, ahogy a nevében is benne van. Tudod, ahogy debuggolni szokás egy normális fejlesztőkörnyezetben. Igazából nem értem a kérdést. Úgy fogja megtalálni a hibát, hogy debuggol. Megnézi a változók aktuális értékeit, blablabla. Eclipse-szel, NetBeans-szel, PHPStormmal, meg más tisztességes fejlesztőkörnyezetekkel is tudsz PHP-kódot debuggolni, be kell konfigurálni pont úgy, ahogy a php.ini-ben is teszi az ember, nem egy nagy művészet, Gugli első pár találata megmutatja, hogy is kell.