-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
Sk8erPeter #8691 üzenetére
Én loggolni szoktam az értékeket a megfelelő helyeken, aztán úgy nézem meg. Tudom, hogy van ennél jobb megoldás is, pl breakpoint-ot, hasonlókat be lehet tenni, de őszintén szólva nem sűrűn van rá szükségem. TDD-vel fejlesztek legtöbbször, ott meg az esetek döntő többségében azonnal tudni, hogy hol a hiba. Az integrációval szoktak gondok lenne, de annak meg jobb úgy nekifutni, hogy integrációs teszteket ír az ember ahelyett, hogy elkezdene dokumentáció alapján kódolni.
A session-nél a flash típusú letárolásokat szokta kitörölni, mert pl chrome minden kérésnél keresi a favicon-t, ha nincs bent neki cache-ben.
Nekem egyelőre egyáltalán nem világos, hogy mi a hiba, csak annyi, hogy valami nem működik, és nem hajlandó debuggolni, inkább csak találgat. Ennyi alapján szerintem nem lehet semmit kijelenteni.
Szvsz, a wordpress-t procedurálishoz képest nagyon szépen megcsinálták (már amit láttam belőle), minden kapott külön függvényt beszélő névvel, szóval ki lehet igazodni rajta. A dokumentációja is jó. Egyébként azért nem oo, mert még php4-en kezdték fejleszteni. Manapság már vannak symfony-ra meg laravel-re épülő cms-ek, azok valszeg egy fokkal összeszedettebbek. Annyira nem követem php-t, a symfony2 kódja az tetszett.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Ford topik
- Objektívek topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Android dual SIM okostelefonok
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Gaming notebook topik
- Path of Exile 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- MSI KATANA 17" Notebook! i7-13630H / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1 Tb SSD / 20 hónap GARANCIA
- Manfrotto Manhattan Mover-50 fotós hátizsák
- Peak Design - Everyday hátizsák 15L Zip v2 - éjkék
- National Geographic - Manfrotto fotós hátizsák
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 139 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest