Hirdetés
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Androidos tablet topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Én loggolni szoktam az értékeket a megfelelő helyeken, aztán úgy nézem meg. Tudom, hogy van ennél jobb megoldás is, pl breakpoint-ot, hasonlókat be lehet tenni, de őszintén szólva nem sűrűn van rá szükségem. TDD-vel fejlesztek legtöbbször, ott meg az esetek döntő többségében azonnal tudni, hogy hol a hiba. Az integrációval szoktak gondok lenne, de annak meg jobb úgy nekifutni, hogy integrációs teszteket ír az ember ahelyett, hogy elkezdene dokumentáció alapján kódolni.
A session-nél a flash típusú letárolásokat szokta kitörölni, mert pl chrome minden kérésnél keresi a favicon-t, ha nincs bent neki cache-ben.
Nekem egyelőre egyáltalán nem világos, hogy mi a hiba, csak annyi, hogy valami nem működik, és nem hajlandó debuggolni, inkább csak találgat. Ennyi alapján szerintem nem lehet semmit kijelenteni.
Szvsz, a wordpress-t procedurálishoz képest nagyon szépen megcsinálták (már amit láttam belőle), minden kapott külön függvényt beszélő névvel, szóval ki lehet igazodni rajta. A dokumentációja is jó. Egyébként azért nem oo, mert még php4-en kezdték fejleszteni. Manapság már vannak symfony-ra meg laravel-re épülő cms-ek, azok valszeg egy fokkal összeszedettebbek. Annyira nem követem php-t, a symfony2 kódja az tetszett.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Google Pixel 10 Pro 256GB, fekete + Pixel Watch 4 45mm LTE + Ajándék: Google Pixel Buds Pro 2
- -ÚJ,2 ÉV GAR- DDR5 GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR5! SZÁMLA!
- Dell Latitude 7430 x360 Ütésálló Érintős Hajtogatós Profi Ultrabook 14" -60% i7-1265U 16/512 IRIS Xe
- HP E24m G4 Monitor FHD IPS webkamerával, Windows Hello-támogatással
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/16GB/512SSD/FHD/garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3647
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus! Magyar
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő