-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
@matthew@
őstag
Sziasztok!
Egy gyors kérdésem lenne, az lenne a feladatom, hogy csináljak egy C# Form programot, ami 10 dobókockadobást végez (Rand), ez meg is van, tömbben eltároltam a dobás értékeit. Azonban egy label-re ki kéne írnom azt, hogy hány db 1-es, 2-es,...,6-os dobás volt. Eddig amit próbáltam: csináltam 6 db változót (a,b,c,..,f) és egy for ciklusba egy switch-et tettem (pl: case '1': a++; break
viszont emlékeim szerint ilyet nem csinálhatok, hogy egy számot akarok ily módon vizsgálni, tudna valaki ebben segíteni, hogy hogyan vizsgáljam meg, hogy miből mennyi van?
Ami még egy kicsit feldobja a dolgokat, hogy csak azokat írjam ki a label-re, amikből több mint 0 db szerepel.
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nagyon kellemetlen áremeléssel készül az Intel
- Automata kávégépek
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Garmin topik
- E-roller topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Nintendo Switch 2, dobozában, játékkal, ajándék tokkal és kiegészítőkkel, 6 hónap garanciával eladó!
- HP PROBOOK X360 11 G5 N5030 /8GB/256 GB SSD/11.6" Hd Touch laptop+tablet garanciás
- MSI GeForce RTX 4080 SUPER GAMING X SLIM 16G - Alza garancia 2027.01.31 - BESZÁMÍTOK!
- Prémium Tápegységek Yó árasítva Ingyen Fox-al érdekelnek?
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB 4K OLED
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus ROG Strix GAMER PC! Ryzen 3700X / GTX 1660 Ti / 16GB DDR4 / 512GB NVMe
- Motorola edge 70 Gadget Grey 512GB 6 hónap garancia
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

viszont emlékeim szerint ilyet nem csinálhatok, hogy egy számot akarok ily módon vizsgálni, tudna valaki ebben segíteni, hogy hogyan vizsgáljam meg, hogy miből mennyi van?