Hirdetés
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Projektor topic
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
válasz
csabi94
üzenetére
Köszi elöre is . eddig amit alkotni tudtam az egy képlet számolós kis prógi, de semmi grafikus elem nincs, pedig ha meg tudnám jeleniteni az értékeket egy kordináta rendszerben akkor jobban láthatnám azt is ha rossz érték jön ki a számolásnál ha 2 érték között bizinyos lépéskozokkel ujraszámolná és ezt egy görbeként kirajzolná.Ezt egy kris jamsa pdf-ből néztem ki a használatát, ott egy telefonkönyvet csináltak a cin és cout parancsokkal, de én ugy gondoltam jobban megjegyzem ha saját érdeklődéskörömnek megfelelő dolgot készitek vbelőle amit jobban megjegyzek és tudom is hogy ha valami nem jó.
[link]És valami ilyet szeretnék csinálni, hogy egy egyszerü táj és egy repülő, egy ilyennel minden olyan részt lehetne gyakorolni ami kellhet( ütközésmodell, irányitás, 3d modell, táj stb..) , de valahogy ugy, hogy amolyan modul rendszerbe, hogy ne kelljen az egészet ujrairni ha valamit fejleszteni akarok rajta, hanem csak az ahhoz tartozó részeben árirni bőviteni .
Régebben megkaptam a készitőtől ennek a proginak a forráskódját,de már nem találom,de ugy emlékszem nem volt több 5000 sornál meg 4-5 fájlnál . ahogy igy nézem minden adatot TXT-ből vesz ,de ennél már gondolom van hatékonyabb megoldás is , a gép tulajdonságauinak a bevitelére.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen monitort vegyek?
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- AliExpress tapasztalatok
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- További aktív témák...
- RDX Kara Heavy F6 Felnőtt Álló bokszzsák 183CM / max 150Kg, ingyenes szállítás + 1pár kesztyű
- MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 240 GB SSD 8 ciklus az akkuban!
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, keretmentes kijelző!)
- ÚJ! OnePlus Watch 3 43mm okosóra
- Apple Watch Series 8 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- Dell Latitude 7250 12" FHD IPS touch, i5 5300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest